MrManta Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Madinak sok boldog szülinapot ;) Azt a päleszt meg ööööm ha maradt ööööm iszunk :blush: A páleszem tényleg ütős,(ki is lehet próbálni) mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Madinak sok boldog szülinapot ;) Azt a päleszt meg ööööm ha maradt ööööm iszunk :blush: Ha meg elfogy (mert ez olyan, hogy gyorsan elfogy), akkor hozok neked is. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A páleszem tényleg ütős,(ki is lehet próbálni) mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. B) Boldog Szülinapot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nem az állásom bizonytalan hanem a megélhetés. :blush: Vezető pozícióbol nem küldenek el senkit. B) Oké! De ha nem a szolgálati 3 hengeres suziért adod el, akkor nem hisszük. Főnöknek már dukál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Főnöknek már dukál! ;) Lassanmár lehet,hogy az sem leszek. B) A héten már nem kell menni dolgozni mert gáz van vagyis nincs és a festő kemencék azzal mentek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2009 Vazze B) hallottam tegnap a hírekben... ;) ez nagyon meleg... :lol: De azt mondták, hogy fizetés lesz azért.... legalább babázhatsz a fiaddal :D Bogi is biztos megtalálja az ürömben az örömöt... Nekem egyik kollegám dolgozott egy pár éve ott, ahol te. Hát, szegénynek most is lefagyott a mosoly az arcáról. Szerintem tök örül, hogy eljött onnan... Azon gondolkoztam, hogy én a japókból bármit kinézek.. még azt is, hogy leveszik a fizetést... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 A páleszem tényleg ütős,(ki is lehet próbálni) mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. B) Mr Manta hát így utólag is Isten éltessen sokáig erőben egészségben más meg érjen bokáig mert a család is fontos ;) Szal Happy Birth :D mennyi is multál 19?? :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Lassanmár lehet,hogy az sem leszek. B) A héten már nem kell menni dolgozni mert gáz van vagyis nincs és a festő kemencék azzal mentek. Én bízom benne hogy a nagyjaink rendbeteszik ezt a dolgot mihamarabb, mert ebből nagyon nagy problémák lesznek.... A hankook is leált a sógi mondta,,, remélem az erőművet nem álítják le bár az nem gázzal megy de a forgótartalékok zöme gázturbinás erőmű így 2000MW csak akkor mehet ki ha ugyanennyi forgótartalék is van szal bízom a + dolgokban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ne is beszéljünk róla mert csak idegeskedek. Ma voltunk gyerekorvosnál. Tomika 1 kilóval nehezebb mint ami az előírás de nem is dagi. Pár hét ésmegyünk babaúszásra vele. B) Kapott ma pelust próbára. Ezt látnotok kell!! ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ... http://opeltomi.uw.hu/mantapelus.jpg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2009 na ez a meleg B) ennek a gyereknek bizony el van reszelve a sorsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 na ez a meleg :blush: ennek a gyereknek bizony el van reszelve a sorsa :D De, hogy még a színei is az Irmscherére hajaznak... B) Már csak a 400-as felirat hiányzik róla ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ne is beszéljünk róla mert csak idegeskedek. Ma voltunk gyerekorvosnál. Tomika 1 kilóval nehezebb mint ami az előírás de nem is dagi. Pár hét ésmegyünk babaúszásra vele. B) Kapott ma pelust próbára. Ezt látnotok kell!! :blush: :D http://opeltomi.uw.hu/mantapelus.jpg Hát annmo GSI-s pelusba én is nyomattam volna szívesebben , de akkor még asszem 78 ban nemvolt eldobható vagy is ungarisébe bizti nem ;) Azért látszik hogy a Klubeblnök-höz méltóan cseperedik a csöpség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Na jó! Ez beszarás! Én kész vagyok!!! Add Hajninak, vasalja a hátsó ablakra az Aluminium Flacon mellé. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 A védőnőnél kaptuk ilyen teszt pelus. De Bogi szerint nem fogunk ilyet venni. Ja Tomika 5,24 kilo és 60 centi (ma 11 hetes.) 3,2 kilo és 52 centi volt mikor született. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2009 Micsoda fejlődés! B) bár a lóerőim is ilyen ütemben szaporodnának ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Na megláttuk ezt a pelust és mi is összemosolyogtunk itthon ;) . NAgyon célratörő és találó! Itthon én csak hajtom a mantám, nem érzem a válságot és a gázproblémát sem, bár ez annak is betudható,hogy szerdán kihúzták két bölcsességfogamat és tegnap úgy bedagadt az arcom, mint egy hörcsögnek. szerintem inkább ezt érzem B) . De legalább ez ingyen volt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Itthon én csak hajtom a mantám, nem érzem a válságot ... Én sem értem mit problémáznak. Tegnap is ötezerért tankoltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Én sem értem mit problémáznak. Tegnap is ötezerért tankoltam B) Én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 őt ismeritek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ez már tavaly nyáron is eladó volt. De jó dolog, hogy a 2.4 miatt nem púpozta meg a mocitetőt. Kíváncsi lennék én is, hogy ki lehet. Most vettem észre az opelklub.hu-s rendszám keretet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 őt ismeritek ? Az az első lökhárító miért áll ilyen rondán (oldalt az első kerék előtti részen)? Nem erre való, vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2009 Megyünk Elvis Show-ra! B) :blush: Ha minden jól megy, MrManta Elvis imitátor lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Megyünk Elvis Show-ra! ;) :D Ha minden jól megy, MrManta Elvis imitátor lesz :blush: Fényképet, videót kérünk e nemes eseményről B) !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 1974 A Mustang felveszi a versenyt a Manta-val, de elbukik PS 03/74 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts