NeedForSpeed Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 és a gyári wiscó ventivel mi volt a mocin?nem volt rajta? gyárilag sztem nem volt el.ventis hűtés hosszmotoros opelnál 94 elött. A visco venti beszart. Már mikor megvettem rossz volt. Akkor egy fixet kapott és utána is az volt rajta. Ez pedig E rekord volt és az volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 A visco venti beszart. Már mikor megvettem rossz volt. Akkor egy fixet kapott és utána is az volt rajta. Ez pedig E rekord volt és az volt rajta. mindig tanul az ember.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Ma voltunk tecsóba és láttam hogy a manta nem csaka szívek be lopta be magát,,,, Hanem a játék piacra is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Réééégi! Már rég figyelemmel kisérjük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Réééégi! Már rég figyelemmel kisérjük! :D Na kabbe a hátam és valaki linkelt má képet mi?? :D mindenki ismeri de senkisem látta??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Én már linkeltem, valahogy nyár közepén. De már előtte is volt valamikor, talán tavasszal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Én már linkeltem, valahogy nyár közepén. De már előtte is volt valamikor, talán tavasszal. :lol: Oké nemolvastam vissza de elhiszem neked :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Én meg azóta keresem, de nem találom! :lol: Pedig tuti, hogy linkeltem. A Tacskóban lőttem mobillal a kormányt, a váltót, meg a pedálsort. De asszem RTomi volt az első, aki kiszúrta ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Én meg azóta keresem, de nem találom! :lol: Pedig tuti, hogy linkeltem. A Tacskóban lőttem mobillal a kormányt, a váltót, meg a pedálsort. De asszem RTomi volt az első, aki kiszúrta ezt. jólszed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Na sziasztok.Én kimentem ma a piacra, szétnézni és egy bácsikánál ezt vettem. Már ezért érdemes volt kijönni ide :lol: . Nem megyek haza üres kézzel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Ki az a csaj a könyv mellett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Ki az a csaj a könyv mellett? :lol: Ne a nőt nézd, a tapétát! Illetve itt a könyvet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 A manta lengyel számtech eszköz gyártót asszem még én linkeltem be anno, mint optikai egér és kiegészítő gyártót. Nekem ilyen egerem van itthon két fajta is és évek óta jól működik. Mantásoknak navigátor! :lol: Még inkubátort is lehet kapni mantás gyerekek számára :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Ki az a csaj a könyv mellett? :lol: Nem rossz bőr mi? :lol: Kicsit autóbuza a drágám,de pont ezért imádjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Nem rossz bőr mi? :lol: Kicsit autóbuza a drágám,de pont ezért imádjuk! :lol: Édesek vagytok :D és milyen igaz, hogy autób%%=/zi vagyok. még itt is megmosolyogtak a srácok ,amikor a könyvvel hazamentem. De a tatika is nézett ám nagyokat amikor kérdezte,hogy minek kell.Én pedig válaszoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Na sziasztok.Én kimentem ma a piacra, szétnézni és egy bácsikánál ezt vettem. Már ezért érdemes volt kijönni ide :lol: . Nem megyek haza üres kézzel. ha nem titok mit kérnek arra felé egy ilyen könyvért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Szerintem Angol Fontot. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Szerintem Angol Fontot. :lol: :lol: :D :lol: :D de azt mennyit? itthon elég húzósak ezek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 A maróti könyvkereskedésben itthon is megkapod, mi is itt vettük, régen. Nagykörösi út XX.ker. Szerviz úton megtalálod őket.Ez az ecseri használtcikk piac felé vezető út. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 A maróti könyvkereskedésben itthon is megkapod, mi is itt vettük, régen. Nagykörösi út XX.ker. Szerviz úton megtalálod őket.Ez az ecseri használtcikk piac felé vezető út. az enyémhez keresnék speciel,de a marótinál nincs sajnos. amit meg a vaterán találtam az kissé drága ahoz képest amit tud. JAVÍTOK:MÉGIS VAN,DE NEM ÓCSÓÓÓÓÓÓ........ elég vaksi voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 ha nem titok mit kérnek arra felé egy ilyen könyvért? NEm titok kereken 7 font volt az ára. marha sok ilyen könyve van ám, ebből a sorozatból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 na rámentem arra a könyvkereskedős linkre. nem semmi ára van :lol: jó bizniszt csinálhatnék ebből. ha valakinek kell ilyen könyv szóljon. igaz kevés a lóvém mert még mindig nincsen melóm, de ha jól alakul a dolgom akkor jobban megéri ha nálam rendeltek :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2008 Édesek vagytok :lol: és milyen igaz, hogy autób%%=/zi vagyok. még itt is megmosolyogtak a srácok ,amikor a könyvvel hazamentem. De a tatika is nézett ám nagyokat amikor kérdezte,hogy minek kell.Én pedig válaszoltam :lol: Majd megszokod :lol: Egy idő után fel sem fog tűnni, hidd el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2008 Szerintem Angol Fontot. :lol: :lol: :lol: :D ez mekkora beszólás volt már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Hajnalkám drágám,hogy áll a manta motor project? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts