Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol:

Egy sikeres szedd magad akció gyümölcse ? :lol: :lol: :D :D

Elküldve

Egy a véleményem rólatok: bekaphatjátok mind! :lol:

Mondjuk az tetszik,hogy pont a magányos kocsibuzik klubjának tagjai egyből megtaláltak és papucsot kiáltanak! :lol: Nem baj!Nekik marad az öt karikás játék! :lol: :lol:

Gamma Sugár László(gy.k.:Xray) barátomnak pedig igaza van!Idomítási verziószám az v1.0! :D Volt már pár csajom pár hozzáböfögővel ellentétben! :lol:

Hajni!A körömkapirgálás jó ötlet a csajommal kapcsolatban,de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :D Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol: A lányodra meg nem pályázok,nekem nincsennek pedofil hajlamaim,nem úgy mint itt egyes konszolidáltnak hitt tagoknak! :lol:

Elküldve
Egy a véleményem rólatok: bekaphatjátok mind! :lol:

J0hnny ezt is mondhatjuk: A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senkisem kívámcsi a másikéra! :lol: :lol: :D

Elküldve
....de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :lol: Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol:....

Szuper :lol:

v2.0 mi lesz ?

Te fogsz főzni ? :lol: :D :D :lol:

Elküldve
J0hnny ezt is mondhatjuk: A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senkisem kívámcsi a másikéra! :lol: :lol: :lol:

"Véleményem szerint maga a fasírt agyú...Ánusz hadnagy!" :D ®Ford Fairlane kalandjai

Elküldve
Hajni!A körömkapirgálás jó ötlet a csajommal kapcsolatban,de inni nem akarok vele versenyt.Annyira kiestem a formámból mostanság,hogy simán asztal alá iszik! 4-5 jager és 2-3 long island után még csak spicces volt! :lol: Köv heti Belga buliról szerintem ő fog haza vinni,nem én őt! :lol: A lányodra meg nem pályázok,nekem nincsennek pedofil hajlamaim,nem úgy mint itt egyes konszolidáltnak hitt tagoknak! :lol:

J0hnny, ami engem illet, az a véleményem, hgy ebből még egy szép hosszú kapcsolat is lehet. Akár házasság is! :lol:

Annak idején mi is így kezdtük a Lacival. Szerelmünk hajnalán mondta a legnagyobb bókot (akkor csinált ilyet először és utoljára - kis túlzással - már ami a bókolás nagyságát és gyakoriságát illeti): "azért szeretek veled lenni, mert jó veled inni, és mert úgy szívsz, mint egy V8as"

Talán ez volt az utolsó összetett mondat, ami elhagyta a száját :D lehet, hogy már nem volt józan :D

Elküldve
J0hnny, ami engem illet, az a véleményem, hgy ebből még egy szép hosszú kapcsolat is lehet. Akár házasság is! :D

Annak idején mi is így kezdtük a Lacival. Szerelmünk hajnalán mondta a legnagyobb bókot (akkor csinált ilyet először és utoljára - kis túlzással - már ami a bókolás nagyságát és gyakoriságát illeti): "azért szeretek veled lenni, mert jó veled inni, és mert úgy szívsz, mint egy V8as"

Talán ez volt az utolsó összetett mondat, ami elhagyta a száját :D lehet, hogy már nem volt józan :lol:

:lol: :lol: :lol:

Elküldve
És én csak itt szakadok a röhögéstől! :lol:

Emléxem amikor legelőször talákkoztam Hajniékkal Tiv azt mondta,hogy ő csodálja,mert nem csak mutatja,hanem úgy is él.Nem értettem mire gondol Tiv,de azóta tudom már.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.