manta Elküldve Október28, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2013 ja... :huh: nem esett le :omg: de köszi a kisegítést :D és jöjjenek évzáróra ja :D és megtekinthetik a 2,2es motoromat, amit fóti barátaim varázsoltak be a motortérbe lábadozásom alatt (+Tas, +Bandita, + még tök sokan, akik nem is erről a területről vannak, de azért leginkább de :) ), mert tudták, hogy attól bizony jókedvre derülök :wub: és így is lett :wub: Egyből hallottam, hogy itt valami történt, és amikor kipróbáltam (mert lábremegés csak a 2,2től jön ám), egyből kerestem egy parkolót, feltéptem a géptetőt, és kb olyan reakcióm volt, mint plázacicának a szezonvégi kiárusításnál, ugráltam, tapsikoltam, visongtam - majd elbőgtem magam... :ph34r: rohadtul meghatódtam az az igazság :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 Azért ez már elég magas szintű autófília hogy sírva fakadsz egy felnyitott géptető láttán! Én vajon eljutok egyszer idáig? Mármint úgy ha egy egyébként kitűnő egészségnek örvendő motort kell nézegetnem, nem egy olyat amiből kikandikál a hajtókar, mert attól én is elsírnám magam... :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október29, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2013 van köszi gomb :D most szólt az Edit :D ez az opeles lájk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Azért ez már elég magas szintű autófília hogy sírva fakadsz egy felnyitott géptető láttán! Én vajon eljutok egyszer idáig? Mármint úgy ha egy egyébként kitűnő egészségnek örvendő motort kell nézegetnem, nem egy olyat amiből kikandikál a hajtókar, mert attól én is elsírnám magam... :D Hagyd Osinál véletlenül és megörvendeztet reggelre egy turbóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2013 Megoszt Elküldve Október29, 2013 Ennél azért ő jobb üzletember... :DDe úgyis beszélnem kell vele futómű ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November20, 2013 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2013 A jövőbeni találkozókra való tekintettel a nagy sztár szavaival üzenek: 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November21, 2013 Megoszt Elküldve November21, 2013 Lássuk inkább az új fényezést! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November25, 2013 Megoszt Elküldve November25, 2013 Lássuk inkább az új fényezést! úgyvanúgyvan a "muff" rendszámúúút :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November29, 2013 Megoszt Elküldve November29, 2013 Na itt van a csini hengerfejem (és nem fogom sose eldobni), meg a gyönyörű főtengely. A garázs rendbe lett téve, kész az új satupad, munkaasztal. Már csak a brigeciol hiányzik és takarítom a moci cuccait. Elvileg csak gyűrűket kell venni és mehet össze a cucc! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December2, 2013 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2013 szuppper :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 hajrá-hajrá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Namija pupákok? Hoz getragot a télapó, meg új szpojlert, turbó polírozott hengerfejet? Nagy itt a csend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December11, 2013 Megoszt Elküldve December11, 2013 szuppper :D Nem is tudtam, hogy ilyen korán jársz dolgozni! 7:40 körül ott melegszik a kapukijáróbán a Manta, benne a sofőrrel:)) Ma is láttalak, gondoltam beírom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január5, 2014 Megoszt Elküldve Január5, 2014 B.u.e.k. mindenkinek :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Úgy látom a fész... elveszi az eszünket és az időnket. :blink: De itt a tavasz és ideje mantázni. A hengerfej és a főtengely kész. A blokkot megpucoltam. Jövő héten megrendelem a gyűrűket és lassan összeállhat a motor. :evilgrin: Reszkessetek műszaki állomások!!! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március3, 2014 Megoszt Elküldve Március3, 2014 Esetleg Vadkertre már Mantával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2014 előtte menjünk le és rakjuk össze, ezen ne múljon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március14, 2014 Megoszt Elküldve Március14, 2014 Aztán meg a legjobbak között is: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
chevykid Elküldve Március15, 2014 Megoszt Elküldve Március15, 2014 Sziasztok! KIcsit OFF talán (bár Mantás kérdés), de talán hozzá tudtok szólni! Szóval ki tudná megmondani, hogy egy Manta 2.0 (karburátoros) motorról csak kívülről vagy megszemlélve, meg lehet e mondani, ( megbizonyosodni) hogy az N-s (90 le-s ) vagy az S-s (100 Le-s) motorról van e szó...??? Varajet II. karbi van benne és a motor oldalán ott van a 2.0. Egyenlőre más kódot vagy számot nem tudok közölni, mert nem az enyém az autó csak közvetítek és hát elég új a project! Volt rajta egy automata szivatós Varajet II. most egy manuális szivatós Varajet II.velmuzsikál. Előre is köszi a korrekt válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március19, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2014 szerintem nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május15, 2014 Megoszt Elküldve Május15, 2014 http://totalcar.hu/tesztek/2014/05/15/opel_manta_2.0_gsi/ 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április30, 2015 Megoszt Elküldve Április30, 2015 Drag Manta http://www.ebay.co.uk/itm/OPEL-MANTA-DRAG-CAR-HOT-ROD-PRO-STREET-BIG-BLOCK-CHEVY-/251936991530?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3aa89d692a Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2015 Megoszt Elküldve Május27, 2015 Ma úgy döntöttem visszatérek csevegni ide az x-be . Annyira régen irtam ide, hogy már mindenki el is feledkezik rólam :D . A mantám kasztnizása folyamatban, lassan már fényképeket is merek róla csinálni. Az összerakás utolsó dátuma a blitz, de leműszakiztatni már nem fogom tudni addigra, szóval marad az omega a bulira ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2015 Megoszt Elküldve Május27, 2015 Képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2015 Megoszt Elküldve Május28, 2015 Ha kiváltasz útvonalengedélyt akkor nem kell műszaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts