Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

Én úgy érzem,hogy volt olyan pillanat már az életemben,amikor éreztem,de amikor arra gondolok,hogy milyen jövőképem van itthon,hogyan tudok esetleg családot alapítani és megélni...hát uram bocsá' kifordul a belem az egésztől.Megszakadhatsz,de itt csak az jut előbbre,aki mindekit szemenköp és csakis magával foglalkozik.Itt sosem azt fizetik meg,aki tud is valamit,hanem akinek baromi vastag bőr van a pofáján és baromi bőnyállal tud szopni.Ennyi.

Én rühellem ezt az országot...sajnos. :D

szerintem csináljunk forradalmat... vagy lázadást ;) (kár, hogy ennek is elmúlt az ideje vagy két évvel...)

Megosztás:

Jah... szegény... de hajlandó engedni az árból :P viszont én nem raknék fel olyan képet, amin éppen keresztbe csúszom, mert könnyen hihetik a rosszindulatú emebrek, hogy az autó nem megkímélt állapotban van ;)

Lehet, hogy direkt azért rakta fel, mert annyira akarja eladni, mint ti :D

Megosztás:

Stefan! Ebből kurvanagy balhé lesz! :D Mi van már???? Csak én tudom helyesen leírni J0hnny nevét??? :D Figyeld meg, balhé lesz! ;)

:D

Egyébként J0hnny (írtam le helyesen :D ) így ránézésre összeilletek ám! :D

Én meg sem próbálkozok a nevének a leírásával :P , de ha mégis kellene akkor puskázok :D , még mielőtt nagyot vétenék.

Amúgy tényleg szép pár :P !

Megosztás:

Egyébként így ránézésre összeilletek ám! :D

Amúgy tényleg szép pár :D !

;) :D Udi volt a legjobb pofa!Régebben TV-nél melózott és sok esküvői felvételt csinált maszekban.Amikor meglátott minket csak annyit mondott négyszemközt,hogy reméli megkérem majd az esküvői kamerázásra! :P Ennyire azért ne szaladjunk előre!Az eszem még nem ment el(teljesen)! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.