J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 De az X-en mit lehet offolni?? B) Ne nekem magyarázd,nekem 8! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nem tudom követni a sok offolásotokat! B) Minjárt csinálok egy OFF TOPIC-ot. B) túl sok a panasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nem csinálok B) vissza lehet olvasni az első pár oldalt, és egybő l látszani fog, hogy ez az X pont ezért lett X B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nem csinálok B) vissza lehet olvasni az első pár oldalt, és egybő l látszani fog, hogy ez az X pont ezért lett X :D ;) ;) :lol: Lehet, hogy neki Y kromoszómái vannak túlnyomorészt... :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A cobra 11 ben most az rtl-en a mantamanta c filmből az érettségiző kék mantás srác játszik. Enyhén megöregedett. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A cobra 11 ben most az rtl-en a mantamanta c filmből az érettségiző kék mantás srác játszik. Enyhén megöregedett. B) Nemrég jött ki egy első világháborús repülős film a Red Baron, abban is ő játszik. Sajna még csak Németországban játszák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Áá! Ő Bertie! Nem ő érettségizett! Azonnal megnézed a filmet!!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Áá! Ő Bertie! Nem ő érettségizett! Azonnal megnézed a filmet!!! B) ;) Jaa, Gerd! Elértelmeztem... B) Pedig már láttam párszor a filmet... :D :lol: Amúgy észrevettétek, hogy mindegyik Mantának a filmben olyan rendszáma volt, mint a tulaj nevének? Pl.: Bertié: HA-B ... Majd nézzétek meg, mert ezek szerint nem láttátok eleget, ha ilyeneket nem vettetek észre... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Need! Hogy álltok a Der Film feliratozásával? Már várom az srt állományt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Need! Hogy álltok a Der Film feliratozásával? Már várom az srt állományt! :D Az engem is érdekelne, nekem is csak Német nyelven van meg, azt meg sajna még nem értem... B) Bár, már kezdek néhány szót megjegyezni, pl.: domsterbe, rückleuchten... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Need! Hogy álltok a Der Film feliratozásával? Már várom az srt állományt! B) Én szívesen beidőzíteném , de Berlina nem fordított még szinte semmit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kár. B) Node ha másom nincs is, a türelmem az végtelen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jól elvagytok itt a semmin! Ha néhány oldal kimarad Nekem, akkor már vissza sem olvasok. :D Legalább mantához kapcsolódna és min.mantások(volt) írnák, dehát ...... Javaslom a moderátor uraknak az ilyet áttenni a BUDAPEST CHAT részbe. NEM? Oda való lenne. Elég szomorú hogy egyetlen modinak sem szúr szemet, sőt Ők szórakoznak itt a legjobban. ;) Nincs off hangulatom, csak ez tényleg baromira nem a mantához kapcsolódik, hanem inkább valami egészen más. (pl.párkereső chat aglegényeknek) B) 1. ez szvsz chat topic sok egyéb rész is van a Mantán belül 2. ne haragudj h nem volt és nincs ( de még lehet ) mantám és ide irok 3. mint moderátor nem szeretném átrakni az 1-es pontban vázoltak miatt 4. igen, monderátor létemre jót szórakoztam a semmin, nem mantás létemre a mantás chat topicban 5. párkeresésről nem volt szó, de ha tudsz vmi jó nőt szólj ;) +1 : legyél már egy kicsit lazább..holnap menj kabriozni... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Bertie-t most megnézheted a TVben, mert az Arthur királyban épp most hasít! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Bertie-t most megnézheted a TVben, mert az Arthur királyban épp most hasít! :D B) tényleg??? B) már csekkoljuk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 B) JA! B) elfelejtettem mondani, hogy Béla halkgat a nevére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 5. párkeresésről nem volt szó, de ha tudsz vmi jó nőt szólj B) Nekem is szólj! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 :D tényleg??? ;) már csekkoljuk is! Til Schweiger A Far Cry-ban (gamereknek mond is valamit a név) is kapott szerepet. Jól beindult az öreg macsónak! B) Gerd alias Stefan Gebelhoff Neki is akadnak szerepek, de nem nagyon futott be csak a németeknél. Megemlíteném egy érdekes nevű alkotást, amiben szerepet kapott Dr Psycho - Blow Job Betty címmel. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 1. ez szvsz chat topic sok egyéb rész is van a Mantán belül 2. ne haragudj h nem volt és nincs ( de még lehet ) mantám és ide irok 3. mint moderátor nem szeretném átrakni az 1-es pontban vázoltak miatt 4. igen, monderátor létemre jót szórakoztam a semmin, nem mantás létemre a mantás chat topicban 5. párkeresésről nem volt szó, de ha tudsz vmi jó nőt szólj ;) +1 : legyél már egy kicsit lazább..holnap menj kabriozni... B) Laza vagyok wazze! A háj is lötyög rajtam. Ennél lazábbat nem hiszem hogy tudsz mondani. :D tegnapismaisegésznapcabrióztam még reggelire is bekaptam egy brióst. ;) Ezmost nagyonrosszvolt ugye? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 A brióst nem bekapni szoktuk reggel,hanem nyomni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Laza vagyok wazze! A háj is lötyög rajtam. Ennél lazábbat nem hiszem hogy tudsz mondani. B) tegnapismaisegésznapcabrióztam még reggelire is bekaptam egy brióst. :P Ezmost nagyonrosszvolt ugye? B) határeset :P A brióst nem bekapni szoktuk reggel,hanem nyomni! :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 határeset B) Határeset...hányszor mondjam még hogy az Románia. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Gellért ugye nem PONT te akarsz magyarázni a lazaságról ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hiába régi, nekem is tetszik.. B) Dícséretes B) Remélem láttad már a Ford Fairlane-t is :D Ha nem, akkor kötelező kultuszfilm! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 ....Ha nem, akkor kötelező kultuszfilm! B).... Ha nem látta, az kötelező kultuszfilmmé teszi ? :D Fogalmazásból jeles B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts