2.4-16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Need! Tudsz valamit, hogy kb. mi a sulykulonbseg a ketto kozott (3.0-24v es MV6) ? Talaltam egy site-ot eleg hasznos dolgokat irogatnak motortuningrol : www.opeltuners.com Feltetlenul nezzetek meg a Ckadettet. Mas: multkor lattam valahol komplett leirast 3.0-24v hengerfej atalakitast 16v-re kepekkel meg minden, de nem tudom visszakeresni. Valaki nem tud valamit errol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Mas: multkor lattam valahol komplett leirast 3.0-24v hengerfej atalakitast 16v-re kepekkel meg minden, de nem tudom visszakeresni. Valaki nem tud valamit errol? ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igen a Risse-nel 1000Euro egy ilyen de kell nekik erte cseredarab is. 4 hengeres cih-re ra lehet tenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Need! Tudsz valamit, hogy kb. mi a sulykulonbseg a ketto kozott (3.0-24v es MV6) ? ...multkor lattam valahol komplett leirast 3.0-24v hengerfej atalakitast 16v-re kepekkel meg minden... Súlyról fogalmam sincs. Itt értekeztem róla pár képpel illusztrálva a dolgot: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=26...r=asc&start=195 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 4 hengeres cih-re ra lehet tenni Így már okés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Ilyen átalakítást már én is láttam, egy c coupé kadetton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Ricsi! A Hajóépítőmérnők haverod, aki a mantára csinálta a spoilereket Ő vállal más autóra is spoiler öntést??? Nem tudod?? Vagy csak Neked privátban csinálta meg!!!? Egy ismerősömnek kéne csak skodára!:D Addig nem akarom felhívni míg nem mondasz valamit mert fölöslegesen zavarni nem akarom ha nem csinál ilyeneket!:( Köszi! Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Ricsi! A Hajóépítőmérnők haverod, aki a mantára csinálta a spoilereket Ő vállal más autóra is spoiler öntést??? Nem tudod?? Vagy csak Neked privátban csinálta meg!!!? Egy ismerősömnek kéne csak skodára!:D Addig nem akarom felhívni míg nem mondasz valamit mert fölöslegesen zavarni nem akarom ha nem csinál ilyeneket!:( Köszi! Zsolt Küldtem PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 valami ilyesmire gondoltam: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Megcsináltuk, nem vált be. Nem csak nekünk jónéhány német barátunknak sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Megcsináltuk, nem vált be. Nem csak nekünk jónéhány német barátunknak sem.Komolyan? Es mi volt a problema? Egy par dolgot tudnal mondani ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Hétfőn begurult a Mantám a szerelőműhelybe :P Kasztnismeló, fényezés. :wink: Kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni, és mikorra lesz kész :oops: Igencsak el volt rohadva az alja, ami persze csak akkor derült ki, amikor kirámoltuk kompletten a belsejét :? Mégegyszer köszönet Opeltominak a segítségért!!! Cserébe őt viszem először vele, ha kész lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Jó vagy! Hát nekem is lesz lakatos melóm bőven! A fekete mantámon is meg most vettem egy A-mantát is azon is lesz mit csinálni szét van rohadva!:P De így szép az élet!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Motort keresek :P Kinek milye van elfekvőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Motort keresek :P Kinek milye van elfekvőben? Mekkorát akarsz? :roll: 20 E-t tudok elvileg kompletten.. :wink: Felújítva volt nemrég csak kirohadt alóla az E2-es :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 22E van komplett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 22E van komplett! Mennyiért? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Sztem 22E-ért... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Jöhet :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 CIH 2.2E ! :shock: Küldtem PÜ-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 Komolyan? Es mi volt a problema? Egy par dolgot tudnal mondani ezzel kapcsolatban? Vízforralás elsősorban. De nem olyan nagy durranás a teljesítményben, mint amennyit ráköltesz, mire kész. Ha meg valami nem jó (akár csak 0,01 mm) akkor kezdheted elölről. A hegesztésen és a gépmunkán sok múlik, az eredmény meg csak akkor látszik amikor már mentél vele. Addigra viszont már több mint 100 rugóba van és nem szívesen kezdenéd előlröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Ezt a mobile.de n találtam. Kicsit 6000 euró felett árulják, de azt hiszem még ma elindulok érte. Remélem le tudom alkudni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Mondjuk, ha 1000t fizet, ha elviszem az jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 írok ide vmit, hogy növekedjen a hsz-eim száma: azt írja, hogy hidrók 7,18?-ért: http://cgi.ebay.de/Hydrostoessel-Opel-1-9-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jó bulit a ma évzárózó clubtársaknak! Érezzétek jól magatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts