little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 "Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út" :lol: Igen...én is ettől félek... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 na már mindenki alszik? ... akkor én is mejek http://weblogs.sun-sentinel.com/features/h...og/sleeping.jpg ki ez a nő? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 kérem vissza az x topic címet egyáltalán nem zavar h nem illeszkedik a nemlétezö névkonvencióba köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ki ez a nő? :lol: :lol: :lol: nem ismerem, a google dobta ki a megyek aludni beírásra :lol: sose láttam, és bármelyik haverom tanusítja, nem történt semmi és még most is a kanapén fekszem részegen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Igen...én is ettől félek... :lol: :lol: :lol: majd néha eszünk salit is...és járok sportolni, vigyázunk az alakomra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 kérem vissza az x topic címet egyáltalán nem zavar h nem illeszkedik a nemlétezö névkonvencióba köszönöm Köszönöm a kérést!!! :lol: Kampányt indítok!!! És kiadok egy közleményt is! KÖZLEMÉNY Az elvetemült, idióta mantások, és szimpatizánsaik elhatárolódnak a kedvenc 'X' topikjuk átnevezésétől. Sértőnek tartjuk a fajtánkra nézve, hogy ezzel be kívánnak minket szorítani az elglobalizált internetes világ határai közé. Tiltakozunk! Nem értünk egyet azzal, hogy az általánosan használt 'chat' elnevezést a mi topikunkra is ráhúzzák! Amíg a mantást X kategóriába sorolt élőlényként kezelik, addig ragaszkodunk az 'X' elnevezéshez! Tiltakozunk továbbá a hátrányos megkülönböztetés hiánya miatt, mert ezzel a lépéssel megnehezítik számunkra a fórumon való könnyű tájékozódást. Csupán egy Élő Példát tudunk köreinkben említeni, aki eljutott a diploma megszerzéséig - a többiek számára azonban csak az 'X' jel tett különbséget az egyéb szekciók chat topikjai között. Nem elégszünk meg a 'Chat' megnevezés alatti 'X akta' alcímmel sem! Követeljük vissza, ami a mienk! Amennyiben záros határidőn belül nem történik számunkra pozitív intézkedés ez ügyben, úgy nem tetszésünknek válogatott formában fogunk hangot adni. Jobb, ha ezt nem várja meg senki! Mert nagy baj is lehet ebből! Az aláírási íveket előrelátásból már továbbítottuk az OVB-hez hitelesíttetésre. A következő 48 órában - amennyiben nem kapjuk vissza topikunk 'X' elnevezését - számítógépeket, montiorokat, és egyéb computer tartozékokat fogunk borítani Mélykék Pista háza elé! Oszt lehet turkálni! Budapest, 2008.07.17 manta a topik indítója és névadója Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Te Don Tom fiam! :lol: Jelzem: mindent tudok! Az msn naplózója megmutat minden olyan beszélgetést, amit a Makett folytat. Tudom, hogy ma felvetted az msn címlistádra! Bár a kocsimat már lemarticáztam, de attól még vannak határok! :lol: (Jelezném azt is masszívan rágyógyitottam a matrinyát a szélvédőre, úgy, hogyha megsértődsz és bosszút akarsz állni, akkor sem tudod lekaparni :lol: ) És ne csajozz ilyen netes kurvákkal! Igen! Tudom! Rossz anyós vagyok! És????? :lol: Féljéééééééééééél!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Szeretném látni a Manta gazdi klubtagok véleményet a téma elnevezéséről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Vesszen a Chat! Éljen az X! (Makett! Nyomjad te is! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Szeretném látni a Manta gazdi klubtagok véleményet a téma elnevezéséről :lol: Hogy beszartunk egy kis demonstrációtól, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Hogy beszartunk egy kis demonstrációtól, mi? :lol: Így pórbáljon normális lenni az emeber miiii ? Utánna meg csak a beszólás jön :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....(Makett! Nyomjad te is! :lol:).... Se nem klubtag, se nem Manta gazdi :lol: Bárrrrr..........kérdés, hogy Tomi mit csinál a háttérben :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Se nem klubtag, se nem Manta gazdi :lol: Piista bekeményít! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 gsi devils Itt van a menüben, h leírások, azon belül meg alvázszámok magyarázata. Hát ez nekem nem jött be. :lol: A Rekord alvázszáma 9 darab számból áll. Nem lettem okosabb. :lol: Egyébként én is javasolnám a topic visszanevezését X-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Te Don Tom fiam! Igenis Mama! mindent meg tudok magyarázni már most :lol: Azt is amit el sem követtem. Az msnen elértek ha kell még matrica :lol: Tényleg a Makett tud palacsinta tésztát összeállítani? Mert sütni tudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....Tényleg a Makett tud palacsinta tésztát összeállítani? Mert sütni tudom... :lol:... Ne hátrálj márrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 igazad van süsse csak ki az asszony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Vesszen a Chat! Éljen az X! (Makett! Nyomjad te is! :lol:) Lehet, hogy az elnevezés nem követi a konvenciókat, de a követelés módjának szerintem illene, úgyhogy ennek örömére: Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta? 2. Mrs.Manta 3. Makett Manta? 4. 5. 6. 7. 8. 9. ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Ne hátrálj márrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: :lol: :lol: Akkora papucs lesz, mint egy ház! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Lehet, hogy az elnevezés nem követi a konvenciókat, de a követelés módjának szerintem illene, úgyhogy ennek örömére: Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta? 2. Mrs.Manta 3. Makett Manta - Don Tom de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki :lol: 5. 6. 7. 8. 9. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Sanyi! :lol: Neked rája alakban nő a mellkasodon a szőr! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Az msnen elértek ha kell még matrica :lol: Vaker szöveg, de elfogadom :lol: Biztos tudna palacsintatésztát keverni, nem bonyolult. Majd megmutatom neki :lol: Én perverz vagyok, imádok palacsintát sütni (akár tárcsán is) :lol: Bár szerintem az csak arra jó, hogy a tölteléket összefogja, hogy ne a tenyeredből edd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Az msn naplózója megmutat minden olyan beszélgetést, amit a Makett folytat. én most csak hexa kódókat látok...semmi msn asszem a viszta letöltötte és telepítette a frisítéseket baccameg Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Lehet, hogy az elnevezés nem követi a konvenciókat, de a követelés módjának szerintem illene, úgyhogy ennek örömére: Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta? 2. Mrs.Manta 3. Makett Manta - Don Tom de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki :lol: 5. 6. 7. 8. 9. ... Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta - nem kérdés. Én vagyok a főnök :lol: 2. Mrs.Manta - naná! 3. Makett Manta -> ezt szétszedtem de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki 5. Don Tom 6. 7. 8. 9. ... Más látogató is szavazzon ám vazze! Demokrácia van, vagy mi######om! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ... de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki :lol: ... Hú, ilyen is van? Akkor jobb, ha belehúzok, mert a csoki az nyamnyamm (kivéve az ét)... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts