Blitz Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 most hova írjam lehet, hogy hajtókarcsapágyas a mocim. kerestem árakat a neten, de csak a Risse-nél találtam mi az ára egy csapágyszettnek Mao.-n? lehet minőségi különbség vagy árkülönbség?Hali ! A csapágykészlet a hajtókarokhoz kb. 4000 Ft. Ha viszont tényleg csapágyas, és megkopik a tengely, akkor sajnos köszörülni kell. Rossz esetben a hajtókar is sérülhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 szia, Köszönöm, Risse-nél kb 40%-al több, igen gondoltam a "járulékos" teendőkre, most átviszem Kecsóra, majd meghallgatják a scrácok más fülekkel. (egyébként megirígyeltem a Blitz-ed hangját, és hallottam a Lajos Mantáját, valamint egy Commodor sor6-osát. Hát az enyém egy traktor ezekhez képest. 300 e km után nem is lenne tragédia "kicsit" rendbetenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szép kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 jah 8) Marky a Ringen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 jah 8) Marky a Ringen 8) Tuom! :lol: Csak így még dögösebb a gépe.V.hogy.Nemtudom.Szép aztán kész! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Érdekes refi, országúti kombináció! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 helo, a 4es vältonak mi a helyes beällitäsa? vagy mi a szokäsos? azaz: üresböl fölnyomom akkor 1est vagy 3ast kell kapcsolnom? a sebvältogomb tetejen levö rajz szerint a 3as: jobbra föl, 1es: föl. beällitottam a WHB szerint, de most a 3dik: föl, az elsö fokozat pedig balra föl. a WHB azt irja kiakasztott rugokkal kell beällitani, de üzemközben a rugo jobbra huzza a vältokart, es läm: megvältozott a beällitäsom. hogy szokott lenni? az az igazsäg ezt eddig nemigen figyeltem, vältottam es kesz, nem emlekszem hogy volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Balra fel az 1-es, de ez elég általános dolog. Üresből feltolod akkor 3-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 kösziiii Szerintem állítsd úgy be ahogy neked jó, ha már be lehet! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 van itt nehäny kep arrol, hogyan epitette be a "hosszu" radiot (a mostani szabväny meretet) Manta B-be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Szia Need! Mantácska épségben van! A nyáron tötént vele egy ksi változás! Injectoros lett! 3 literrel kevesebbet is eszk 100km-en!;) sajnos ez a mai benzináraknál már nem mindegy!!! A fix tőkék hidróra lettek cserélve! Nem csattog a motor! Szépen duruzsol!!! Ja a motorszámos ügy az most kezd a végére járni!!!!!!:D( Szerencsére elutasították és nem történt bűncselekmény! Idáig már eljutottunk!!!!:lol:) De mire ez a nevemre lesz írva....! Megőszül minden hajszálam! Ja képzeld rohad a kocsi!;)( Most viszem ősszel lakatolni! A baloldali motorrésznél a sárvédő fölötti belső ív végig!!! Ami le volt fedve ilyen gumi szarral!szóval a fényezés most elmarad mert a rohadás az fontosabb!!!:lol: Egyébként meg minden rendben van vele mind ezeket leszámítva! :( :D Na csak ennyit akartam mondani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Szia Need! Mantácska épségben van! A nyáron tötént vele egy ksi változás! Injectoros lett! 3 literrel kevesebbet is eszk 100km-en!;) sajnos ez a mai benzináraknál már nem mindegy!!! A fix tőkék hidróra lettek cserélve! Nem csattog a motor! Szépen duruzsol!!! Ja a motorszámos ügy az most kezd a végére járni!!!!!!:D( Szerencsére elutasították és nem történt bűncselekmény! Idáig már eljutottunk!!!!:lol:) De mire ez a nevemre lesz írva....! Megőszül minden hajszálam! Ja képzeld rohad a kocsi!;)( Most viszem ősszel lakatolni! A baloldali motorrésznél a sárvédő fölötti belső ív végig!!! Ami le volt fedve ilyen gumi szarral!szóval a fényezés most elmarad mert a rohadás az fontosabb!!!:lol: Egyébként meg minden rendben van vele mind ezeket leszámítva! :( :D Na csak ennyit akartam mondani! Hi! Tudom a történéseket, beszéltem kaszkadőrrel, mert szombaton én is lent voltam akaliban és kidumáltuk a dolgot. Mindent. Örülök hogy minden rendben. A motorszámnál pedig szerintem az eredetvizsgáló hibázott, mert asszem a gyári szervízkönyvében (ritkaság akinek megva 1978!) írva vagyon valami motorcsere. Mintha úgy rémlene, de az még a németeknél volt. Nézd meg. Sajnos a sárvédőív nem lett rozsdamentes lemezzel megcsinálva, csak az alja és ráadásul én észre sem vettem. A doblemezek gumiborítását meg pont emiatt már a megvétel után kb.egy évre, a klubbos fiúk tanácsára letépkedtem. Sajnos a rozsda mindíg is megtatlálja az ilyen öreg autókat. Remélem a garázsba már le tudsz állni vele?! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Jaja! Már ugye nincs ültetve az autó! És így le is csúszik szépen a cuccos!;) Bennt is ragadtam vele már egyszer! Ugyanis az aksi felmondta a szolgálatot!:lol::):lol::) Egy hétre letettem elmentünk nyaralni! Ő otthon maradt a garázsban és mire visszajöttem se kép se hang! Fullra szétmant az aksi!:D Vicces volt! Meg se rezdült! Most már van benne potom 23 rugóért egy négypólusú ugyanolyan mint ami volt!:(:):D Aztán ne félj pöccre indult a Drága!:D Ki kúszott a mély zugból! Akkor örülök, hogy mindent tudsz Mantácskáról!;) Szép az új kocsid! Tetszik nagyon! Nem tudod nekem a manta film zenéjét(csak a zenéjét) kiírni egy cd-re audió formátumban??? Jó lenne ha meglenne!:D Ha meg tudnád oldani nagyon örülnék neki! Elmennék érte akkor és elhoznám a motorháztetőt meg az oldallécet is!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 I. ESZTERGOMI OPEL TUNING TALÁLKOZÓ 2005, Szeptember. 10-11 Gyertek!!! Még jó lesz az időő!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 MEGYÜNK_MEGYÜNK!!!!!!!!!! Mindenkit szeretettel várunk!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Olyan nagy csend van a talis topicban(az Esztergomi talinál),hogy már azt hittem elmarad.Örülök,hogy mégiscsak meg lesz!Én ha tudok megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 CORSika számom tudod, hívj ha jössz! ;) Tutira lesz, ma lesz megbeszélésünk róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 oksi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Üregvédőtérkép Manta B most Coupe-hoz: ha jól látom '76-ból 616_Teroson-Hohlraumplan2+_Manta_B.GIF 875_Teroson-Hohlraumplan1+_Manta_B.GIF Lehet lementeni amíg fönt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Akkor ott találkozunk hacsak addig a gépem nem mondja fel a szolgálatot!;) meg a benzin ára nem lesz 400 HUF!!!! 8) :( :D :D Mivel sosem mondja fel ezért a benzines dolog inkább szóba jöhet....! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Na így néz ki a gyári Manta/Ascona rádiónyílás hosszabító készség: (korábban nem találtam róla épkézláb képet) Ez alá már befér egy 17,5 cm-es rádió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Boogie!!! A veterán opel.hu-n van fennt kép az esztergomi taliról! nem sok és sajnos a manták sincsenek nagyon rajta csak távolabbról! De az egyik képen az enyém látszik! ;):):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Hellóka. Az enyém is látszik bibibíííí. ;) Ma viszem szerelőhöz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts