rtomi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Szia Apuka! Igen kicsit soknak tűnik de még mindíg kevés azokhoz az A Mantákhoz képet amiket milliokért árulnak a használtautón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2008 Én úgy érzem,hogy volt olyan pillanat már az életemben,amikor éreztem,de amikor arra gondolok,hogy milyen jövőképem van itthon,hogyan tudok esetleg családot alapítani és megélni...hát uram bocsá' kifordul a belem az egésztől.Megszakadhatsz,de itt csak az jut előbbre,aki mindekit szemenköp és csakis magával foglalkozik.Itt sosem azt fizetik meg,aki tud is valamit,hanem akinek baromi vastag bőr van a pofáján és baromi bőnyállal tud szopni.Ennyi. Én rühellem ezt az országot...sajnos. :D szerintem csináljunk forradalmat... vagy lázadást ;) (kár, hogy ennek is elmúlt az ideje vagy két évvel...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2008 ...és nem duzzognék, mint egy ovis. :D ;) az a kukás elvitte a cumim, lehet, hogy mégse poén volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2008 Ákos árulja a Mantát!! :D ;) Jah... szegény... de hajlandó engedni az árból :D viszont én nem raknék fel olyan képet, amin éppen keresztbe csúszom, mert könnyen hihetik a rosszindulatú emebrek, hogy az autó nem megkímélt állapotban van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Jah... szegény... de hajlandó engedni az árból :P viszont én nem raknék fel olyan képet, amin éppen keresztbe csúszom, mert könnyen hihetik a rosszindulatú emebrek, hogy az autó nem megkímélt állapotban van ;) Lehet, hogy direkt azért rakta fel, mert annyira akarja eladni, mint ti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nem. Ő komolyan el akarja adni... én meg meglepődnék, ha sikerülne annyiért, amennyiért gondolta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Nem. Ő komolyan el akarja adni... én meg meglepődnék, ha sikerülne annyiért, amennyiért gondolta ;) Ha nem lenne az a driftelős kép, meg le lenne szedve a hátsó szárny, szerintem nagyobb esélye lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 szerintem csináljunk forradalmat... vagy lázadást :D (kár, hogy ennek is elmúlt az ideje vagy két évvel...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Jah... szegény... de hajlandó engedni az árból :D viszont én nem raknék fel olyan képet, amin éppen keresztbe csúszom, mert könnyen hihetik a rosszindulatú emebrek, hogy az autó nem megkímélt állapotban van :D Szerintem aki ilyen autót vesz, az pontosan tudja, hogy mit jelent egy ilyen autóhoz az a kép. ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 ..és nem duzzognék, mint egy ovis. Itt inkább egy híradóbeli riportra gondoltam, ahol interjút akartak kérni valami fejestől, hogy mit szól, ha nem lesz prémiuma, az meg csak a száját húzta meg a fejét forgatta és elhúzott balra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Lehet, neki is elvitte a kukás a cumiját. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 J0hhny! Aranyos a 2.0 (ha jól emlékszem a verziószámra :D ;) )! Gratula és sok boldogságot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 J0hhny! Stefan! Ebből kurvanagy balhé lesz! :D Mi van már???? Csak én tudom helyesen leírni J0hnny nevét??? :D Figyeld meg, balhé lesz! ;) :D Egyébként J0hnny (írtam le helyesen :D) így ránézésre összeilletek ám! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Stefan! Ebből kurvanagy balhé lesz! :D Mi van már???? Csak én tudom helyesen leírni J0hnny nevét??? :D Figyeld meg, balhé lesz! ;) :D Egyébként J0hnny (írtam le helyesen :D ) így ránézésre összeilletek ám! :D Én meg sem próbálkozok a nevének a leírásával :P , de ha mégis kellene akkor puskázok :D , még mielőtt nagyot vétenék. Amúgy tényleg szép pár :P ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Stefan! Ebből kurvanagy balhé lesz! :D Mi van már???? Csak én tudom helyesen leírni J0hnny nevét??? ;) Figyeld meg, balhé lesz! :P ... Nem értelek Namta, mi a baj a névvel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 :D kis diszlexiás ;) egyem a szíved :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 ;) kis diszlexiás :P egyem a szíved :D Diszklaviatúra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Hívjuk simán Jancsinak!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Diszklaviatúra :D Stefan Dix dix dix..... mi mi?? ááá hagyjuk! :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Hívjuk simán Jancsinak!! ;) :P Szerintem is. És, ha meg akarjuk ijeszteni, akkor csak ennyit mondunk: János! SAVANYÚCUKOR! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 www.kapjatokbe.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 www.kapjatokbe.hu :D Csak irigy..... Stefan... mer hiányzik neki a bizsergés ... tudod a randik fíílingje! De majd Péntekre kutalálok neki valamit a bizsergésre , sztem egy villanypásztor megteszi! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Csak irigy..... Stefan... mer hiányzik neki a bizsergés ... tudod a randik fíílingje! De majd Péntekre kutalálok neki valamit a bizsergésre , sztem egy villanypásztor megteszi! :D ;) :P Majd adok neki bizsergést!Pakstól fogom húzni neki a vezetéket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Egyébként így ránézésre összeilletek ám! :D Amúgy tényleg szép pár :D ! ;) :D Udi volt a legjobb pofa!Régebben TV-nél melózott és sok esküvői felvételt csinált maszekban.Amikor meglátott minket csak annyit mondott négyszemközt,hogy reméli megkérem majd az esküvői kamerázásra! :P Ennyire azért ne szaladjunk előre!Az eszem még nem ment el(teljesen)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 www.kapjatokbe.hu ;) Cannot find the server... :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts