rtomi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Szia Tomi! Nekem kellene! A csokit elküldöm Egykuttyal ha tényleg ennyi az ára!:-) És én egykuttyal hol találkozom? És a sinek ,hogyan jutnak el hozzád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 B+! Most esett le! Lehet nekem is ezért nincs? :huh: na ugye!!! csak óvatosan a fiús témákkal, itt lenne az ideje, hogy a varrás, főzés, sminkelés témákban is remekelnél. Akkor tuti a csajok odaleszenek érted <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 B+! Most esett le! Lehet nekem is ezért nincs? :D :D meglehet :lol: polihisztornak lenni a legjobb - az mindenhez hozzá tud szólni, csak egy idő után szakbarbárnak nézik. Egyébként Sanyi! Nő még a hónod alatt sör? <_< Melinda! A Lacin ritkán látszik, hogy nincs képben, nekem is hosszú évek munkájába telt, mire rájöttem az árulkodó jelekre :huh: Addig nincs baj, amíg válaszolgatós kedve van - de amikor már beszólogatós, az már gáz. :D Laci ügyes álcázó, nem olyan dinka, hogy a pálesz után fél órával bejelentse, hogy ő itt most Albert Györgyi a Hal a tortánban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Egyébként Sanyi! Nő még a hónod alatt sör? <_< Azért emlékszel te még a dolgokra! :huh: :D :D Nem, azóta nem a hónom alatt nő a sör. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 :D meglehet :lol: polihisztornak lenni a legjobb - az mindenhez hozzá tud szólni, csak egy idő után szakbarbárnak nézik. Egyébként Sanyi! Nő még a hónod alatt sör? <_< Melinda! A Lacin ritkán látszik, hogy nincs képben, nekem is hosszú évek munkájába telt, mire rájöttem az árulkodó jelekre :D Addig nincs baj, amíg válaszolgatós kedve van - de amikor már beszólogatós, az már gáz. :D Laci ügyes álcázó, nem olyan dinka, hogy a pálesz után fél órával bejelentse, hogy ő itt most Albert Györgyi a Hal a tortánban :D Tényleg jól álcázza magát, mert én nem is láttam rajta, hogy sokat ivott volna. teljesen ÉSZNÉL VAN feje volt :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember25, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2008 Tényleg jól álcázza magát, mert én nem is láttam rajta, hogy sokat ivott volna. teljesen ÉSZNÉL VAN feje volt <_< . A látszat bizony néha csal. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 Tényleg jól álcázza magát, mert én nem is láttam rajta, hogy sokat ivott volna. teljesen ÉSZNÉL VAN feje volt <_< . Rutinos alkesz és kezdő zugivó :D ez a képesség meg kell ezekhez :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember26, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2008 A látszat bizony néha csal. :D :D NA akkor dumálhatok én is vele, ah :huh: . csak jár a szám , és még csak azt sem tudja, hogy én beszéltem :lol: . Akkor mikor iszik, még filmet sem lehet vele nézni, mert másnap nem emléxik rá, és újra meg kell vele nézni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Sziasztok! Szeretnék venni egy Mantát csak nem tudom hogy milyenbe vágjam bele a fejszém, szóval milyen tipust érdemes megvenni leginkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Nekem az alku ebből az árból meg sem fordult a fejemben! Nektek??? :lol: :lol: Márcsak az egy garnitúra második kerék szettért is megérte, hogy télen is kihozzam a garázsból a 4millerért vett csoda A mantát. :lol: MEGASHOCK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Szeretnék MakettBélának boldog fiatalkorba lépést kívánni! :D ui: Vigyázz Tomival, már nem lehet fenyegetni a BTK-vel. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Nekem az alku ebből az árból meg sem fordult a fejemben! Nektek??? :D :lol: Márcsak az egy garnitúra második kerék szettért is megérte, hogy télen is kihozzam a garázsból a 4millerért vett csoda A mantát. :lol: MEGASHOCK! Nem lehet, hogy a telket is hozzáadja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Igen! Itt is kívánok a kölykömnek sok boldog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Igen! Itt is kívánok a kölykömnek sok boldog :lol: Akkor még vigyázzunk a kis érzékeny lelkére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Sziasztok! Szeretnék venni egy Mantát csak nem tudom hogy milyenbe vágjam bele a fejszém, szóval milyen tipust érdemes megvenni leginkább Hát szia! Jó kérdés... én most spec nem tudok olyan a piacon, ami megérne annyit, amennyit kérnek érte. Kasznit nézd meg, hogy ne rohadjon (főleg alul a váznyúlvány). Nem tudom, mennyire értesz a kocsikhoz (a 2,4 óta én azt hiszem, hogy én már semennyire :lol: ), de a mantának a két oldalán van egy jellegzetes törés gyárilag az első sárvédőktől a hátsóig. Az ne mlegyen hullámos, vagy túl domború, mert akkor az törve volt. A manták többségét legalábbe gyszer seggbe verték, tehát azt is nézd meg, hogy ne lógjon. A tornyokat is nézd meg a géptérben, a taposókat meg az utastérben. Ha az eladó állítja, hogy nem rohad, csak kérdezd meg, hogy neki eshetnél e csavarhúzóval ütlegelés céljából: ha engedi, akkor valszeg nem hazudik. Ha kiakad rajta, akkor nézegesd még, mert lesz ott valami. Az ajtók alja is rohadós, de azt viszonylag könnyen lehet javítani. Éredmes olyat venni, amire veterán biztosítás köthető (min. 25 éves legyen), egyébként a gatyád rámegy a kötelezőre. Én mondjuk gsi műszerfalast vennék (econ), ötös váltóval, recaro belsővel. Bár ezt kicserélheted utólag is. A motor meg ne csörögjön, ha egymód van rá. Leginkább a kaszni a lényeg, ha hosszú távra akarod, mert az összes többi cserélhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Üdv mindenkinek. Egyik ismerősöm kinézett magának egy autót, ha jól állapotban van, akkor meg szeretné venni. Nem tud véletlenül valaki valamit erről a kocsiról? Manta Helybéli a srác állítólag, de ezt a kocsit én még csak egyszer láttam a környéken... Furcsán olcsó sztem... Bár nem értek a mantákhoz nemtudom mennyibe kerül belőlük egy normálisabb. Vélemény? :lol: Azt hiszem itt jobb helyen van a kérdés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Szeretnék MakettBélának boldog fiatalkorba lépést kívánni! :lol: ui: Vigyázz Tomival, már nem lehet fenyegetni a BTK-vel. :lol: Köszi, és vigyázok is :lol: Igen! Itt is kívánok a kölykömnek sok boldog :D Köszi anya, csak ne énekeld el... xD :D Akkor még vigyázzunk a kis érzékeny lelkére :lol: NEEEEEE NEEEEEEEEEE EZT NEEEE kiskoromban is utáltam :lol: főleg mikor koncertre vitt anyám... :lol: (ha minden igaz, akkor vitt.. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 ha minden igaz, akkor vitt.. :D Akkor is részeges voltál már, vagy csak szimplán nem emlékszel hogy az aktuális fiúd, vagy anyud vitt el? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Boldog szülinapot a lányomnak :lol: A te szülinapod ennél azért jobb sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Boldog szülinapot a lányomnak :lol: A te szülinapod ennél azért jobb sikerült :lol: Köszi apu. :lol: És igen, szerencsére :D :D De várd ki a másikat :lol: neeeem...angyaliak leszünk mind... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Azt hiszem itt jobb helyen van a kérdés :lol: Na ez például jónak tűnik. Meg kell nézni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 angyaliak leszünk mind... :lol: :D :lol: el tudom képzelni :lol: már előre rettegek... bár, ha nálunk nem lesztek rosszabbak, akkor tulajdonképpen jók vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Boldog szülinapot a lányomnak :lol: A te szülinapod ennél azért jobb sikerült :lol: nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is !!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Köszi apu. :D És igen, szerencsére :lol: :D De várd ki a másikat :lol: neeeem...angyaliak leszünk mind... :lol: :lol: HEPPÍÍ BÖRZDÉJJJJJ!!!!! Isten éltessen sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 NEEEEEE NEEEEEEEEEE EZT NEEEE kiskoromban is utáltam :lol: főleg mikor koncertre vitt anyám... :lol: (ha minden igaz, akkor vitt.. :D) Naná, hogy vittelek! :D Olyat buliztam, hogy ihaj! Te meg hülyére untad magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts