Tiv. Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Lehet hogy Mantát kell venni? Ugy látom a Mantásoknak semmi gondjuk az autóval, vidáman elvannak. :rolleyes: Vagy csak nincs idejük ide irogatni a sok szerelés miatt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szerintem várják a mínuszokat, mert akkor ideális és izgalmas a motorgenerált csinálni a szabadban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2008 Én nem nagyon érek rá :rolleyes: Idén nagyon beütött nálam a karácsonyi hangulat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Én nem nagyon érek rá :rolleyes: Idén nagyon beütött nálam a karácsonyi hangulat :) Folyamatosan másnapos vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Én nem nagyon érek rá :rolleyes: Idén nagyon beütött nálam a karácsonyi hangulat :) Mikulássapis, léggitáros pikturét kérünk! A zöld békás már volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2008 Na, nem voltam soha másnapos, és még aznapos sem :D Mikulás sapis pálinkázós (!) volt - ennek ellenére nem beleztem ki egy macskát sem, és a Makettet sem kényszerítettem semmi meglepőre :D Remélem mindenkinek jól sikerült a karácsonya, és az új év minden zavaró körülmény ellenére jobb lesz, mint az idei volt :) Én előre is kívánok mindenkinek sok egészséget és szeretetet az új évre - mert én most megyek élvezni a szabit tovább :rolleyes: Évek óta nem volt ilyen jó karácsonyunk, hogy mindenki itthon van :) már azt sem tudjuk milyen nap van.... Ui: a pálinka tényleg orvosság mindenféle nyavajára - három feles, és nem fáj se a torok, se a fej :D Túrkevei pálinka rulezzzzzz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December28, 2008 kétszer ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 kétszer ment... A pálinka is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Na nekünk is eltelt a karácsony :) . én mantacuccot nem kaptam ajándékba , de panaszom nem lehet, mert karácsony előtt elugrottam Szolnokra egy pár apróságért egy exmatáshoz. Jól bevásároltam ezt-azt( légtömegmérő, mocitető...) szóval én magamnak, vagyis Monának már bevásároltam :) . De nem hazudtoltam meg önmagam, ajándékvásárlás terén: Karácsony napján délig melóztam, és hazabele beugrottam egy jó kis szerszámáruházba, gondoltam Sanyi drágámnak veszek valami értelmes apróságot a fa alá. Koszosan, melósruciba belibbentem, vagyis inkább beestem az üzletbe 12.50-kor, mire a hangosbemondóban a nénike kedvesen közölte, hogy -"áruházunk 13 órakor bezár! kérjük fáradjanak a kasszákhoz!" na ennyi időm volt vásárolni, és gyors lekaptam a polcról egy krovakészletet, nem is néztem nagyon az árát, csak hogy sok nulla van benne :rolleyes: . Nade sebaj, nagyon megérdemelte, örült is neki. Végülis egyszer nemsokára csak lesz saját kérónk, és tuti a garázs hamarabb fel lesz szerelve ,mint a konyha :D , így szükség is van a szerszámokra. Az időjárásra nem lehet még panaszom, van téligumim!!!!! Viszont párom kissé csalódott, mert nem esett elég hó ,hogy bolondkodjon. A karácsonyi havazás után elmentünk offautóval a környék elhagyott útjain nézelődni, és már ott farolgatott(elsőkerekessel :D ) én kissé félek olyankor, pláne a marhahidegben tologatni a kocsit, ha lemegy az árokba, de szerencsére ügyesen driftelt! Mostmár a szilveszterre készülünk, és persze a sok sok karácsonyi nasi okozta gyomormegterhelésemen próbálok javítani. mert nagyon kikészültem a sok süti meg nehéz kaja miatt. Máris felszedtem vagy 4 kilót( SS :még nem kell a repülőn a túlsúly miatt fizetnem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2008 A pálinka is. :) Az többször :) de esküszöm, úgy meggyógyított, hogy még! :) A írt dal minden szava pedig igaz vagyon! :D "orvosság ez mindenféle nyavajára - kikúrálja" :rolleyes: (ez a nóta egyébként nálunk a bulik elengedhetetlen része, ahol mindig inni kell, ha "véletlenül" felcsendül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Írnám, hogy boldog új évet kívánok, de tudom, hogy nem lesz az... Mondjuk a remény hal meg utoljára. De már előre látom, hogy ebből jövőre sem lesz Manta. Köszönöm világválság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Az többször :) de esküszöm, úgy meggyógyított, hogy még! :) A írt dal minden szava pedig igaz vagyon! :D "orvosság ez mindenféle nyavajára - kikúrálja" :) (ez a nóta egyébként nálunk a bulik elengedhetetlen része, ahol mindig inni kell, ha "véletlenül" felcsendül) Képtelen vagyok megbarátkozni a pálinkával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Képtelen vagyok megbarátkozni a pálinkával :rolleyes: akárnyászro kínálnak mindig kérd elvitelre és add nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Éljen Mr. Manta ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Arra van jobb ötletem: http://images.netbag.hu/20070731/15372135527.jpeg :) Igaz tyutyubos, de mozog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Igaz tyutyubos, de mozog :rolleyes: Na ja. Mondom én, hogy Mad Max. Illetve Madi Max. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Na ja. Mondom én, hogy Mad Max. Illetve Madi Max. :) Ez az egyik olyan kevés autók egyike, amire elcserélném a Corsát... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 A másik meg ez, ne is tagadd! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 tényleg, hogy áll most a madi max ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 A másik meg ez, ne is tagadd! :) http://img2.tar.hu/manta/img/35404564.jpg Ebbe most egy nagyon f@sza moci van. :rolleyes: Igazi csapásmérő,hogy redi szavaival éljek. Füstgép meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2009 Megoszt Elküldve Január4, 2009 A másik meg ez, ne is tagadd! :) http://img2.tar.hu/manta/img/35404564.jpg Psszt! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2009 Lehet, hogy füstgép, de azért erre is költünk ám, annak ellenére, hogy ideiglenes megoldás B) azért, jó, hogy adtad Tomi :D Viszont igazi bulihangulatot lehet csinálni vele, ami a füstgépet illeti... Sőt! Karácsonyra kaptam új neonszettet, ami öt programot tud, és távirányítani lehet :D szóval olyat gizdulunk majd, hogy mindenki beszarik! MrMantának átadom a jókívánságokat, a nevében is köszönöm :blush: Azt mondta szülinapján, hogy ő férfiember, így nem ehet mást, csak hústortát. Mivel én jó asszony vagyok, így csináltam is neki. Mondjuk a család kedvéért egy turótortát is összedobtam, hátha ők nem értékelik az újításokat... A MadiMax meg úgy áll, ahogy tavaly elhoztuk a manta taliról ;) de mivel "mi olyankor szoktunk sírni, mikor az egész világ röhög", ezért olyankor kívánunk röhögni, amikor az egész világ sír: mit nekünk válság, mit nekünk öv! Idén meg akarjuk csinálni MadMaxet frankón, mert a prototípus bejött. Ehhez meg lőnénk egy kétpálcás négyszázas kasznit... terv az van, de most egyenlőre kivárjuk, hogy a kedvenc "Hungarian reality rulett" játékunk hogyan alakul: leadjuk a fizetésünket a postán a csekkekre, meg a kötelezőkre, és aztán vagy nyomorgunk, vagy nem :) Kicsit szar azért, hogy ilyen játékokat dob nekünk a gép, de hát ez van... Tényleg Tomi! Gondoltunk rád, amikor a Szki gyárban hepaj volt. Aztán megláttunk a neten a hirdetést a kocsidra. Na, akkor egy percig megijedtünk, de aztán reméltük, hogy csak a család gyarapodása miatt van. Remélem jól gondoltuk :lol: Gelko! Van felénk jó magyar pálinka, lehet jönni meghúzni MrManta akármilyét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tényleg Tomi! Gondoltunk rád, amikor a Szki gyárban hepaj volt. Aztán megláttunk a neten a hirdetést a kocsidra. Na, akkor egy percig megijedtünk, de aztán reméltük, hogy csak a család gyarapodása miatt van. Remélem jól gondoltuk :blush: Nem az állásom bizonytalan hanem a megélhetés. ;) Vezető pozícióbol nem küldenek el senkit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2009 Na, mi is ezt reméltük ;) Sajnos tényleg ez van, előfordul manapság, hogy az állásunk az tuti, csak a megélhetés nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Madinak sok boldog szülinapot B) Azt a päleszt meg ööööm ha maradt ööööm iszunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts