MOMC Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 mi let a magyaropelmantaclub.hu-val? Remélem, hogy semmi rossz :lol: Müxik rendesen.
berlina Elküldve Május16, 2005 Elküldve Május16, 2005 Hogy a szervízben "újra" össze lett rakva a hátsófékem, egyben kicseréltettem a fékrugókat, ha már úgyis szét volt szedve. Először hirtelen nem tudtam kapható-e még ilyen javítószett, az alkatrészes sem tudta. Másnap a UNIX-nál megkérdeztem: igen van ilyen, listaáron kb 1400 Ft. Itt (600 kB)a csomagolás adatlapja. (4stift, 4rögzítőrugóalátéttel, 2rövidrugó, 2hosszú) Kicseréltem ilyen csekély összegért, mert a régiek elég rozsdásak voltak, főleg a 4 rugóalátét, és miért cseréljem később, akkor mikor majd annyira elrohad, hogy gondot okoz, ha most is lehet. Biztos van aki tudja, h kapható ilyen, és az is lehet, h van akinek jól jön az infó. Az adatlapon föl van tüntetve az 1,2 AUT Manta, szerintem ilyen konfig nem volt, tehát lehet, h nem 100-as az adatlap szakszerűsége, viszont a képen alul látszik a dobfék mérete, amihez szánták ezeket a rugókat: 230,0*51 mm, ez alapján azonosítható.
berlina Elküldve Május16, 2005 Elküldve Május16, 2005 Nem találtam kormányos topic-ot, ide teszem a kérdésem: Ki kellett szedni a körmányművet zsírozni és utánállítani, mert lógott, kotyogott. (nem szedtem szét, csak zsíroztam a gumiharangoknál, így is belement majd' tíz cm3, állítottam az állítócsavarral a megadottak szerint) ekkor vettem észre, h a kormányrúd motortérbe lógó vége is mintha lógna. Erre (65 kB) gondolok. Kb majd' 1 mm-t (vagy talán fél mm-t) tudom le-föl mozgatni, ez a mérték hiba-e, kell-e most emiatt cserélni az alsó kormányrúdcsapágyat?
berlina Elküldve Május29, 2005 Elküldve Május29, 2005 helo, Tegnap néhányan az Opel Gombos Mosolyklub napján voltunk dísznek. :lol: Lajos szürke Mantája, Major Tomiék piros A Mantája, egy Omega az Evo 500 sorozatból, Varga Laci éppen kész fehér verseny Mantája és mi. Délkörül konvolyban (ez hatalmas élmény!! konvojban autózni szép autókkal) átmentünka Ferihegy - Vecsés régiónapokra, ahol sok kiállító/árus és veteránautót találtunk, volt fogathajtóverseny és valami rengeteget népitáncoltak... :lol: Vecsésre csatlakozott hozzánk még több klubtag akiknek a nevét sajnos még mindig nem tudom (elnézést). Fényképeket sajnos elfelejtettem készíteni... :lol: Jókat beszélgettünk és szakértettünk a Manta és a BMW 02 Klub autóiról. :lol: Nagyon érdekes és hasznos volt! Köszönöm a meghívást!! Ez a forró égető árnyéktalan nap nagyon kivette mindenki erejét, utána már nekem sem volt erőm 3-4 órát vezetni, hogy leérjek Vadkertre este 8-9re. :lol:
berlina Elküldve Június1, 2005 Elküldve Június1, 2005 valahogy eszembe se jutott eddig, hogy fogok-e látni még valaha is egy fémtiszta motort. Talán a gyárban lehetett ilyen állapotú, egykor régen, nagyon régen, egy messzi-messzi ... Naggggggyon sok képpel!!!! 2,4 Liter CIH-Motor restaurieren, erster Teil 2,4 Liter CIH-Motor restaurieren, zweiter Teil
berlina Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 nem emlékeztem ám melyik évben volt nagyban nagyban
berlina Elküldve Július2, 2005 Elküldve Július2, 2005 képek és talán film is Til Schweiger Manta-járól a Manta Manta filmből. És úgy látom a Kissling átépítés költségei is föl vannak sorolva.
*Fószer* Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Sziasztok! Tudna nekem valaki mondani valamit arról, hogy A Manták milyen árban futnak manapság?
NeedForSpeed Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024
Tom Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1024 Nem gyenge ára van. Pedig milyen szép...
*Fószer* Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Köszi NFS, ezt már én is régóta nézegetem. De találtam már 2500 euro környékén is nagyon igényesen rendbe rakott A Mantákat. És azok nem a sufni mögött rohadtak. Hazai viszonylatban reális ez a 7 kiló? :shock:
*Fószer* Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Itt is vannak pl: http://www.mobile.de/SIDkYDUbonwcN2oK.Ykyq...11111172377160& Ez talán a legszebb: http://www.mobile.de/SIDkYDUbonwcN2oK.Ykyq...11111171585684&
berlina Elküldve Július11, 2005 Elküldve Július11, 2005 Szia, ha jól emlékszem találsz irányadó árakat az http://www.oldtimerinfo.de-n, meg még biztos máshol is. A múltkoriban egy talin azt beszéltük, hogy nincs ilyen, hogy "mennyi az ára manapság", nem nagyon értelmezhetõ a "piac" szó, mint pl az Astra-k esetén. Manta-t (és persze más autót is) akkor lehet venni, ha éppen akkor van eladó annyiért amennyit neked megér. Mindig hozzá kell számolni egy csomó mindent. :( Egyik példány a másikkal nemigazán összahasonlítható, általános állapota és egyedi "specifikációi"k szinte mindig eltérõvé teszik. Mint pl a fenti listázás is csak támpontként ajánlott. Sajnos nem is érvényes Mao.-ra a hülye regadó miatt. Ez csak az én véleményem.
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2005 Elküldve Július12, 2005 Haveromnak is van egy. 3000-es moci van benne.Lefényeztette szépen a gépet, de kint áll azóta is az udvaron neki, már vagy 8. éve nem jut rá money. A kárpitokat kellene rendberakni, meg azóta sajna a fényezést is, mert egy-két glett hibánál szétrepedt neki.Metál sötétzöld a színe. A kasztni ki lett szépen lakatolva, de hogy most milyen azt nem is nagyon figyeltem. azt sem igen tudom hogy eladná-e, de ha nagyon érdekel megkérdezem.
*Fószer* Elküldve Július12, 2005 Elküldve Július12, 2005 Haveromnak is van egy. 3000-es moci van benne.Lefényeztette szépen a gépet, de kint áll azóta is az udvaron neki, már vagy 8. éve nem jut rá money. A kárpitokat kellene rendberakni, meg azóta sajna a fényezést is, mert egy-két glett hibánál szétrepedt neki.Metál sötétzöld a színe. A kasztni ki lett szépen lakatolva, de hogy most milyen azt nem is nagyon figyeltem. azt sem igen tudom hogy eladná-e, de ha nagyon érdekel megkérdezem. Szia NFS! Légyszíves nézz utána, hogy mi a helyzet a géppel! Egyre jobban rajta vagyok a témán :(
Tom Elküldve Július12, 2005 Elküldve Július12, 2005 Szia NFS! Légyszíves nézz utána, hogy mi a helyzet a géppel! Egyre jobban rajta vagyok a témán :( Tigrissel mi van?
*Fószer* Elküldve Július12, 2005 Elküldve Július12, 2005 Tigris is alakul! Már szépen csillog. A Mantára azért kattantam rá, mert az A-nak nagyon tetszik a formája, meg szeretnék bütykölgetni vele. Jó lenne valami olyan gép is, amiben a saját két kezi munkám is benne van. :iroc:
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Megkérdeztem haversrácot, de sajna nem akarja eladni. :(
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Ajánlom figyelmedbe! http://www.mobile.de/SID8EG5QkLHjQ2b1NZ2Bg...11111172377160& http://www.mobile.de/SID8EG5QkLHjQ2b1NZ2Bg...11111171585684&
warwolf Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Na ezt nevezem én széthúzott oldalnak! :( :lol: :lol:
*Fószer* Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Megkérdeztem haversrácot, de sajna nem akarja eladni. :( Köszi, hogy utána jártál, én is nagyon szomorú vagyok... :lol: Amúgy pontosan ezt a két Mantát néztem én is, amiket belinkeltél :lol: Csak ezek nagyon egyben vannak, és tényleg valami olyat szeretnék, amit lehet bütykölgetni. Ilyen szép autókhoz hozzá sem mernék nyúlni :lol:
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2005 Elküldve Július14, 2005 Kattints az oldalamra és a galériában a CTS a manta címszó alatt vannak róla képek. Erre gondoltam.
zolko769 Elküldve Július16, 2005 Elküldve Július16, 2005 Sziasztok!! Opel Manta Gsi 2.0i Eladó!! Friss müszaki 1 hetes! 5-ös váltó 3 pontos öv elektromos ablak központizár riasztó mattig felni elöl 7x13 hátul 8x13-as ET -001!!205/60/13-as gummával kb 2000km-el!! Recaro ülés és komplett Gsi belsö Nagy zene-bona 4 leömlö (LEXMAUL) végig Komplett sport rendszer (MAGNUM dobok) 2x90-es véggel Sportlevegöszürö (MAGNUM) Irányár felni,zene nélkül 600e felnivel 650e (zene + beszélés kérdése) Érd: zolkomanta@axelero.hu vagy tel:30/9282805
berlina Elküldve Július20, 2005 Elküldve Július20, 2005 Üregvédő terv Manta B CC-hez Teroson-tól 1. oldaL 2. oldaL
berlina Elküldve Augusztus11, 2005 Elküldve Augusztus11, 2005 most hova írjam lehet, hogy hajtókarcsapágyas a mocim. kerestem árakat a neten, de csak a Risse-nél találtam mi az ára egy csapágyszettnek Mao.-n? lehet minőségi különbség vagy árkülönbség?
Recommended Posts