Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 A fürdőkádból kilépve magára terítette köntösét, megtömte, majd meggyújtotta pipáját, löttyentett magának egy kis whiskey-t, leült plüss borítású ódon karosszékébe, mely a diófa dohányzóasztalnál áll, és a Jazz édesbús dallamain elmélázott hajdanvolt ifjúságán... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 A fürdőkádból kilépve magára terítette köntösét, megtömte, majd meggyújtotta pipáját, löttyentett magának egy kis whiskey-t, leült plüss borítású ódon karosszékébe, mely a diófa dohányzóasztalnál áll, és a Jazz édesbús dallamain elmélázott hajdanvolt ifjúságán... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D kész vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kész vagyok! :D én meg öreg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2008 Ez megint mekkora volt már Sanyi! :lol: NA. A fél mantás társaság már a Balcsin lógatja a lábát :lol: esküszöm, egyre korábban mennek... :lol: Hova vezet ez? Majd haza se jönnek egy évig?! :lol: Ki, mikor jön (ha jön)? Mi mondjuk csütörtök regggel. Délre legkésőbb ott vagyunk. Még a 400asra kell vizsga :lol: (MRManta megint óóóóóóriásit időzített ezzel) Lassan olyan nekem ez a mantázás, mint valami extrém sport :D adneralin van akkor is, ha nem autózol, csak akarsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Én pénteken valamikor. Ha a MÁV is úgy gondolja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 én szombatra tervezem remélhetőleg leültetett és recaro üléses kabrioval...ha nem akkor marad a kadett... inni nem fogok, rettenet másnapos vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Én ma is jártam arra. Elugrottam a veszprémi reptérre gyorsítóé! :lol: Képek itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 feltettem egy jazz lemezt az esti lazuláshoz, bár ez inkább szenvedés a kád, és az ágyam között, közben ölemben a számítógép meg a wifi... :lol: te cipeled a wifit? nahááát :lol: és vizállo a wifi? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 baah rájöttem :lol: kecskeméti wifi: kurv@ hosszu hálózati kábel feltekercselve dobra és azt kell magad után huzni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Én ma is jártam arra. Elugrottam a veszprémi reptérre gyorsítóé! :lol: Képek itt kellemes autómosós képek ezek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Hubammeg. Ez brutális. Hajninak is ilyen lesz a következő? :lol: :lol: http://astracabrio.uniq.hu/kepek/rjgyorsul...157_resize.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Ha Asconába bele lehet taposni, akkor én inkább Tasra vagy Rolira tippelnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Hubammeg. Ez brutális. Hajninak is ilyen lesz a következő? :lol: :lol: http://astracabrio.uniq.hu/kepek/rjgyorsul...157_resize.html 10000 köbcenti V8 kompresszorral, és ha jól emlékszem erre mondták hogy versenykörülmények között másodpercenként(!) 1 liter benzin a fogyasztása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Ja. Ez 10000ccm és 1000Le körül van a weiland compressorral és a karbikkal támogatva. A GMC (dunlop feliratos terepjáró bigyó) szintén 10000ccm 1260LE, de dupla csigával hoz ennyit. http://astracabrio.uniq.hu/kepek/rjgyorsul...147_resize.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 kész a garázs. legalábbis van teteje :lol: már csak az ajtó hiányzik róla. Így már van helye a Vectranak és a Hiace-nak is. Persze már megvan a következő garázshoz is az anyag, csak ki kell vágnom két fácskát. Mert ha veszek Mantát akkor ugye kel a hely :lol: csöppet viszont elfáradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 kész a garázs. legalábbis van teteje :lol: már csak az ajtó hiányzik róla. Így már van helye a Vectranak és a Hiace-nak is. Persze már megvan a következő garázshoz is az anyag, csak ki kell vágnom két fácskát. Mert ha veszek Mantát akkor ugye kel a hely :lol: csöppet viszont elfáradtam. hát ezért jöttél te fel ilyenkor msn-re!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 hát ezért jöttél te fel ilyenkor msn-re!!! :lol: :lol: Mantát venni??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 hát ezért jöttél te fel ilyenkor msn-re!!! :lol: :lol: hát ezért... és te hogy-hogy még fent vagy? nem aludni kellene már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Mantát venni??? :lol: azt hiszem ez családi követelmény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Miért? Petrának nincs Mantája, mégis családtag. Te meg vehetsz egy rakással, akkor sem leszel az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 és te hogy-hogy még fent vagy? nem aludni kellene már? Úgy hogy anyámék már ágyban... aki dolgozik, az dolgozik. :lol: Amúgy meg, ha gépnél ülök az egyfajta koffein vagy nem tudom... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Miért? Petrának nincs Mantája, mégis családtag. Te meg vehetsz egy rakással, akkor sem leszel az. :lol: köszönöm a bizalmat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Amúgy meg, ha gépnél ülök az egyfajta koffein vagy nem tudom... :lol: :lol: :lol: ez itt is így van...ilyenkor nem lehet lehajtani a monitort... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ... de lehetett. és megint nem sikerült kipihenni magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 köszönöm a bizalmat. http://kepfeltoltes.hu/080720/manta_hsz_ww...ltoltes.hu_.jpg Ezt bebuktam! :lol: Akkor üdv a családban! :lol: Nem is tudom, akkor mi most milyen rokonságban vagyunk. Az öcsém lettél, vagy a sógorom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts