Xray Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 MODERÁTOOOORT! Törölni kell ezeket a hozzászólásokat!!!! :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Sztem már látta Hajni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 MODERÁTOOOORT! Törölni kell ezeket a hozzászólásokat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: NEM!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 NEM!!!! :lol: Sanyiiiii :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Sanyiiiii :lol: :lol: Igen, a másodikat töröld kérlek. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 :lol: na mirosszat írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 :lol: na mirosszat írtam :lol: Te belinkeltél valamit amit nem szabadott volna..., de a törlést most arra értettem, hogy 2x írtam be egy hozzászólást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Te belinkeltél valamit amit nem szabadott volna..., de a törlést most arra értettem, hogy 2x írtam be egy hozzászólást. :lol: ERRE GONDOLSZ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 ERRE GONDOLSZ! :lol: Nem talált. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Igen, a másodikat töröld kérlek. :lol: :lol: :lol: Megtörtént! :lol: De hogy még itt is őzikeszemmel nézel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Megtörtént! :lol: De hogy még itt is őzikeszemmel nézel... :lol: Simán! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Minek iszik, aki nem bírja... :lol: ilyenkor fénysebességre kapcsolok teeeeeeeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 jó reggelt Drágám! Majd visszaolvasok mindent de most mennem kell a nyomdába... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Igazából be kell vallanom, hogy ps2-n volt star wars játékom, de valahgy nem tetszett... én még ott vagyok, hogy megfogom a Sólymot (mert összeraktam, mait kaptam :lol:) és titokban játszom vele :lol: még kell csinálnom kel aszteroida mezőt is... meg arra is rájöttem, hogy minden jedi magának kell, hogy megcsinálja a lézerkardját. Azt is kell még csinálnom. (már ki is néztem egy elemlámpát :lol:) (de lehet, hogy leszedem a kocsi alól a neont, és az lesz a tuti :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 jó reggelt Drágám! Majd visszaolvasok mindent de most mennem kell a nyomdába... :lol: ez egyre durvább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 :lol: ez egyre durvább... :lol: Az. Node ne feledd a bölcs mondást: Nincs pedofil, csak türelmetlen! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 jó reggelt Drágám! Majd visszaolvasok mindent de most mennem kell a nyomdába... jó reggelt Uram! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Szép a sapid az avataron Makett :lol: De látod, hogy mi lett belőle??? Én megmondtam, hogy vigyázz ezzel a Tomi gyerekkel... :lol: Mi lenne, ha mindenki úgy fejezné be a hozzászólását, hogy Xet vissza, vagy ilyesmi? ------------ adjátok vissza az X nevet! (és szabadítsuk ki Vilit is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 Az. Node ne feledd a bölcs mondást: Nincs pedofil, csak türelmetlen! :lol: :lol: de ez engem tényleg kezd aggasztani... szerintem ez már nem is viccből megy... :lol: ---------- Xet vissza! Vesszen tria... bocs: vesszen a Chat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 adjátok vissza az X nevet! (és szabadítsuk ki Vilit is) Mit lázongsz? Nézz már fel! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Xet vissza! Vesszen tria... bocs: vesszen a Chat! És most nézd meg a topic címet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Mit lázongsz? Nézz már fel! :lol: :lol: :lol: A franc... megelőztél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 A franc... megelőztél! :lol: Jóhogy! Én írtam át! Mire jó egy házi moderátor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Jóhogy! Én írtam át! Mire jó egy házi moderátor? :lol: Csitítani a lázadó fórumozókat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSS NYERTÜNK!!!!!! :lol: ezt tetszik! :lol: Köszi Sanyi! Ahogy Makett nyögte msnen: "ez a mi harcunk, ez a mi forradalmunk!" :lol: Remek! Meg vagyok elégedve! Mi több: vérszemet kaptam! Jöhet a kormányváltás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Na, abban nem tudok segíteni. Én csak korsókat tudok ledönteni, nem kormányokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts