Boogie Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Köszi sanya, buli jóó volt! Berlinához egy kérdés: Nem fáztál meg a kocsiban?? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 helo, kösz kérdésed, nem vót hideg. de hogy mondod: egy spéci emblémás utitakarónak télleg jobban örűtem vóna ja: és képzeld: erősebb lett a kocsim mint vót, csak azért mert ott voltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Én nagyon örültem a Manta, Manta filmnek feliratosan, mert nekem szinkronnal van meg! Így viszont hallom az eredeti szöveget is (amit persze értek)!! :wink: :lol: :lol: Meddig maradtatok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 sokkal jobb eredetiben! az egy igazijó film, nemcsak azért, mert Manta van benne, jól sikerült produkció úgy egy óra után valamikor 2 elött volt "sátorbontás" Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 az egy igazijó film, nemcsak azért, mert Manta van benne, jól sikerült produkció De te is elismered,hogy nem szól semmiről? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 így van, semmiröl nem szól! átlagos életképet mutat be, tele van klisékkel, egy tribün a kisembernek Hannover munkásnegyedéböl, álmokról szól, fiatalságról, legendákról, arról ami mindenkit éltet. -? - Ez Mantamotor: nem romlik el!!! és együtt tolják hazáig a verdát, közben a rádióból azt a meccset hallgatják, amire nem értek oda, majd hazaérve egy 13-as kulcscsal megjavítják. ilyen az élet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Múltkor volt valamelyik reggeli műsorban a főszereplő, halál normális természetes arc, pedig azóta szerepelt már egypár hollywoodi filmben is. Ennek mondjuk semmi köze a Mantához, csak úgy eszembe jutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 igen természetes a Til Schweiger, Deutschland valódi supersztárja (tényleg), jelenleg NY-ban lakik, hóóólivúdi karriert is szeretne. A csajszi viszont eltünt a süllyesztőben, múltkor volt vele is riport az egyik TV-ben, kérdezték, milyen volt a forgatás?: ja igen voltak autók is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Kellene egy kis segítség: tud valaki címet, ahol foncsoroznak?? A fényszóróim elég gázosak! :lol: Köszke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Kellene egy kis segítség: tud valaki címet, ahol foncsoroznak?? A fényszóróim elég gázosak! :lol: Köszke Itt Lőrincen a Garancia lámpaboltban le lehet adni, és ők megcsináltatják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Köszi, ez gyors volt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Hali mindenkinek! Volt ídőm kicsit foglalkozni a honlapommal. Kisebb módósitások történtek, és felraktam képeket a nyári taliról is, bár nem sokat, mert mint tudjuk elmosta az eső. Mindenkit szeretettel várok! A cim: mantagabi.fw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Hali mindenkinek! Volt ídőm kicsit foglalkozni a honlapommal. Kisebb módósitások történtek, és felraktam képeket a nyári taliról is, bár nem sokat, mert mint tudjuk elmosta az eső. Mindenkit szeretettel várok! A cim: mantagabi.fw.hu Amint hazaértem melóból, ez lesz az első dolgom! Üdv: D4K Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Hali mindenkinek! Volt ídőm kicsit foglalkozni a honlapommal. Kisebb módósitások történtek, és felraktam képeket a nyári taliról is, bár nem sokat, mert mint tudjuk elmosta az eső. Mindenkit szeretettel várok! A cim: mantagabi.fw.hu Megnéztem, de most csak futólag. később még ránézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Arra lennék kíváncsi hogy ez mire akart hasonlítani? Mert amíg Manta volt, addig szép volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Kicsit túl lőttek a célon. :blink: Van akinek az ilyen tettszik.Ha nekem lenne én meghagynám eredeti állapotban max kicsit csinosítanék rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Kicsit túl lőttek a célon. :) Van akinek az ilyen tettszik.Ha nekem lenne én meghagynám eredeti állapotban max kicsit csinosítanék rajta. Szívemből beszélsz Corsika, én is csak egy kis átalakítást szerettem volna... De olyan szép az az I400-as szélesítés! :) De ez a gép úgy ronda, ahogy van. A gyönyörű csíklámpa helyett Reki? Fúj! Viszont a felnijeit magamévá tenném! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 A gyönyörű csíklámpa helyett Reki? Fúj! Szerintem az MONZA hátsólámpa szerintem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Elkészült az első spoilerem!! Köszönet érte Lajbinak és persze Tominak(ő segített elhozni) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Debrecenben autókázva találtam rájuk :D http://www.kepfeltoltes.hu/view/060124/../...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/060124/Ope...ltoltes.hu_.jpg Remélem a tulaja nem bánja, hogy lencsevégre kaptam őket!és közzétettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Decemberi v. januári Opel Magazinban van egy érdekes cikk... konkrétan Lajbi & Hello (MOMC) gépecskéinek leírása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Decemberi v. januári Opel Magazinban van egy érdekes cikk... konkrétan Lajbi & Hello (MOMC) gépecskéinek leírása... Csak halkan kérdem hogy nincs meg ez esetleg valakinek neten keresztül is hozzáférhető formában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Íme a paripa: Márcsak kisebb alakítások kellenek és kéééész teljesen. (habár már csak kötélvégen vonszoltuk vissza a szerelőhöz :) , amit nem csodálok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szép. Utoljára elég régen láttam (talán az esztergomi OTT-on), meg az első kép annyira furcsa volt, hogy fel is merült bennem hogy ez az autó vajon ugyanaz-e?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szép. Utoljára elég régen láttam (talán az esztergomi OTT-on), meg az első kép annyira furcsa volt, hogy fel is merült bennem hogy ez az autó vajon ugyanaz-e?:D Műszaki után a műanyagos rászabja az új első spoylert és az is színre lesz fújva. Akkor még szebb lesz. De most is nagyon széép és a hangja is dönölű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts