Stefan Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Pedig gondold csak tovább mert jönnek a modik és jól megbüntetnek: Mert képpel NEM idézünk. :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: Nézzétek el neki a képpel idézést. Sokkot kapott a korbácstól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2008 Emléxem amikor legelőször talákkoztam Hajniékkal Tiv azt mondta,hogy ő csodálja,mert nem csak mutatja,hanem úgy is él.Nem értettem mire gondol Tiv,de azóta tudom már. Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :lol: Azt jelenti, hogy nem vagytok képmutatóak. Azt mondjátok, amit gondoltok. Mindenképpen bók és ne változzatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nekem meg már hirtelen az a félszem támadt, hogy jól beittam, aztán meg megmutattam a V8as szívást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nekem meg már hirtelen az a félszem támadt, hogy jól beittam, aztán meg megmutattam a V8as szívást :lol: Arról már korábban kerültek volna elő képek. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nekem meg már hirtelen az a félszem támadt, hogy jól beittam, aztán meg megmutattam a V8as szívást :lol: Vagy te nem vagy ilyen hangos??? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Vagy te nem vagy ilyen hangos??? :lol: :D :D :lol: :lol:vagy inkább ez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nagyon rákattantál a V8 témára :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nagyon rákattantál a V8 témára :lol: :lol: :lol: Erre inkább nem mondok semmit. :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Azt hittem valami bő nyállal szopós orálisos dolgot linkelsz. :lol: Annak a pikápnak érdekes az alapjárata vagy ovális a lenkereke. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nézzétek el neki a képpel idézést. Sokkot kapott a korbácstól :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2008 Vagy te nem vagy ilyen hangos??? :D :D :lol: 1. érdekes megoldást mutatott fel a motortér neonozásában :lol: 2. ha nem jön be a 2,4, akkor ez lesz helyette :lol: 3. ha ez lenne a mantába, akkor visonganék csak igazán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :D Azt jelenti, hogy nem vagytok képmutatóak. Azt mondjátok, amit gondoltok. Mindenképpen bók és ne változzatok! :lol: Na tessék!Így próbáljon az ember bókolni egy nőnek,fel se veszi! :lol: Bezzeg Stefán cicus egyből vágta mi van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Bezzeg Stefán cicus egyből vágta mi van! :lol: Biztos, hogy csajod van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Biztos, hogy csajod van? :lol: Egy darabig, aztán majd "cserélnek". :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Egy darabig, aztán majd "cserélnek". :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Bammeg Karcsi, félrenyeltem a kávét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Hehehe Karesz ez jó volt. :lol: :lol: Egyébként én is K V-zok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 :lol: :lol: :D :D Bammeg Karcsi, félrenyeltem a kávét. :lol: Hehehe Karesz ez jó volt. :lol: :lol: Egyébként én is K V-zok. :lol: Tetszett mi??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Tetszett mi??? :D Néha neked is összejöhet valami. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Azt hittem valami bő nyállal szopós orálisos dolgot linkelsz. :lol: Annak a pikápnak érdekes az alapjárata vagy ovális a lenkereke. :D Nadehátna... Ide járnak gyerekek is. :lol: :lol: :D Ja meg ez autós oldal. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 1. érdekes megoldást mutatott fel a motortér neonozásában :D Az a gyertyafényre emlékeztet. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Biztos, hogy csajod van? :D :lol: Nincs töke a mennyasszonynak! Egy darabig, aztán majd "cserélnek". :lol: :lol: :D Te így szoktad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Na tessék!Így próbáljon az ember bókolni egy nőnek,fel se veszi! :lol: Bezzeg Stefán cicus egyből vágta mi van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2008 :lol: én tényleg nem veszem fel a bókokat... lehet, hogy a Laci itt ketté szakad, hogy bókoljon, én meg észre se veszem, csak panaszkodok, hog nem udvarol, pedig de :D Tegnap leszólított egy pasi az utcán :lol: azt mondta, szokott látni a környéken, csak most szedte össze a bátorságát,és megismerhet e :lol: na most a baj az volt, hogy azt hittem, valami talin már látott, és autós meg minden, csak lassan esett le, hogy éppen fel akar szedni :D na, mondtam is az uramnak: Laci! Ma egy drogos vagy ittas vagy mi, kikezdett velem :lol: biztos nem volt józan :lol: de lehet hogy minden nővel ezt csinálja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 :lol: Te így szoktad? Te kis kiváncsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts