manta Elküldve Március15, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2005 Kikérem az Opeles társadalom nevében az aktívos roncsderbit.... Szegény Manta jobb sorsra is érdemes... Vagy nincs igazam? :) mámegint mirő maradtam le????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Hétfö este Aktív. Hogyan lehet egy roncsautót (a riport alatt összesen 14-szer használták ezt a kifejezést a Mantára) levizsgáztatni illegálisan. A firkászok összevágott és kamuszereplökkel megcsinált álriporja volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Hmmm. Most nagyon dühös vagyok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én is... :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Helo, érdekes virtual projekt készül egy hamburgi srác szgépében: 3D Manta plugin-t készít játékokhoz. Részletek az OHF-en szerintem érdemes lesz majd néhány hét múlva visszanézni ide, mi lett belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 régieknek lehet nem érdekes, nekem igen: Manta Klima-val 77-ből, gyári vörös tetőkárpittal: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4535690373&rd=1 (Eddig csak egy képet találtam neten klímáról a motortérben.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radyus Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 régieknek lehet nem érdekes, nekem igen: Manta Klima-val 77-ből, gyári vörös tetőkárpittal: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4535690373&rd=1 (Eddig csak egy képet találtam neten klímáról a motortérben.) Hát igen, elég sokat nézegettem már ezt a hirdetést! Álmaim ne továbbja! Automata váltós, bőrtetős Berlinetta, klímával! :D (Csak azok a béna matricák ne lennének rajta!) A www.autoscout24.de -n is kint van, meg egy szép szürke is! (Amit furcsamód egy éve is hirdettek!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Üdv mindenkinek Van egy - két eladó motyóm mantához: egy db 2.0S -es moci üzemképes jó állapotban + külön 1 db injektor szett mindennel 2.0-ás motorhoz. + valamint 5 db manta ötágú felni gumival szerelve 14"-os, 4x100 -as. + van 4 db BBSD Bugatti 17"-os felni 5x110 -es ET 35 -ös. árak: motor 20000.- , injektor szett 25000.- , Manta felnik 30000.- , BBS felnik 60000.- tel: 20/217-1478 Kell a lóvé, mert 2,2 -es mocit vettem meg festeni is kell a gépet, hogy nyárra szép legyen. Üdv DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaskobela Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hellosztok ha valakinek van vagy tud szerezni manta-b-hez elektromos ac pumpát(benzin szivattyút) irjonlégyszi!!!!!!!!!KÖSZI! vasiadi@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Kisütött a nap! 8) 8) 8) 8) 8) 8) Ne feledjétek: szombat Hajógyári sziget reggel 9 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SzaSza Manta Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 :( Sziasztok mindenkinek :(:) Rövid bemutatkozó - én voltam az akinek iszonyatul égett a kipufogója Akaliba vagy fóton ! Üdv Hajninak !!! Ákosnak !!! Lacinak !!! ... :lol: Hajni készül a rugószett - tiéd lesz a következő 8) SzaSza - Gábor - Sopron Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantaman Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Szia! Hát hogyne emlékeznénk rád! :smt097 Mikor meghallottuk, hogy már megint kezded mindenki fejtvesztve menekült, szörnyű unalmas volt napokon keresztűl halgatni. :evil: :evil: A fóti pedig csak a ráadás volt :!: :!: :!: A "Fóton" különben nagy f :oops: :oops: :oops: Csak reménykedni tudunk benne, hogy legközelebb valami mást találsz ki. :smt021 :study: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Szasztok. Ifjú Mantás csajsziként csatlakoztam a csapathoz. :( A pomázi talira már megyek a géppel, addig alakítgatunk rajta még ezt-azt. Csumika Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Szia Bo(o)gi! Látom rátaláltál a fórumra. tagsági megérkezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Hello Tom. Igen tegnap megkaptam a tagsági. Köszike. Épp most tettunk másik motorháztetőt a vasra. Király lett. Szerintem. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 HI To(o)mi! Én még mindíg nem kaptam meg! :twisted: :x :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Ne má' . Tényleg nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radyus Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Én sem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Én sem! :( Adtál fényképet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Richi! Tényleg nem kaptad meg a tagságit, vagy szivatsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Ez most tök komoly! Tényleg nem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Már vagy 1 hónapja elment. Üsd a postást, amíg be nem vallja, hogy hol van. :twisted: Csinálunk újat, de akkor azt személyesen kellene átvenned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2005 boogie! Üdv a mantás csajok közt 8) mantaman! mi bajod a lángoló kipufogóval :roll: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantaman Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Szioka! Ha a magánvéleményemet kérded, én rongyrázásnak tartom. Szerintem komolytalan nem Mantába való. Azok a fújtatók pedig, egyenesen nevetségesek. Ami pedig a többséget illeti, a végére nagyon elegünk volt a folytonos durrogtatásából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Úgy nézd, hogy az egy "demo" autó volt. A zenei bemutató autókba is van 28 erősítő + 65 hangszóró. Nem funkcionális, demonstratív. Ő ezzel foglalkozik és megmutatta, hogy van ilyen. Hogy ezt te beszereled-e vagy nem, vagy csak részlegesen vagy 1 kisebbet vagy nagyobbat, az már a te dolgod. U.a. mint pl.:a neon. Van aki szereti, van aki semmi pénzért sem rakná fel. + még 10000 ilyen dolog van. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április18, 2005 Momc! amen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts