manta Elküldve Január31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hagyd a francba, ezen ne aggódj különösen, én is későn szóltam (mondjuk akkor tudtam meg én is). Lesz még jövőre is. Majd tavasszal csapunk egy kis búfelejtő disznótort. ;) :D okéokéoké :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ....ami a garázst támasztja. :D.... Támasztja ? De azért nem fog összedölni, ha elveszed a támaszt ugye ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Támasztja ? De azért nem fog összedölni, ha elveszed a támaszt ugye ? :D :lol: De. De nem gond mert egy Astra F már támasztja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 De. De nem gond mert egy Astra F már támasztja. Egész autó vagy mocitető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Egész autó vagy mocitető? Tökmindegy, mert nem dől el, ha elveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Néhány autentikus vicc a német aranykorból: -Mantás el akarja adni az autóját. Hirdetés szövege: Opel Manta GTE 200,000km-rel, 4500 DM. Eltelik egy hét...semmi. Eltelik két hét...még mindig semmi. Harmadik héten hívja a haverja: "Meghülyültél ? Ha odaírod, hogy 200,000 km van benne, sosem adod el. Tekertesd vissza a kilométerórát 50,000-re, és próbálkozz újra!" Következő héten nem jelenik meg a hirdetés az újságban. Haver megint telefonál, kérdezi, mi történt a Mantával ? Mire a Mantás: - Csak nem gondolod, hogy 50,000km-el eladom az autómat !? Egy Manta és egy Porsche egymás mellett megy az autópályán. A Porsche elkezd gyorsítani 120-ról. Manta a nyomában. Porsche eléri a 160-at, a Manta ott van mellette... Porsche eléri a 200-at, majd a Mantás átordibál: "Ismered a mantát?" -Igen, de miért ? - kérdi a Porschés. -Meg tudnád mondani nekem hogyan kell második fokozatba rakni ? Mantásnak szörnyű balesete van. Az autó teljesen széttörik. Jönnek a mentők, de ő csak ordít: "A Mantám ! A Mantám !" Beviszik a kórházba, s mikor felébred, megint elkezd ordítani: "A Mantám ! A Mantám !" Bejön a nővér: "Ne az autót sajnálja, nézzen a bal lábára, az már nincs ott többé". A Mantás lenéz: "A westerncsizmám, a westerncsizmám !" Mantás a zászlókat árusító üzletben: -Kérek egy zöld német zászlót! -Sajnálom uram, csak fekete-piros-sárga zászlónk van! -Rendben akkor kérek egy pirosat! -Mi a legkisebb alkatrész a Mantában? -A sofőr agya. -Honnan lehet megismerni a Mantás garázsát? -Egy száraz vércsík van könyökvonalban a falon! -Az új Manta 1 méter széles lesz, hogy a sofőr mindkét kezét kilógathassa az ablakon ! -Miért van a Mantásnak 16 fényszórója a kocsiján ? -Hogy éjszaka is napszemüvegben vezethessen. Két ember beszélget a kocsmában: -Ismerek egy nagyszerű Mantás viccet ! -Csak óvatosan, én is Mantás vagyok ! -OK, akkor kétszer mesélem el ! -Miért visel a Mantás mágneses kesztyűt ? -Hogy 180-nál is kikönyökölhessen az ablakon ! Két Mantás beszélget: - Képzeld tegnap vettem egy enciklopédiát. -És? Beépítetted már? Egy Manta-Fahrer áll az egyetem előtt. (Ennyi, ezen már önmagában is nagyon mulatnak a németek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Mi van veled J0hnny? Nézed a Heti hetest, közben Totalcart olvasol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Mi van veled J0hnny? Nézed a Heti hetest, közben Totalcart olvasol? :D Hova rejtőztél a szobámban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 No mi van biztonsági szakemberkém? Nem láttad a sarokban a webkamerát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Cool a verda :lol: A múltkor egy ilyennel álmodtam csak metál piros volt..és a garázsomban... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! :D Ez egy kecskeméti öreg fószeré!Nagyon ritkán használja,minden gyári rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm... Én aztán hozzá nem nyúlok!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! http://img84.imageshack.us/img84/8361/dscn0920nz4.jpg :lol: Ez egy kecskeméti öreg fószeré!Nagyon ritkán használja,minden gyári rajta! Céééééééééééép, csak kár, hogy hiányos (balos króm keret a lámpa körül). Nekem mondjuk jobban tetszik a Monza (bár kevés látszik belőle) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Én aztán hozzá nem nyúlok!!! :lol: Adok sört is na! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Adok sört is na! :lol: Ennyire akarod, hogy hozzányúljon? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Adok sört is na! :D :lol: :lol: :lol: :D ;) .....ccccsög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Ennyire akarod, hogy hozzányúljon? :D :lol: Na...pont a melegfront vezetője féltékenykedik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2009 A múltkor egy ilyennel álmodtam csak metál piros volt..és a garázsomban... :D :lol: :lol: Én meg múltkor azt álmodtam, hogy a kétpedálos omival mentem valahová, és útközben megláttam egy két ajtós gyári zöld színű asconát háromezres motorral, amit megvettem MrMantának meglepibe harmincezer forintért :lol: Reggel el is meséltem neki, és nagyon büszke voltam rá,hogy ilyet álmodtam neki :D bezzeg ő nem álmod nekem semmi ilyesmit, sőt, közölte,hogy ezentúl csak omegával járhatok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! :D hát én sem veszem le az biztos! De ha mégis, akkor kis formalinos üvegbennéha megmutatnám, hogy mid volt ;) Szép az A manta is - sőt - de a B gyakoribb volt. Ma már szinte ugyanolyan ritka az A és a B is :D Viszont a Monza az nekem is bejön nagyon! Abból lehet tuti MadMax verdát csinálni! Az eredetinek is monza homlokfala volt... Amikor az első mantámat vettem tíz éve ( :lol: közbe kell szútnom: borzasztó, ha valaki 10-20 éves távlatokban beszél... :lol: hétvégén szembesültem például azzal, hogy az Edda koncert lemeze 85-ös, vagyis 24 éves!!! ;) bakkkkker!!! Ne tudjátok meg, milyen öregnek éreztem magam hirtelen... mert ugye tudtam,hogy nem tegnapi felvétel, de azért még sem tűnik olyan távolinak az az időszak...) - folytatom: szóval az első mantám megvételénél az udvarban állt egy Monza is. Nekem az annyira kellett volna, mint egy falat kenyér... de az a pöcs nem adta oda, akármennyit is kínáltam érte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2009 Egyébként meg: ma reggel úgy be volt fagyva mind a két ajtóm, hogy egyszerűen képtelenség volt feltépni :D Én ritkán szídom a mantám, de ma repkedtek az "és még én akarlak kilakatoltatni, mi???" meg "airbrush mi???" meg az "engedj be te mocsok! Ezért törődöm veled annyit????!!!" és "na ezért megérte nekem összeugatni a Lacival, hogy kinek az autója a soros a szépülésben???!" megjegyzések... de vazze, ez nem ijedt meg... :lol: a végén apukám feltépte az anyós oldali ajtót, onnan bevergődtemmagam, majd mire beértem a melóhelyre, kiolvadt a másik is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Egyébként meg: ma reggel úgy be volt fagyva mind a két ajtóm, hogy egyszerűen képtelenség volt feltépni :D Én ritkán szídom a mantám, de ma repkedtek az "és még én akarlak kilakatoltatni, mi???" meg "airbrush mi???" meg az "engedj be te mocsok! Ezért törődöm veled annyit????!!!" és "na ezért megérte nekem összeugatni a Lacival, hogy kinek az autója a soros a szépülésben???!" megjegyzések... de vazze, ez nem ijedt meg... :lol: a végén apukám feltépte az anyós oldali ajtót, onnan bevergődtemmagam, majd mire beértem a melóhelyre, kiolvadt a másik is... :lol: Tessék lefújni egy kis szilikonnal a kédergumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tessék lefújni egy kis szilikonnal a kédergumikat. jó. De ha nem találok otthon, akkor mehet a dizsnó zsír is? :D mert ha igen, akkor a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 jó. De ha nem találok otthon, akkor mehet a dizsnó zsír is? :D mert ha igen, akkor a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol: húú dá széph lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol: Dobókockák és Opel nyaklánc helyett? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts