manta Elküldve Január18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2009 Fényképet, videót kérünk e nemes eseményről ;) !!!!! Húú vazzze!! Ne tudd meg! Vittem a fényképezőt, elemmel stb. , és a helyszínen fogta magát és beszart B) telefonnal meg egy kép se lett jó... :blush: Viszont jött velünk a húgom 5 éves kisfia, aki olyan sikert aratott, hogy ihaj :lol: Igazi rockabilly a kis krampó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 S.S. Zamárdiban Manta talin a Balaton parton: Ha valaki nagyon unatkozik, akkor itt szórakozhat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Csend vala. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Csend vala. Ez egy jó meglátás lészen! De hogy ne legyen nagy csend, írok én :blush: . szerdán végbéltükrözést végeztünk Monán. Sajna betegséget diagnosztizáltunk, és végdobcserét kellett eszközölnünk. Még mázli,hogy volt itthon egy méretben csak kissé különböző dob(nagyobb hehe) így beoperáltuk. Király a hangja és kissé egészségesebb is. A régi felújítás alatt..... ;) Képek -csakhogy lássuk miért is kellett cserélni- később B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Csend vala. Petrát letiltották a gépről? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Csend vala. Ki engedte el a galambot???? ;) Nem én voltam. B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2009 Légy szárnya bent, se künn nem halatszik... B) Makett nem lett letiltva a gépről, csak szegény hülyére izgulja magát a holnapi felvételi miatt - ami ügye nem szerencsés pont a központi írásbeli előtt, mármint a hülyére izgulás ;) Remélem jól sikerül majd neki, és mehet gimibe. Egész okos gyerek, nem is gondoltam volna, hogy a szépsége mellett még az eszemet is örökölte :blush: Most is otthon tanul (állítólag). Ezen kivül pedig ráfogta a macskára, hogy elrontotta a laptopjának a kábelét. Amit azért akármennyire ölnivaló a Joci macska, mégsem tudna végrehajtani. De legalább nem netezik éjjel kettőig. Egyébként: annyira bejött neki a Blitz, hogy már kisebb bandával szándékozik jönni idén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ki engedte el a galambot???? ;) Nem én voltam. B) :D :blush: kinek mi jut eszékbe Sanyi kezdő mondatáról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 :D kinek mi jut eszékbe Sanyi kezdő mondatáról :lol: Miért piros a gólya csőre? - Mert égett a pofája amikor téged hozott!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ....Ezen kivül pedig ráfogta a macskára, hogy elrontotta a laptopjának a kábelét.... Mit csinált a kólakirálynő ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2009 :lol: Kitépte a töltőkábel csatijából a kábelt. Ügyes gyerek... :D De majd apukám összerakja :lol: Ma viszont megírta a központi felvételit, és teljesen megkönnyebbülve, kicserélve jött haza - ez fiúval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Ha esetleg nem hisznek Kólakirálynőnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Tudom, kicsit nagyképű dolog, de szerintetek hogy mutatna a Mantán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hát ha a mantát parasztporsche-nak csúfolták akkor a porsche logó jobb lenne :D mikor lesz kész amúgy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Ne kezdd, ne kezdd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Be kell nevezni az Overhaulinba és ingyé megcsinálják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A melóhelyen benevezték. Kaptak egy válaszlevelet, amiben közölték, hogy csak az Egyesült Államok területén forgatják a műsort. A válaszlevelet el is küldték a céges E-Mail címemre, de az már megszűnt. Szóval nincs más hátra, ki kell várni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 A melóhelyen benevezték. Kaptak egy válaszlevelet, amiben közölték, hogy csak az Egyesült Államok területén forgatják a műsort. A válaszlevelet el is küldték a céges E-Mail címemre, de az már megszűnt. Szóval nincs más hátra, ki kell várni. :lol: Ne mond hogy nem érné meg ezért kiköltözni kicsit az államokba. :D Milyen szépen dübörögne benne a V8. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Tervek vannak rá, meg kasztni is. De csitt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Tervek vannak rá, meg kasztni is. De csitt. :lol: Az fontos. A remény hal meg utoljára. Juteszembe, mostmár tényleg kirakom az utcára a manta gépháztetőmet , ami a garázst támasztja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2009 a lepényhal először... a remény hal utoljára.... :D Need vazze, én elmegyek azért a géptetőért még idén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Így januárban nem kunszt ilyet kijelenteni. Ezt akár én is mondhattam volna! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2009 :lol: csak olyat ígérek, amit be is tudok tartani :lol: Viszont böllér fesztiválra nem megyünk :lol: és ezt meg is bosszulom majd valamelyik szarházin, aki intézte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hagyd a francba, ezen ne aggódj különösen, én is későn szóltam (mondjuk akkor tudtam meg én is). Lesz még jövőre is. Majd tavasszal csapunk egy kis búfelejtő disznótort. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 a lepényhal először... a remény hal utoljára.... :D ... az olyan, mint a rája nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts