mantababy Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta - nem kérdés. Én vagyok a főnök :lol: 2. Mrs.Manta - naná! 3. Makett Manta -> ezt szétszedtem de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki 5. Don Tom 6. Mantababy 7. S.S. 8. 9. ... nagyon jó ez a közlemény. De harcolni a hátrányos megkülönböztetésért?....? :lol: ez is csak a mantásokra vall. Nameg engem máris külön fajnak néztek a bizonyított diplomásságom miatt :lol: !!?!!nade legalább ha az országgyűlés elé terjesztitek a beadványt akkor leszek a képviselőtök, ott is sok h....lyének van diplomája, legalább otthonosan érzem majd magam amíg kiállok az X érdekében és elvetjük a Chat-et :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sanyi! :lol: Neked rája alakban nő a mellkasodon a szőr! :lol: http://img2.tar.hu/manta/size2/35404319.jpg Isten is Mantásnak teremtett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta - nem kérdés. Én vagyok a főnök :lol: 2. Mrs.Manta - naná! 3. Makett Manta -> ezt szétszedtem de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki 5. Don Tom 6. Mantababy 7. S.S. 8. rtomi 9. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 (Makett! Nyomjad te is! :lol:) Az X jó, az X minden!!! Le a chattel!!! :lol: :lol: (örűűsz? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Tényleg a Makett tud palacsinta tésztát összeállítani? Mert sütni tudom... :lol: Azt tudok!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 igazad van süsse csak ki az asszony :lol: biztos tüzet akarsz??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 mert a csoki az nyamnyamm (kivéve az ét)... :lol: nincs jobb dolog az étcsokinál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nincs jobb dolog az étcsokinál... :lol: Erre azért nem vennék mérget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Erre azért nem vennék mérget. :lol: Én akkor is imádom az étcsokit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nincs jobb dolog az étcsokinál... :lol: De. A fehér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 De. A fehér :lol: mogyorós? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ez előbbi hozzászólásom úgy kezdtem: Petícionálok! aztán visszatöröltem, mer olyan izé egyetemistásnak érzeztem ezért: Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta - nem kérdés. Én vagyok a főnök 2. Mrs.Manta - naná! 3. Makett Manta -> ezt szétszedtem de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki 5. Don Tom 6. Mantababy 7. S.S. 8. rtomi X. Zoli 9. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 De. A fehér :lol: Igaz! A fehér egy szinten van az éttel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Erre azért nem vennék mérget. :lol: Sándor! Ezt ő még nem tudja :lol: és maradjon is ebben a hitben még vagy húsz évig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sándor! Ezt ő még nem tudja :lol: és maradjon is ebben a hitben még vagy húsz évig :lol: Most jut eszembe: NAGYON BABA a hátsó szélvédője kedves hőgyem gratula a kivitelezéshez és főleg az öttlethez! :lol: . Amúgy én is sztárvörsz rajongó vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Én akkor is imádom az étcsokit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én meg a sört. :D Sándor! Ezt ő még nem tudja :D és maradjon is ebben a hitben még vagy húsz évig :D Valamit félre tetszett érteni kedves anyuka! :lol: (persze AZ még a sörnél is jobb. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sándor! Ezt ő még nem tudja :lol: és maradjon is ebben a hitben még vagy húsz évig :lol: Én csoki téren értettem az étcsokisat. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Én csoki téren értettem az étcsokisat. :lol: :lol: ez most ki volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Én csoki téren értettem az étcsokisat. :lol: :lol: hopsz. ez én voltam... a Makett... (na ki nem lép ki anya?? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ez most ki volt? a litüll. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ezt kövesse valaki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 a litüll. :lol: sejtettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Azt tudok!!! :lol: ennek örülök...mondhatnám remek! nincs jobb dolog az étcsokinál... :lol: :lol: de a sex étcsokival . Sándor! Ezt ő még nem tudja :lol: és maradjon is ebben a hitben még vagy húsz évig :lol: meddig ? eddig csak 10 évről volt sző, mi történt, hogy duplázódott, addigra 47 leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 meddig ? eddig csak 10 évről volt sző, mi történt, hogy duplázódott, addigra 47 leszek Most van köztetek 12 év korkülönbség kb. Na. ez most rengeteg, ellfogadhatatlanul sok stb. De: amikor te 47 éves leszel, és a Makett 35, akkor teljesen elfogadható lesz, hogy a lányom egy átkozottul gazdag, beteg és haldokló milliomos felesége lesz. Bár mindenki tudni fogja, hogy csak az örökségért meg a pénzért van veled, de legalább lehet hivatkozni a hagyatéki tárgyaláson arra, hogy 2008ban ez még őszinte szerelemnek indult a te részedről, majd a Makett megsajnált húsz év után, és teljesítette életed utolsó kívánságát: hozzád ment, hogy ne halj meg boldogtalanul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2008 hopsz. ez én voltam... a Makett... (na ki nem lép ki anya?? :lol: ) Kuss! Olvasd a kötelező olvasmányaid a békás sapkádban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts