manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hajni, ti mertek ilyeneket számolni? Vagyis meg lehet kérdezni, milyen fogyira jön ki a 0 km-es 2.4? most úgy nézünk ki, hogy 10 liter alatt van, ami egy 2,4-től bámulatos :rolleyes: de ez nyilván változni fog, ahogy járatódik. Kiváncsi leszek a végére.... 12 nekem már álom fogyasztás lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nem is meséltem a sztorit... Pénteken találtam egy hirdetést ahol manta cuccokat árultak, volt köztük ülés is. Mondták h az autó a XVI.kerben van aki árulja az óbudán lakik. Kimentünk bátyámmal megnézni az autót, műanyagos műhelynél állt egy nagyon szakadt fekete manta...meglátom, kérdem a tulajtól h ez nem a Ricsi mantája volt ? Mondja h de ! szörnyű állapotban van a kocsi, nagyon lehangoló volt így látni. A mostani tulaj múlthéten vette, rendbe akarja rakni - sztem mindenki ismerni innen őt, mi is megállapítottuk egymásról h már találkoztunk valahol valamikor....hosszú hosszú ideje mantázik. Bacca meg ki hagyta így lepusztulni a kocsit, még a tetejéről is jön le az anyag, a műanyagok tropára mentek, rohad stb. Az üléseit azért megvettem, azt hittem szebbek lesznek de már nagyon kellettek - folyt köv az ascona topicban..- legalább lesz vmi az asconában is az egykori kedvenc mantából :rolleyes: egyébként eladó az autó motorja, sperr stb is.... Másodszor válaszolom meg, mert bekarikázott csak a fórum, aválaszom meg elszállt az éterben. Hmm. Mik vannak? Képeket is csinálhattál volna, ha má az ülésekről sikerült. XVI ker. Kinél is lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Mik vannak? Képeket is csinálhattál volna, ha má az ülésekről sikerült. XVI ker. Kinél is lehet? XVI.kerben csak azért van mert ott műanyagozzák, a tualj Óbudai...talán Matti néven van a MOMC fórumon mert ugyanazzal a szöveggel árulta a cuccokat és beírta h az ülés elkelt...a kép meg már itthon készült :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 kéne egy kis help. Hogyan is lesz ez a Manta tali, mivan akkor ha péntek szombat vasárnapra megyek, kinek és mennyit fizetek, ill ha nem alszom bent, mert zamárdiban van házunk. Kivel kell megbeszélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 manta 400 replika videó Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Tomi: Lalival beszéljél, akarom mondani ELNÖK úrral.... 06209122967 én Manta talit idén kihagyom, Rekin több lett a luk ahogy a ragacsot leszedtem az A oszlopokról és a dómról de azért hogy elmondjam: én még ilyen intakt A oszloplemezt nem láttam 25évesen korban, mint ennek a baloldalija. sértetlen horganyzott lemez, csillog mint az ezüst, persze pont ezen a baloldalon kell lefúrni a hosszstrébet, na mert AZ belül lukas... visszafejtettem a kódlapját: 1984 jan 10-n gyártották aznap a 814 volt. felszereltség: nem valami hosszú: 565: ködzárfény és 71v, és gőzöm nincs mit jelent, mer semmi nincs benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Zoli ! te biztos tudod a választ :rolleyes: ezek az opel jelvényes recarok milyen mantákban voltak ? tényleg olyan ritka ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 :rolleyes: szerintem ma már nem ritka, az utolsó évekbeli GSI-kben (akkor már csak az volt) bent voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nekünk sikerült közel 700 km-t belevágni a kocsiba, ha a nagyszülőkhöz vezető utakat is számolom... :rolleyes: és mindezt 7,2 / 100 km-es fogyival. Hajni, ti mertek ilyeneket számolni? Vagyis meg lehet kérdezni, milyen fogyira jön ki a 0 km-es 2.4? ui: bazze... ide most jön a vihar... legkisebb fiam tökre beparázott a hangok és villanások miatt. ;) Astra C14NZ. 5 l = 97,3 km (Leállástól leállásig és nem piros vonaltól a piros vonalig) Mostanában én ezzel számolok, de sajnos nem sokáig. Mondjuk ez az 5 liter körüli fogyi azért kirívó eset, de 5,5-tel el lehet járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 kéne egy kis help. Hogyan is lesz ez a Manta tali, mivan akkor ha péntek szombat vasárnapra megyek, kinek és mennyit fizetek, ill ha nem alszom bent, mert zamárdiban van házunk. Kivel kell megbeszélni? http://www.magyaropelmantaclub.hu/index.php?page=menu_266 Érdekes koncepciót vázoltál fel, 4kor lépsz majd a házba ? :lol: ui: mi van ha péntek szombat vasárnap ? szerintem ennyire nem bírod jól az alkoholt :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ....tualj Óbudai...talán Matti néven van a MOMC fórumon.... Csak nem Attilának hvják ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Zoli ! te biztos tudod a választ :rolleyes: ezek az opel jelvényes recarok milyen mantákban voltak ? tényleg olyan ritka ? Ritka. Tudomásom szerint csak az i200-asokban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Csak nem Attilának hvják ? :rolleyes: Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 köszi az infót, felkeresem a hozzáértőt. De addig lábra kell állítani a Vectrat. Most bakon pihen motortartóbak nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Bánhatod, hogy nem voltál! Volt Suzuki, volt Manta, és volt exomegás is! Csak a kerékék hiányzott. :lol: Más: Mindíg is tudtam, hogy a tudásom egyszer pótolhatatlan lesz majd! A Manta család egyenesen hozzám fordult, amikor egy öngyujtóval kellett bontani! :lol: http://kepfeltoltes.hu/080714/35404414_www...ltoltes.hu_.jpg Sanyi: te is tudod, hogy "minden sörbontó". :rolleyes: ;) ;) :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Hohohó! Én ne tudnám? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Csak nem Attilának hvják ? :rolleyes: de Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sejtettem, hogy ez lesz Need mantájával ;) de seggbe rúgnám én az ilyet! :rolleyes: Egyébként tényleg ritka az opel mintás recaro, utánna a szürke plüss jön. A legtöbb a kockásból volt, abból is kétféle barna összeállításban. Viszont ilyen szövetet lehet kapni ;) (na nem itthon). Nem tudod Gelko, hogy a sperr mennyi? Nem mintha kéne, csak úgy érdekesség képpen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Nem tudod Gelko, hogy a sperr mennyi? Nem mintha kéne, csak úgy érdekesség képpen... 100ezer környéke asszem...mondta h olcsón nem akarja adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2008 visszafejtettem a kódlapját: ;) Hogyan kell azt? Engem ez mindig érdekelt! Légyszi-légyszi mondd el! :rolleyes: vagy fejtsd meg az enyémet is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2008 100ezer környéke asszem...mondta h olcsón nem akarja adni... hmm-hmm... akkor van az enyém alatt is ennyiért... de azt úgyse adom ;) Remélem, legalább az ülést sikerült ennél kevesebbért megszerezned :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ;) Hogyan kell azt? Engem ez mindig érdekelt! Légyszi-légyszi mondd el! :rolleyes: vagy fejtsd meg az enyémet is! ;) Akkor nyújtsd ki a bal tenyered! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 hmm-hmm... akkor van az enyém alatt is ennyiért... de azt úgyse adom ;) Remélem, legalább az ülést sikerült ennél kevesebbért megszerezned :rolleyes: első-hátsó kompletten 45...én kicsit sokaltam de kellett már egy ülés és untam a keresést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 szevatok ! manta hátsó speeres híd (kipróbálható) 120E Ft, motor 2.2 francó állapotú (szintén kipróbálható) injektorral AC nélkül 90E 2.0-át beszámolok , i400 recarók szép állapotú (te mondj árat ! ) record 5-ös váltó 2 db. 18E / db ezeket sajnos nem próbáltam, úgyhogy 1 potya váltócsere benne van a pakliba de természetesen visszaveszem ha nem lesz jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 De akkor ő most újraépíti, vagy szimplán elbontja, esetleg egy már meglévő kasztniba kellett neki pár cucc, a többi meg megy piacra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts