manta Elküldve Július21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2008 a Keresztapád :lol: Perverz egy viszony ez... Sörös Sanyi a névadód,, vagyis a keresztapád, és mégis te vagy Don Tom a keresztapja? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 kokrétan naggggyon durván félreérthető... vagy túl egyértelmű. :lol: Túl félreérthető! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Miért? Petrának nincs Mantája, mégis családtag. Te meg vehetsz egy rakással, akkor sem leszel az. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :D :D Titkos recept :D :D :lol: És... !!!J0hnny!! Így kőő! :lol: Álljunk már meg egy szóra! Tisztázzunk valamit! Én nem Béla miatt jöttem pestre,nem kívánok csatlakozni a pedofil fronthoz! :D nem kell tudnod, jelentéktelen shitmixer Válogasd meg miket írsz,mert kimosom a szád,ha haza megyek. Per pill most te kavarod... Neked is lehetne annyi eszed,hogy nem egy 14 évessel flörtölsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 most van vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :lol: :lol: Ez nem kérdés! A győztes: S.S.! :lol: most van vége. Okos döntés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hali Tudna nekem valaki feltenni egy képet a manta kinyomócsapágyáról? Vettem egyet de nem tudom ,hogy biztos jó -e mert van rajta valami műanyag tok vagy mi a fene. 5 gangos váltó. Előre is köszönöm Üdv DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2008 most van vége. :lol: Imáim meghallgatásra találtak volna? :lol: Hála Istennek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Hali Tudna nekem valaki feltenni egy képet a manta kinyomócsapágyáról? Vettem egyet de nem tudom ,hogy biztos jó -e mert van rajta valami műanyag tok vagy mi a fene. 5 gangos váltó. Előre is köszönöm Üdv DAni itten van egy. Bár én csúnya fehér színű műanyagházasat kaptam az üzletben ami egy évig alig bírta ,mert már búg. A fémházast meg nem tudták beszerezni :lol: kinyomócsapágy Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Köszi Jaja valami ilyesmi csak fura volt ,hogy hátrafelé nyúlik valami műanyag persely és én ilyet még nem láttam csak fémet . Az enyém fekete a csergőnél vettem ,szerintem tudnak még ilyet 5000 valamennyi pénzegység volt. Köszönöm mégegyszer Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 Hello Sanyi Mikor mész ma le ? vagy már lementél ? Üdv DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Pénteken mentem, és nemrég értem haza. És én azt mondom: Lehet, hogy nem volt most a legjobb a szervezés, lehet (sőt, biztos :lol:), hogy a kaja pocsék volt, lehet, hogy punnyadt volt este a társaság, de a mi kis brancsunk ezalatt a három nap alatt csudajól érezte magát! És gratula Kismanta Csabinak a legszebb fényezés kupáért!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Pénteken mentem, és nemrég értem haza. És én azt mondom: Lehet, hogy nem volt most a legjobb a szervezés, lehet (sőt, biztos :lol:), hogy a kaja pocsék volt, lehet, hogy punnyadt volt este a társaság, de a mi kis brancsunk ezalatt a három nap alatt csudajól érezte magát! És gratula Kismanta Csabinak a legszebb fényezés kupáért!!!!!!!!!! A GSI topicba raktam be pár képet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hát a manta tali szervezői jöhetnének ide a motéba szervezést tanulni. Egyre silányabb a nemzetközi manta tali - de ahogy egyszer Atomanti mondta: mi bárhol jól tudjuk magunkat érezni. :lol: Ha letesznek a pusztaság kközepére, még akkor is. A kajánál már csak az esti zeneszolgáltatás volt szarabb, egészen addig, amíg kezünkbe nem vettük az irányítást (már amennyire hagyták) Viszont a nagy melepetés az volt, hogy a vendég klubbok között hosszú évek után először a MOTE-t is megemlítették, ami nagy dolognak számít náluk :lol: A klubnak küldött ajándékot mi vettük át MrMantával, de Tasconánál kell keresni, mert ő a rangidős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 "A fene egye meg! Hogy is van ez?" :lol: Ricsi életképei a legjobbak! :lol: (eddig :lol:) A legjobb beszólás pedig szerintem Balázskáé, vasárnap délelőtt: "Hajni, a férfiak és az autók között nincs nagy különbség. Mindkettőt itatni kell!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 ... Hiányoztatok nagyon. Csabi mondta az okot, megértem. De kár, hogy nem jöttetek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Megoszt Elküldve Július27, 2008 Hiányoztatok nagyon. Mi meg levagyunk szarva! :lol: Én mentem volna,de melóztam sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mi meg levagyunk szarva! :lol: Én mentem volna,de melóztam sajna... Ez azért így ebben a formában nem igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Ez azért így ebben a formában nem igaz. :lol: nem baj, jön még mantásra blitz weekend :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Hiányoztatok nagyon. Csabi mondta az okot, megértem. De kár, hogy nem jöttetek. :lol: Hát még én ,hogy sajnáltam. Csütörtök este Sanyi hazajött és leültünk a garázs elé tanakodni. 20000 pézt tartottunk a kezünkben és egymásra néztünk :lol: :lol: ! Az oda és visszaút durván 12 000 , a napi belépő még egy 1000, de akkor a hengerfejhajító versenyben sem vehetek részt :lol: .nameg nem is tudtom, a kocsimat sem vihettem volna be az ócsó belépővel. De még így is mentünk volna. viszont drágám szülinapi party-ja meg szombat este volt, és meg kellett venni a piát meg a kaját és ha elutazunk akkor lett volna zsíroskenyér vízzel. így a végén úgy döntöttünk, mivel több mint 10 vendéget már meghívtunk és a zsíroskenyér nem igazán bulikaja, a víztől meg nem lehet berúgni, inkább sok-sok piát veszünk, meg jó sok grillhúst. Végülis a párom csak egyszer 27 éves, meghát az öcsém is csak egyszer 23. ígyhát buliztunk hajnalig és már várom a következő mantatalit, hogy részt vehessek. Bár ezt hajtogatom 3. éve.de a remény hal meg utoljára :D . viszont örülünk majd neked ha erre jársz, kis 200km-es kitérővel. Én még nem merek menni, mert a futómű gatya, de szereztem szilenteket, úgy néz ki , így Blitz-re meglesz az is. Sajna rá 3 hétre megint utazok ki Angliába(remélem) így jó lenne idén még talizni ám!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Mielőtt visszaküldésre kerül, azért megkérdezem hátha érdekel valakit. Van 1 Opel Ascona B / Manta B befecsis motorokra passzoló Wiechers - 331001 - toronymerevítő. Ami biztos : új, piros és fel kell fúrni :lol: :lol: :lol: Valaki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 nekem nincs még mantám, igaz lassan vectram sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Okéééé. Most akkor várjam meg, amíg lesz Mantád ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 Okéééé. Most akkor várjam meg, amíg lesz Mantád ? :lol: :lol: :lol: :lol: Berlina Zolinak esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 hát éhn injektort még csak képen láttam... a varajettől nem is fér föl te Pityu: mindenki megérti ha "tévedésből" Manta cuucot veszel nem kell "így" kommunikálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts