opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizálgatunk, aztán egyszer csak hazamész és otthon találod a lányoddal :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol: Egy sikeres szedd magad akció gyümölcse ? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Egy a véleményem rólatok: bekaphatjátok mind! :lol: Mondjuk az tetszik,hogy pont a magányos kocsibuzik klubjának tagjai egyből megtaláltak és papucsot kiáltanak! :lol: Nem baj!Nekik marad az öt karikás játék! :lol: :lol: Gamma Sugár László(gy.k.:Xray) barátomnak pedig igaza van!Idomítási verziószám az v1.0! :D Volt már pár csajom pár hozzáböfögővel ellentétben! :lol: Hajni!A körömkapirgálás jó ötlet a csajommal kapcsolatban,de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :D Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol: A lányodra meg nem pályázok,nekem nincsennek pedofil hajlamaim,nem úgy mint itt egyes konszolidáltnak hitt tagoknak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Én kérek elnézést. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Egy a véleményem rólatok: bekaphatjátok mind! :lol: J0hnny ezt is mondhatjuk: A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senkisem kívámcsi a másikéra! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 ....de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :lol: Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol:.... Szuper :lol: v2.0 mi lesz ? Te fogsz főzni ? :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Szuper :D v2.0 mi lesz ? Te fogsz főzni ? :lol: :lol: :lol: :D Ne magadból indulj ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 J0hnny ezt is mondhatjuk: A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senkisem kívámcsi a másikéra! :lol: :lol: :lol: "Véleményem szerint maga a fasírt agyú...Ánusz hadnagy!" :D ®Ford Fairlane kalandjai Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Szuper :D v2.0 mi lesz ? Te fogsz főzni ? :lol: :lol: :lol: :D és várja a nőt h hazatérjen a kocsmából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 és várja a nőt h hazatérjen a kocsmából :lol: aki majd persze jól el is veri..... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 aki majd persze jól el is veri..... :lol: :lol: :lol: Idomítás, az idomítás nem lehet csak úúúgy tessék lássék módjára csinálni :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 aki majd persze jól el is veri..... :lol: :D :lol: büntess még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizálgatunk, aztán egyszer csak hazamész és otthon találod a lányoddal :lol: :lol: :D ez nem vicces!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 http://i115.photobucket.com/albums/n293/ca...yerick/Sado.jpg büntess még :D :lol: :lol: :lol: És mikor majd előkerül a Dildooo! :D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hajni!A körömkapirgálás jó ötlet a csajommal kapcsolatban,de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :lol: Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol: A lányodra meg nem pályázok,nekem nincsennek pedofil hajlamaim,nem úgy mint itt egyes konszolidáltnak hitt tagoknak! :lol: J0hnny, ami engem illet, az a véleményem, hgy ebből még egy szép hosszú kapcsolat is lehet. Akár házasság is! :lol: Annak idején mi is így kezdtük a Lacival. Szerelmünk hajnalán mondta a legnagyobb bókot (akkor csinált ilyet először és utoljára - kis túlzással - már ami a bókolás nagyságát és gyakoriságát illeti): "azért szeretek veled lenni, mert jó veled inni, és mert úgy szívsz, mint egy V8as" Talán ez volt az utolsó összetett mondat, ami elhagyta a száját :D lehet, hogy már nem volt józan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 :lol: :D ez nem vicces!!! :lol: Nyugodj meg csak ilyesztgetnek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 (edited) http://i115.photobucket.com/albums/n293/ca...yerick/Sado.jpg büntess még :lol: ezt már nem is merem továbbgondolni........ :lol: :lol: Módosítva Október16, 2008 : Sörös Sanyi Ahogy Kojak barátom is mondta: Képpel nem idézünk! Üdv: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 ezt már nem is merem továbbgondolni........ :lol: :lol: Pedig gondold csak tovább mert jönnek a modik és jól megbüntetnek: Mert képpel NEM idézünk. :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 J0hnny, ami engem illet, az a véleményem, hgy ebből még egy szép hosszú kapcsolat is lehet. Akár házasság is! :D Annak idején mi is így kezdtük a Lacival. Szerelmünk hajnalán mondta a legnagyobb bókot (akkor csinált ilyet először és utoljára - kis túlzással - már ami a bókolás nagyságát és gyakoriságát illeti): "azért szeretek veled lenni, mert jó veled inni, és mert úgy szívsz, mint egy V8as" Talán ez volt az utolsó összetett mondat, ami elhagyta a száját :D lehet, hogy már nem volt józan :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 És én csak itt szakadok a röhögéstől! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 És én csak itt szakadok a röhögéstől! :lol: Emléxem amikor legelőször talákkoztam Hajniékkal Tiv azt mondta,hogy ő csodálja,mert nem csak mutatja,hanem úgy is él.Nem értettem mire gondol Tiv,de azóta tudom már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hiába, Tiv bölcs ember! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hiába, Tiv bölcs ember! Csak nem érti, J0hnny mire gondol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2008 Csak nem érti, J0hnny mire gondol. :lol: Hajni sem érti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Gondolom, nem vagytok papírkutyák, arra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts