tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Dolgozom Don Tom ajándékán :lol: (remélem az volt, mert ha nem, akkor jövök 415 forint postakötséggel, meg a lányommal a matricáért :lol: ) http://img2.tar.hu/manta/size2/35444513.jpg Részeredmény és végeredmény :D http://img2.tar.hu/manta/size2/35444514.jpg Kösz még 1x! :lol: (bár kicsit ferde lett, mert apukám nem pöcsöl annyit, mint én szoktam, de korrigáltuk. Ha nem mész közel, nem látszik :D) Ügyes dekoros lennél, ha nyitok irodát pesten, számítok rád :D Makett: Te meg ne félj attól, hogy én mit fogok szólni az első harapás után. "Egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út" :lol: Johnny téged meg én vigyellek! Túl sokat jársz te arra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Leggyorsabb oké. De a kettő közül melyik ? :lol: :lol: :lol: :D olyan gyors, hogy duplán látsz :D a ráják sem bírják utolérni :D :lol: miért nem akadt fel még senki azon, hogy leócskavasaztam a mantám? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Johnny téged meg én vigyellek! Túl sokat jársz te arra... :lol: ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ??? :lol: figyellek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: miért nem akadt fel még senki azon, hogy leócskavasaztam a mantám? :lol: Mert mindenki tudja, hogy mikor egy nő szerelmes (pl. az autójába) akkor nem kell minden szavát komolyan venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 na már mindenki alszik? ... akkor én is mejek http://weblogs.sun-sentinel.com/features/h...og/sleeping.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 na már mindenki alszik? ... akkor én is mejek http://weblogs.sun-sentinel.com/features/h...og/sleeping.jpg új név új arculat ? nekem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 új név új arculat ? nekem tetszik :lol: nekem is jobban tetszik egyébként, mert én ismertem magam előtte :lol: maketting és PR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nekem is jobban tetszik egyébként, mert én ismertem magam előtte :lol: maketting és PR :lol: egy kis púderrel mindent el lehet adni a mai világban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 egy kis púderrel mindent el lehet adni a mai világban :lol: vettem testépítő magazint is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 vettem testépítő magazint is :lol: El is adhatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 figyellek Aha! Írni meg én fogok majd helyetted...és ha arra járok mi van? :lol: Én nem makettezni megyek,inkább Lacival akarok nagy technics legókat összerakni,hebrákolni. :lol: Amúgy hazafelé majdnem útba esnek,mert szentmihályin megyek a váci útig és onnan haza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 El is adhatod. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 új név új arculat ? nekem tetszik :lol: Kutyából nem lesz szalonna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 vettem testépítő magazint is :lol: Én is :lol: És 500 Szem Danabolt is! Meglássuk milessz szépp mellizmom vagy csak egyszerűen csöcsöm :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 vettem testépítő magazint is :lol: Neked nem testépítő, hanem házépítő magazin kell. Olvastad azt a részt, amikor arról írtak, hogy hogyan rejtsük el a bojlert? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 El is adhatod. Megvennéd ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....na már mindenki alszik?.... Hát vagy nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 De nem ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Dúúúúúúúúúúúúúúúúúúl az élet :lol: SS, Manta tali egész hét ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Csak péntek, szombat, vasárnap. Ígyis alig engedtek el. Hóvége, plusz előtte voltam egy komplett hetet. De mondtam, hogy ne hülyésgedjenek, sport van, címet kell védenem, így elengedtek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Aha! Írni meg én fogok majd helyetted...és ha arra járok mi van? :lol: Én nem makettezni megyek,inkább Lacival akarok nagy technics legókat összerakni,hebrákolni. :lol: Amúgy hazafelé majdnem útba esnek,mert szentmihályin megyek a váci útig és onnan haza. :lol: :lol: Hú, az nagyon a környékünk :lol: MrManta már körbe is pisilte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 De mondtam, hogy ne hülyésgedjenek, sport van, címet kell védenem, így elengedtek. :lol: :lol: de megértőek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 :lol: Hú, az nagyon a környékünk :lol: MrManta már körbe is pisilte! J ólálkodik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....ólálkodik... :lol:.... Szar dolog a távkapcsolat miiiiiiiiii ? :lol: :D :D Neked is lassan szedezöccccködnöd kell bp-re :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts