MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Majd lesz olyan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Mivel tudok hozzájárulni? Bográccsal be tudok szálni! pl. :wink: :lol: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 A jelenléteddel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Oksa. Tagságimat el ne felejtsd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Megpróbálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Richi! Küldtem egy pü-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 nem találtam meg a Manta A topicot. Friss cikk az Opelclub.de -n itt (német nyelven) de a képen pl érdekesek a lemezfelnik a telekróm dísztárcsákkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Richi! Küldtem egy pü-t nem van meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 küldtem +int. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Majd lesz olyan is. Ez úgy hangzott, mint mikor a hülyegyereket megnyugtatják az oviba :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez úgy hangzott, mint mikor a hülyegyereket megnyugtatják az oviba :smt102 Gabi ne csináld. Úgy volt, hogy a Cora parkolóban találkozunk - mint eddig - akkor mindenki azt mondta, hogy minek, úgyis mindenki tudja az utat. Most, hogy egyből a helyszínre megyünk, az a baj, hogy miért nem a Cora parkolóban van a találkozó. Ezt most nem csak neked mondom, mert tudod, mindíg így van. Egyszerre nem lehet minden ember kedvére tenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Sziasztok. Mi is mennénk, mivel hozzánk jóóóóóóóóó közel van Pomáz. :lol: Jó időt pedig megrendelve holnapra. Remélem nem késik vele a futár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szívesen látunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Hello Tom! Mégiscsak állítható a kormány magasság! Én sem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Hol? Nem láttam semmi kart az oszlopon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Bazz, nagy szívás, amatör vagyok! A gyujtás kapcsolótól kell lehajtani az ajtó felé a burkolat egy darabját. :wink: Cseles! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Hmm. Jó pofa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Engem nem igazán az állítható kormány érdekelt :lol: A kulcsot már lemásoltam :D Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Hidd el nem járnál jól vele! Ebbe nem blaupunkt van, hanem vdo cdr500. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Láttam és be is kapcsoltam, nem volt rossz :lol: Az az ülés fűtés azért nagyon tetszett :D Bár a szélvédő felső éle nekem szemmagasságban volt, de majd megfogadlak sofőrőmnek :lol: Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 Sziasztok Van egy eladó manta kasztni gyönyörű állapotban frissen lakatolva és fényezve 400 -as szélesítésekkel, dupla kockalámpás homlokfal. motorral. Műszaki nincs a gépen, de tényleg nagyon szép. Irányár 170000.- Ft. Képek megtekinthetők a hasznaltauto.hu oldalon. 20/3716448 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Blaupunkt, a reklámfilmes! http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hir...irek&S=2&ID=590 Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Blaupunkt, a reklámfilmes! http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hir...irek&S=2&ID=590 Nekem is tetszett :lol: Túraversenyen látunk szeretettel :D (csak utast is hozz magaddal) Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaskobela Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 mi let a magyaropelmantaclub.hu-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 szia, nekem müxik: http://www.magyaropelmantaclub.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts