manta Elküldve December4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2008 Jah! Sanyi! Valaki orvul levideózta a "Nyálon lőtt lány" elgitározását :lol: A Makett olyan unott képpel harmonikázik a párnával, hogy a Nagy Nati is megirigyelné :lol: legközelebb jössz, kérd számon ennek bemutatását :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Jah! Sanyi! Valaki orvul levideózta a "Nyálon lőtt lány" elgitározását :lol: A Makett olyan unott képpel harmonikázik a párnával, hogy a Nagy Nati is megirigyelné :) legközelebb jössz, kérd számon ennek bemutatását :P Szerintem itt vannak páran, akik még számonkérnék, úgyhogy fel kéne tölteni valami tyutyubra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2008 Szerintem itt vannak páran, akik még számonkérnék, úgyhogy fel kéne tölteni valami tyutyubra :) :lol: nem lehet... gondolni kell a gyerek jövőjére is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 :lol: nem lehet... gondolni kell a gyerek jövőjére is... :) Lehet, hogy pont ez indítaná el a pályáján. Felfedezik vagy valami. Manapság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 a felfújt készenléti gitár az ágy felett lóg, bármikor levehetem! Ezt a perverz nőszemélyt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2008 Ezt a perverz nőszemélyt! :lol: én vagyok a perverz??? :lol: eszembe se jutott semmi olyan, ami neked :) eddig... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Hajni...addig örüljetek amíg a zenei pályafutása a harmonikázás fele és nem az oboázás fele irányul... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 eddig... :lol: :lol: Kérem kapcsolja ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Hajni...addig örüljetek amíg a zenei pályafutása a harmonikázás fele és nem az oboázás fele irányul... :lol: :) :P és nem a kígyóra gondoltunk :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 és nem a kígyóra gondoltunk :) :lol: http://www.hubayfuvos.hu/image/oboa2.gif Te Stefan! Aztán vigyázz mert jön Derrick! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Te Stefan! Aztán vigyázz mert jön Derrick! :lol: Majd Surdásítom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Hajni! Rájöttem, hogy szeretem a Star Wars-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 OLCSÓ CD-k KARÁCSONYRA !!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 OLCSÓ CD-k KARÁCSONYRA !!! :rolleyes: Ez most halál komoly ígyvan kitéve és ott ahola logó mutatja?? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2008 Beeeeeee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December7, 2008 Hajni! Rájöttem, hogy szeretem a Star Wars-t! Sanyi! :) Pont van egy ilyen dobozom! Legközelebb megcsináljuk! :) (egyébként van egy Xszárnyúm :rolleyes: Már nem csak a Need a menő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Beeeeeee! Nagyon komoly!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Mantásoknak hang és képtechnika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Sanyiii! Vissza is viszed őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Beeeeeee! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te jó ég. Ha az ember halálra tudja röhögni magát akkor én igen közel álltam ehhez az állapothoz :) . egyéb hozzáfűznivalóm még nincsen, mert nem jutok szóhoz....... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 NA mizújs Mantások! Megvolt a karácsonyi ajándék vásárlás mantával? Hétvégén minden nyugdíjjas mamus kint volt az utakon és még 30-al is téptek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2008 Na ez az, hogy mizu mantások :rolleyes: pusztulunk, vagy mi van? :) Nekem terveim vannak. Szarok a válságra. Kell egy jó motor. Állítólag válság idején old timer autót érdemes venni, mert annak nem megy le az értéke, csak nő. A benzin megint megy le (válság, mi? Nem véletlenül a pénz újra elosztása? :) ). Nagy álmunk teletankolni az omegát. 70literes tank - hihi :). A mantát is telenyomjuk. Lesz itt karácsony, kérem! :D Figyeljétek meg, hogy legkésőbb január végéig megint felmegy a benya ára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December16, 2008 Ja. És nagyon fontos információ: találtam olyan fekete körömlakkot, amiben pont annyi a kék metálszemcse, mint a manta fényezésében :) Kísérteties a hasonlóság: az üvegben látszik, ahogy a dupontnál is, a próbafestésen is (ahogy a dupontnál is), viszont felfestve semmi nem látszik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 ...viszont felfestve semmi nem látszik :) hűha, utolért a válság? Már te sem látod mindíg a szemcséket? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 az üvegben látszik, ahogy a dupontnál is, a próbafestésen is (ahogy a dupontnál is), viszont felfestve semmi nem látszik :) Az olyan mint a havi fizú esete és a csekkek. :rolleyes: Amíg a számládon van addig látszik, de befizeted a csekkeket és egyből husss! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts