tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ez ám a sapi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 ez ám a sapi... Ha most azzal jössz, hogy micsoda nyelves béka meg ilyenek, akkor lehet,hogy fénysebességgel fogok átgázolni rajtad, és ahogy a Sanyinak Gelko, úgy te nekem leszel a kerékékem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 elsőre levelinek tűnt nem nyelves királyfibékának :lol: de most hogy felhívtad rá a figyelmem...tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 elsőre levelinek tűnt nem nyelves királyfibékának :lol: de most hogy felhívtad rá a figyelmem...tényleg aztán nehogy makett matrica legyen belőle és magára ragassza...mint egy tetoválást Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Trükkös mutter vagyok amúgy :lol: Rájöttem, hogy a gyerek ébredését úgy tudom a legkönnyebben ellenőrizni, ha bejelentkezem msn-re, mert neki az első dolga, hogy a gépet bekapcsolja. A következő párbeszéd történt :lol: : Hajnal üzenete: jó reggelt! De korán keltél Hajnal üzenete: kicsi piszkálódás vol a fórumon előre is bocsi Hajnal üzenete: XD Makett üzenete: sziaa Makett üzenete: jesszusom.. Makett üzenete: ugye nem írtad be?Xd Hajnal üzenete: ? Hajnal üzenete: üzentem is ám neked Makett üzenete: egyre rosszabbul hangzik... Hajnal üzenete: XD XD A legszebb rész: az ugye nem írtad be :lol: Dekódoltam mert a csillagközi hexa kódot nem minden op rendszer kezeli :lol: Már az űrhajón belül is msn-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 nehogy azt mondja bárki is, hogy hálátlanok vagyunk: NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 nehogy azt mondja bárki is, hogy hálátlanok vagyunk: NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! NYERTÜNK !!!! :lol: ez jó de nem lehetne utána tenni valamit akármit, csak azért, hogy könnyebb legyen eltaláni az egérrel. Tudod Mama már a szemem sem a régi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Találtam J0hnnynak papírmakettet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Újra a régi fórum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSS NYERTÜNK!!!!!! :D ezt tetszik! :D Köszi Sanyi! Ahogy Makett nyögte msnen: "ez a mi harcunk, ez a mi forradalmunk!" :lol: Remek! Meg vagyok elégedve! Mi több: vérszemet kaptam! Jöhet a kormányváltás! :D Nem politika mentes az oldal??, :lol: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ő a MOMO-ját akarja váltani Manta GSi kormányra teeee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Találtam J0hnnynak papírmakettet :lol: :lol: :lol: Én ugyanilyet szeretnék hálám jeléül ajándékozni Don Tomnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Ő a MOMO-ját akarja váltani Manta GSi kormányra teeee! :lol: :lol: természetesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Mi történt itt? Vissza lett nevezve a topic, és senki se ír bele?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Mi történt itt? Vissza lett nevezve a topic, és senki se ír bele?? :lol: igen is Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 énnekem igazolt távollétem volt mini meet-en voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 énnekem igazolt távollétem volt mini meet-en voltam :lol: mini meet-en?? kivel mivel?? vagy mit jelent neked a mini meet??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 mini meet-en?? kivel mivel?? vagy mit jelent neked a mini meet??? :lol: :lol: 1, A mini kicsit, rövidet jelent, mint a szoknya. A meet találkozás, találkozó. MiniMeet rövid lokális opel találkozó 2, Gepárd, Johnny, GSiCsabi, Udi, Losi, remélem nem maradt ki senki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 1, A mini kicsit, rövidet jelent, mint a szoknya. A meet találkozás, találkozó. MiniMeet rövid lokális opel találkozó 2, Gepárd, Johnny, GSiCsabi, Udi, Losi, remélem nem maradt ki senki... jóó.. a mini meet-et értettem, amúgy is angolos vagyok... :lol: és így már oké a dolog!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 így már oké a dolog!!! :lol: :lol: :lol: :lol: el vagyok engedve? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 el vagyok engedve? :lol: igen. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 feltettem egy jazz lemezt az esti lazuláshoz, bár ez inkább szenvedés a kád, és az ágyam között, közben ölemben a számítógép meg a wifi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ideje alunni menni...holnap is lesz nap azaz ma is lesz nap, csak most még este van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 2340. hsz. ma itt van vége. szép álmokat! - nekem is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 "feltettem egy jazz lemezt" ez nemkicsit öregesen hangzott! :lol: Manapság már inkább ráklikkeltem, de a jazz is elég szokatlanul hangzott, mint egy fekete fehér filmben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts