Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Mindenkinek arra van ideje, amire igazán szeretne időt szakítani :lol: Hehehe , na erre kiváncsi leszek most jössz e A.erőművet látogatni! ezek után nemfogadok el kifogást :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Másrészt mostanában nem sok szabadidőm van,mert asszonypajtás v1.0 lefoglalja az időm! :lol: Amint lesz időm beállítok egyszer! :lol: Oh! :D ez abszolút elfogadható érv :D Mi egyébként úgy cseleztük ki a barátnőket (a tiedre ez most nem vonatkozik) amikor a párjuk szerelni (meg sörözni) jött velük, hogy eltereltük a figyelmüket. Vagyis én tereltem el. :lol: elővettem a sok-sok körömlakkom, meg mintanyomóm, meg strasszom stb., és felajánlottam, hogy kilakkozom a körmüket. Na, erre mindegyik ráugrott, így szép lassan egy órát elhúztam a lakkozást és reszelést, majd újabb egy órán át tehetetlenek voltak, mert száradt a lakk. Így két óra alatt sokat haladhattak a fiúk szerelésben és sörben is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Mindenkinek arra van ideje, amire igazán szeretne időt szakítani :lol: Hoh! Neked van egy fényszóród nálunk, amit a Rtomi küldött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Oh! :lol: ez abszolút elfogadható érv :lol: Mi egyébként úgy cseleztük ki a barátnőket (a tiedre ez most nem vonatkozik) amikor a párjuk szerelni (meg sörözni) jött velük, hogy eltereltük a figyelmüket. Vagyis én tereltem el. :lol: elővettem a sok-sok körömlakkom, meg mintanyomóm, meg strasszom stb., és felajánlottam, hogy kilakkozom a körmüket. Na, erre mindegyik ráugrott, így szép lassan egy órát elhúztam a lakkozást és reszelést, majd újabb egy órán át tehetetlenek voltak, mert száradt a lakk. Így két óra alatt sokat haladhattak a fiúk szerelésben és sörben is. :lol: :lol: :D nemsemmiiiii de jó módszer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 ... mostanában nem sok szabadidőm van,mert asszonypajtás v1.0 lefoglalja az időm! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Hé! :lol: Honnan van ez a homephoto neked MrMantáról???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 mert asszonypajtás v1.0 Most nem g.cizni akarok de Ő az első csajod? :lol: Vagy az elsőszámú? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Most nem g.cizni akarok de Ő az első csajod? :lol: Vagy az elsőszámú? "egyszerre? összesen!" :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Most nem g.cizni akarok de Ő az első csajod? :lol: Vagy az elsőszámú? Csajozna ő, "de nem megy az könnyen faluhelyen" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Most nem g.cizni akarok de Ő az első csajod? :lol: Vagy az elsőszámú? Szerintam csak az idomítás verziója V1.0 :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol: Te "tucc" valamit? :lol: tucc-tucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 hát mondjuk nem :lol: de úgy elképzeltem, hogy itt piszkálgatjuk, hogy becsajozott életében először meg ilyenek, és aztán egyszercsak megjelenik Pamela Anderson húsz évvel fiatalabb kiadásával, aki istenként tekint rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol: Ez látod könnyen megeshet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2008 Te "tucc" valamit? :D tucc-tucc De hol van már az a gyekek??? :lol: Már a tietek... már annyit gondolok rá, mintha legalábbis az enyém lenne, vagy ilyesmi :lol: Egyébként pont az jutott eszembe, hogy szerintem ő lesz az első olyan opeles bébi, aki a Mote keretein belül születik, kinek szülei opelbuzik... :lol: ez azért szép érdem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 De hol van már az a gyekek??? :lol: Már a tietek... már annyit gondolok rá, mintha legalábbis az enyém lenne, vagy ilyesmi :D Egyébként pont az jutott eszembe, hogy szerintem ő lesz az első olyan opeles bébi, aki a Mote keretein belül születik, kinek szülei opelbuzik... :lol: ez azért szép érdem! :D Bezony ám :lol: És remélem a második majd én leszek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 hát mondjuk nem :lol: de úgy elképzeltem, hogy itt piszkálgatjuk, hogy becsajozott életében először meg ilyenek, és aztán egyszercsak megjelenik Pamela Anderson húsz évvel fiatalabb kiadásával, aki istenként tekint rá :D :lol: Kívánom neki, hogy így legyen! Legalább nem lesz olyan frusztrált :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Bezony ám :D És remélem a második majd én leszek! :lol: Csak nehogy NÉGYES ikrek legyen, ha érted mire gondolok... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizáltok itt, aztán egyszercsak meglátjátok J0hnny (ezt fejből írtam most helyesen!) nőjét, oszt dobtok egy hátast, hogy hol szedett fel ilyen jó bigét :lol: Jókat humorizálgatunk, aztán egyszer csak hazamész és otthon találod a lányoddal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Csak nehogy NÉGYES ikrek legyen, ha érted mire gondolok... :lol: :lol: :D Akkor vazze befonom a szemöldököm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Jókat humorizálgatunk, aztán egyszer csak hazamész és otthon találod a lányoddal :lol: Majd megkérdezlek ha akkora lessza te lányod is mint Hajnié! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Majd megkérdezlek ha akkora lessza te lányod is mint Hajnié! :lol: :lol: :lol: :D Az még arréb lesz, úgyhogy hadd élvezzem, amíg megtehetem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Pedig ez jó poén volt Stefántól. :lol: (hosszú idő után) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Az még arréb lesz, úgyhogy hadd élvezzem, amíg megtehetem :D NEm is azért mondtam :D de 18 évesen más is élvezi majd! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2008 Megoszt Elküldve Október16, 2008 Pedig ez jó poén volt Stefántól. :D (hosszú idő után) :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts