manta Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A Sándor bátyádnak igaza van :lol: 1. biztos be voltunk rúgva. Vagy megint azt hiszed, hogy amit te képzeltél, az meg is történt. ergo: te voltál berúgva 2. mindig tanul az ember :lol: és még kötelező olvasmánya is van. Ráadásul már augusztus van, és Gelko bátyád szerint meg ilyenkor kell elkezdeni :lol: 3. de ha kéne??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A Sándor bátyádnak igaza van :lol: 1. biztos be voltunk rúgva. Vagy megint azt hiszed, hogy amit te képzeltél, az meg is történt. ergo: te voltál berúgva 2. mindig tanul az ember :lol: és még kötelező olvasmánya is van. Ráadásul már augusztus van, és Gelko bátyád szerint meg ilyenkor kell elkezdeni :lol: 3. de ha kéne??? :lol: Az lehet, de Uri felét én fizetem... :D 1. se ti, se én nem voltam berúgva... :D 2. olvasom is. csak este szoktam, olyankor a jó, ezért nem látjátok... gitározni és verset írni is este jó... :lol: 3. mégha egy időpontban is lenne, akkor se kéne, mivel tudjuk már egy ideje mindkét időpontot, és ha valakinek nem lett volna jó akkor áttették volna más időpontra... ezért nem volt pl Bernece előtt, vagy rögtön 2 nappal utánna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Bakker! Hogy neked mindenr van válaszod... :lol: nem tudtam, mi hiányzik erről a fórumról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A csend... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 2. mindig tanul az ember :lol: és még kötelező olvasmánya is van. Ráadásul már augusztus van, és Gelko bátyád szerint meg ilyenkor kell elkezdeni :lol: ez így van ! és ha nem tanulsz akkor olyan leszel mint én....szóval ülj le a seggedre és olvass kedves Makett, vagy kapsz egy tényleg hülye békás sapit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Várjámá! :lol: Mondjuk megmutatni nem szabad, de az elmondás nem volt megtiltva: Makett beleaplikálta a saját arcát abba a békás sapiba, amit asszem pont te tettél be :lol: állat volt :lol: de titeket nem akart megörvendeztetni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Várjámá! :lol: Mondjuk megmutatni nem szabad, de az elmondás nem volt megtiltva: Makett beleaplikálta a saját arcát abba a békás sapiba, amit asszem pont te tettél be :lol: állat volt :lol: de titeket nem akart megörvendeztetni vele :lol: az anyja vagy Makett meg még fiatalkorú, szóval nyugodtan tedd közzé a képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 ez így van ! és ha nem tanulsz akkor olyan leszel mint én.... naaaaaa....azért van egy szint ami alá nehéz lenne lesüllyedni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 naaaaaa....azért van egy szint ami alá nehéz lenne lesüllyedni :lol: jó azzal nem számoltam h fiatalon elkezd még inni is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nicsak! Mit találtam. :lol: látom máris reklámozva van a gépem :lol: . erre még nem készültünk fel. egész este a net előtt ültünk és nem győztem olvasgatni a hozzászólásokat. képen nagyon jól néz ki a mantám. :lol: képen!!! bár szikrázó napsütésben kisüti a szemem. a ránézésre ajánlott a napszemcsi. egyéb kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében kérdezze kezelőorvosát és karosszérialakatosát, valamint festőjét!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 My vision!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Még nincs kész a többit ma éjjel álmodom meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 hajaj. van ám fantázia. eddiga narancssárga verzió vezet. csak a felezést kellene kissé hátrébb vinni, hogy a műszakin ne kelljen harcolni a színe miatt :lol: . ilyen színösszeállítású csíkos manta pedig már van. egyikünk sem akar koppintani :lol: . csak így tovább!!!mire nem jó a photoshop. De a felni az zsír :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 De a felni az zsír :lol: . Kár, hogy 5 csavaros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 És az akadály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 És az akadály? felnihez kell építeni az autót ugye Sanyi ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 ilyen színösszeállítású csíkos manta pedig már van. egyikünk sem akar koppintani :lol: Hol van ilyen szín összeálítású Manta??????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 felnihez kell építeni az autót ugye Sanyi ? :lol: :lol: mé'? Nem? :lol: annak idején a 400as építése a sparco felnihez lett elkezdve. Aztán más let belőle, de az most nem számít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 felnihez kell építeni az autót ugye Sanyi ? :lol: Jaja. Ezért kérdezem. :lol: Hol van ilyen szín összeálítású Manta??????????? :lol: Szinte mindenhol! :lol: :D :D A fekete/sárga/szürke/fehér az Ascona és a Manta versenyszínei voltak a '80-as években. Igaz ott nem így futottak a csíkok, de a színek ugyanezek. :D Ja, és nini, ötcsavaros! Akárcsak a Hellóé. Nomeg nekem is megvan már a futómű hozzá, és a felni is, sőt, a kocsi is. Csak ebből a háromból mikor lesz egy??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Jaja. Ezért kérdezem. :lol: Szinte mindenhol! :lol: :lol: :lol: A fekete/sárga/szürke/fehér az Ascona és a Manta versenyszínei voltak a '80-as években. Igaz ott nem így futottak a csíkok, de a színek ugyanezek. :D http://toybox100.bizland.com/images/S/05540.jpg Ja, és nini, ötcsavaros! Akárcsak a Hellóé. Nomeg nekem is megvan már a futómű hozzá, és a felni is, sőt, a kocsi is. Csak ebből a háromból mikor lesz egy??? :lol: Amm teljesen jogos, így már értem.... akkor új koncepciót készítek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Ne! Jó ez! Hagyományhű, mégis új. Nekem tetszik. :lol: Csak a színek sorrendje nem frankó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Sanyi! Milyen őszinte és frankó az aláírásod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Amikor a négyszázasom meglévő alkatrészeit elkezdtem sorolni, akkor belegondoltam, hogy még a 2.2 sem áll sehogysem. Elkeseredtem, és eszembejutott ez az elfeledhetetlen kérdés. Gondoltam aláírásban a helye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Sanyi! Olyan negatív vagy. Mindíg ez a "sosem lesz kész, sosem lesz kész...". Így tényleg sosem lesz kész. Határozd el magad: "Ma lesöpröm a faleveleket róla"! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Amikor a négyszázasom meglévő alkatrészeit elkezdtem sorolni, akkor belegondoltam, hogy még a 2.2 sem áll sehogysem. Elkeseredtem, és eszembejutott ez az elfeledhetetlen kérdés. Gondoltam aláírásban a helye. :lol: Lassú víz partot mos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Lassú víz partot mos! :lol: Ahhoz hozzá is kell érnie a víznek a parthoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts