tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Nem is tudom, akkor mi most milyen rokonságban vagyunk. Az öcsém lettél, vagy a sógorom? :lol: a Keresztapád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Akkor az ott a kezedben biztos Jocó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 fakanalat Ezt most angolosan... :lol: :lol: milyen aláírásod van vazze? :lol: lassan kezd ijesztő lenni :lol: és még az Opel16v a pedo, mi? :lol: Újra és újra meglátja az igazságot, hogy én csak rágalmazva vagyok... gratula, végre valaki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ... de lehetett. és megint nem sikerült kipihenni magam... Én mondtam, hogy menjél! Aztán mentél is... egyszer csak... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Akkor az ott a kezedben biztos Jocó! :lol: http://api.ning.com/files/w3eiFFRDzzfJTW8o...ther_theone.jpg Tényleg, még le is lesz borotválva valamikor... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Én mondtam, hogy menjél! Aztán mentél is... egyszer csak... :lol: :lol: te sem keltél túl korán...mikor én eljöttem otthonról Te még édesdeden aludtál :lol: gondoltam nem keltelek fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 te sem keltél túl korán...mikor én eljöttem otthonról Te még édesdeden aludtál :lol: gondoltam nem keltelek fel. :lol: Ne akard tudni mikor keltem szerintem... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Bááár... ha nézted, hogy mikor jelentkeztem be, és levonsz belőle max fél órát, akkor rájössz kb, hogy mikor, és letiltassz msn-ről... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 és letiltassz msn-ről... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezért tiltsalak le? nem értem...biztos fáradt vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ezért tiltsalak le? nem értem...biztos fáradt vagyok :lol: vicc vóóót :lol: De amúgy meg a lényege valami olyasmi, hogy ugyanaddig voltunk fent (kb) én délután valahánykor kelek, te pedig reggel 7kor. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 vicc vóóót :lol: De amúgy meg a lényege valami olyasmi, hogy ugyanaddig voltunk fent (kb) én délután valahánykor kelek, te pedig reggel 7kor. :lol: :lol: igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :lol: :lol: ajjaj... nem kicsit félreérthető mondat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ajjaj... nem kicsit félreérthető mondat! :lol: :lol: ne itt moderálj má! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :D :D én is :D (egó az egekben. :lol: ) ez az együtt feküdtünk le félreérthető, anyáméknak szívrohamot okozó...tehát, EGY IDŐBEN feküdtünk le... :lol: :lol: és akinek nyári szünete van, annak nyári szünete van... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ajjaj... nem kicsit félreérthető mondat! :lol: :lol: megint előbb reagáltak mint én :lol: de ezek szerint jól látom, hogy félreérthető. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 és akinek nyári szünete van, annak nyári szünete van... :lol: :lol: na most megyek szabira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 akkor te is büntetlenül aludhatsz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ne itt moderálj má! :D csak olvasgatok, meg hozzászólogatok. :lol: megint előbb reagáltak mint én :lol: de ezek szerint jól látom, hogy félreérthető. :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 akkor te is büntetlenül aludhatsz. :lol: :lol: de jó lenne...ma elindítottam a pesti melót...remélem valami összejön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :lol: :lol: Kezd átmenni tripla X topikba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 de jó lenne...ma elindítottam a pesti melót...remélem valami összejön Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :D :D Titkos recept :lol: :D :lol: És... !!!J0hnny!! Így kőő! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 És... !!!J0hnny!! Így kőő! :lol: nem kell tudnod, jelentéktelen shitmixer Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2008 ajjaj... nem kicsit félreérthető mondat! :lol: :lol: kokrétan naggggyon durván félreérthető... vagy túl egyértelmű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ezt bebuktam! :lol: Akkor üdv a családban! :lol: Nem is tudom, akkor mi most milyen rokonságban vagyunk. Az öcsém lettél, vagy a sógorom? :lol: Sógor semmi esete sem. Inkább mostoha tesó, aki kivásárolta magát a lelencből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts