Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Ez valamelyik munkahelyi meeting-eden készült Sanyi? :huh: Az valami hasonló kép lenne: Szerintem ezt Lacival következő talin megjátsszuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Sajnos te sem tudod jól, mert ő volt az akit arcon rúgtak. Akit vesén szúrtak, az Ivan Pesic volt. :) Te voltál közelebb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hej, Xray, de jó hasonlataid vannak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Hej, Xray, de jó hasonlataid vannak. :) Most mér lovagolsz ezen még mindíg , mondtam hogy majd kitalálok mást legközelebb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Rádnézek, mint Lee Harvey Oswald John Fitzgerald Kennedyre? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Rádnézek, mint Lee Harvey Oswald John Fitzgerald Kennedyre? :huh: Inkább moderáld meg a HSZ em vazze azt bonts egy sört! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 Az valami hasonló kép lenne: http://www.autobild.de/ir_img/57619963_4552de3358.jpg Szerintem ezt Lacival következő talin megjátsszuk. :huh: Ezt tuti, hogy otthon csináltad a kertben :) Micsoda kreativitás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 de vazze ez tényleg komolyan mondta, hogy a körmömre néz... még szép..mit gondoltál, majd hagyom, hogy gyermeki moderálás nélkül hagyjam soraidat? :huh: Egyébként igen, Makett nagy PS mágus valahogy egyszercsak elkezdett nagyon érteni hozzá... Unatkoztam..lett belőle valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2009 negyed 11kor fórum, mi? :huh: Egyet jegyezzen meg mindenki: soha nem leszel biztonságban, ha már gyereked van.... mindenütt ott vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 ...mindenütt ott vannak :D főleg, ha több helyre is "csinálsz" :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 negyed 11kor fórum, mi? :huh: Egyet jegyezzen meg mindenki: soha nem leszel biztonságban, ha már gyereked van.... mindenütt ott vannak :D főleg, ha több helyre is "csinálsz" :) :D :D Akkor is ott lesz,mikor csinálod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Akkor is ott lesz,mikor csinálod! :huh: A nagyja ott lessz amikor az apraja készül! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 lehet sajnálni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 No. Mija? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 No. Mija? :) Az. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Az. :D :lol: :D :huh: ennél több ilyen témájú smilit nem találtam!!! MIért? Hogyan? .......Nagyon ledöbbentem és icipicit képes is vagyok átérezni a dolgot. Azért csak kicsit, mert én még nem voltam ebben a helyzetben ,hogy Monát eladjam. Nagyon sajnálom. :) NEm lehetett egyszerű döntés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 De ez valami eredet vizsgálóhely és hol a rendszám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 De ez valami eredet vizsgálóhely és hol a rendszám? Ez az esztergomi reptér hangárjának ajtaja. A rendszám az Astra csomagtatójában van mert azt nem szabad kivinni az országból. Külföldre eladáskor ideiglenesen ki kell vonatni a forgalomból. Érvénytelenítik a rendszámot és a forgalmit is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ez az esztergomi reptér hangárjának ajtaja. A rendszám az Astra csomagtatójában van mert azt nem szabad kivinni az országból. Külföldre eladáskor ideiglenesen ki kell vonatni a forgalomból. Érvénytelenítik a rendszámot és a forgalmit is. Aham. A piros azért megvan még nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Aham. A piros azért megvan még nem? Az Astrára gondolsz? Az marad egyenlőre míg ki nem nőjjük a csomagtartóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 úgy látom, egyre több ember válik, meg hőn szeretett gépezetétől. A használtautón megint fenn van egy szegedi kiskedvenc.A Manta -k is megsínylik a válságot ,úgy vesze észre. Nem is szólva a többi veterán szépségről. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 úgy látom, egyre több ember válik, meg hőn szeretett gépezetétől. A használtautón megint fenn van egy szegedi kiskedvenc.A Manta -k is megsínylik a válságot ,úgy vesze észre. Nem is szólva a többi veterán szépségről. :) a belsejét leszámítva tetszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 a belsejét leszámítva tetszik :huh: Igen. Szegeden a veterántalin csináltam róla pár képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Igen. Szegeden a veterántalin csináltam róla pár képet. NEm rossz kis autó. A belsejét kicsit át kell alakítani, legalábbis a színösszetétel nem az igazi szerintem. Nem sokszor láttam a kocsit, de ha jól emléxek családi autó volt, mert gyerekülés is volt benne :huh: . Mi elcsodálkoztunk ,hogy eladó lett. NEkünk is tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hajnika ! Ti miért nem jöttök hétvégén ? rég láttam már a búrátokat :huh: gyerteeeek vagy ha nem kénytelen leszek én menni hozzátok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts