postd Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Sziasztok Mostanság jövök rá, hogy érdekes dolog ez a Mantázás. Mikor belevágtam másfél éve nem gondoltam volna, hogy ennyi minden történik majd körülöttem az autó miatt. Egy valag új arccal megismerkedtem mindegyik vérbeli mantás és mind jófejek, komolyan mondom ha másnem ezért megérte. Na persze az autót se feledjük, most mikor kirütött a nap , ablak le tetőeblak fel és megint rájöttem miért is jó a Manta. Aztán meg ,hogy másfél év alatt összejött négy motor a kocsihoz az sem rossz., mert hát ugye vannak olcsó járgányok amiket nem lehet nem megvenni, de hát ugye gyűlik még egy smás. Most épp rajta vagyok a tavaszi nagyfelújításon, vagyis csak kasztni futómű lesz, motor az még nem ,mert megy bele a 2,2 már baromi kíváncsi vagyok mit tud, bár sokat nem várok tőle. Nem tudom nektek mi a tapasztalatotok. Na meg az ötös váltó ,mert szegénykémben eddig csak 4 -es volt. Ma láttam először gázos Suzukit, hát majdnem letérdeltem rajta, folyt a könnyem a röhögéstől. Jut eszembe nem tud valaki körlámpáhot keretet? Érdekelne, ha jó áron van. Na csak ennyi, gondoltam írok egy kicsit had untassam a mantás népet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Egyszer lesz egy Mantám... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Nekem már van :( , sok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 És a pór nép mikor tekintheti meg?????????????? :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Már láttad a feketét és a fehéret. A 400-as és a piros meg még épül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Hello Érdeklődnék ,hogy lehet -e kapni 400-as szélesítést vagy ha olyan nincs akkor másfajtát, és ha igen akkor mennyibe kerül. Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 Már láttad a feketét és a fehéret. A 400-as és a piros meg még épül. Nemtod véletlenül hogy kié a Dráva utcai profinál a sötét Manta opelclubbos matricával? Szinte minden nap látom és ciki hogy még a nickjét sem tudom a tulajnak... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Az 'Mr. Manta' Laci autója. Aki 'Manta' Hajni úra és parancsolója :( . Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Már láttad a feketét és a fehéret. A 400-as és a piros meg még épül. Nem gondoltam komolyan a kérdést, csak célzás volt, mert gyakran látunk más autóval a talikon. Utóbbin, ha jó emlékszem: Astrával? Meg különben sem küldtél képeket rólluk az oldalamra! (szégyeld magad) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 :oops: Bocsi, majd küldök. De találsz róluk egy csomót a magyaropelmantaclub.hu-n is. Na ne má' az Astra má' nem is Opel? Vagy az Omega? Míííí? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 De én nem más oldal képeit akarom lopkodni! Hát ami azt illeti az Omega még határeset, az elsőkerekes autó pedig a lányoknak való. :smt026 Na küldjél képet izibe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Az Astrát és is a lányomnak vettem. Csak későn mondja az asszony, hogy nincs is lányunk. Na mondom vazzeg jókor szósz most járhatok én az Astrával :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na küldtem. Most örülsz? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Az 'Mr. Manta' Laci autója. Aki 'Manta' Hajni úra és parancsolója :( . :( :lol: Köszi. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 Na küldtem. Most örülsz? Köszönöm a fehéret, feketét, tarkát meg ne húzd a Manta farkát! :smt038 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 "Köszönöm a fehéret, feketét, tarkát meg ne húzd a Manta farkát!" :smt053 Ezért én kérek elnézést Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszönöm a fehéret, feketét, tarkát meg ne húzd a Manta farkát! hát ez nagyoooon jóóóóó :smt042 :smt082 :smt081 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radyus Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Adtál fényképet? Persze! E-mailben küldtem. De majd küldök megint! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 momc@mantaclub.hu-ra küld Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 upssz... 20 juróért egy egész napja nem tett rá senki.... ami nem is csoda az eddigi null tranzakcióval ebay: Ascona B / Manta B, Querlenker, links, unten, original Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Jön valaki a szombati bográcsolásra? Tom, akkor most hol lesz a találkozó 9-kor? Pomáz szurdok (nem tom holvan), vagy budakalászi cora parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Nincs találkozó a Cora-nál, mert mindenki tudja, hogy hova kell menni. :lol: (csak 10 éve járunk oda) Pomázról Dobogókő felé mész és egy nagy jobbos kanyar közepén lesz balra egy aszfaltozott út lefelé vezet a szurdokba. Ez közvetlenül Pilisszentkereszt előtt van. Tehát ha túlmész és eléred Pilisszentkeresztet, megfordulsz és az első jobbos leágazásnál lekanyarodsz a szurdokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Oké,Oké! Nem kell ennyire szarkasztikusnak lenni. Te is tudod hogy még nem voltam. De most mennék! Ha eső lesz is lesz? Vagy arra van valami tartalék fedett program? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Oké,Oké! Nem kell ennyire szarkasztikusnak lenni. Te is tudod hogy még nem voltam. De most mennék! Ha eső lesz is lesz? Vagy arra van valami tartalék fedett program? Szarkasztikus? Informatív! Segítőkész! Kedves! Szép! Okos! Spec. arra nem emlékeztem, hogy te még sosem voltál. Mindenképpen megyünk. Tavaly is volt kicsi eső, de nem volt gáz. Egy kis víz nem árthat. Remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Nincs találkozó a Cora-nál, mert mindenki tudja, hogy hova kell menni. (csak 10 éve járunk oda) Sajnálom, mert azt szeretem a legjobban, mikor "rengeteg" Manta megy egymás után. :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts