Gelko Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 úsztasd meg a csirkét :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Dobjál pár matracot a vízre és szedj belépőt. :D Neked saját strandod van, a panelben meg sárgulnak az irigységtől... hjaj de jo lenne de most van melkasig es lassan aram sem lessz a csirke az kiment de mostmär nem mennek be mert kilincs fölött a viz en is az Eriknel vagyok de a tetözest holnap delben värjäk allitolag mint 2002 ben vagy magassab lessz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június3, 2013 Megoszt Elküldve Június3, 2013 a tetözest csk ma ejszaka lessz 7.90 re saccoljäk amikor elöbb irtam az 6.70 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2013 jó, hogy itt poénkodunk, de azért ez kemény téma... mert ugye Tas elvetette a rizst, de nem tudni, hogy időben e, és az áradás jókor jött e, jó lesz a a termés vagy nem, vagy valami, vagy mi van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 jó, hogy itt poénkodunk, de azért ez kemény téma... mert ugye Tas elvetette a rizst, de nem tudni, hogy időben e, és az áradás jókor jött e, jó lesz a a termés vagy nem, vagy valami, vagy mi van... :D rizs az nem nööö:) a kanalazok es särtalanitok elturtäk :( hozott a duna helyette sok iszapot lehet iszaphäboruzni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 UHhh. Képek:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június10, 2013 Megoszt Elküldve Június10, 2013 katasztrófatúrista Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Jelen esetben még az sem, mert az veszi a fáradtságot és elmegy a helyszínre! Inkább, okleveles fotelharcos és árvízi védekező:-) Komolyra fordítva, remélem nem nagy a kár Tas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június11, 2013 Megoszt Elküldve Június11, 2013 Jelen esetben még az sem, mert az veszi a fáradtságot és elmegy a helyszínre! Inkább, okleveles fotelharcos és árvízi védekező:-) Komolyra fordítva, remélem nem nagy a kár Tas. nekem szemelyesen nincs kärom. mert az elsö emeleten vagyok . de köszönet Ericknek meg Äginak egy hetet näluk dekkoltam a többi meg sajna igy van az egyesületben ahol lakom ami a földszinten van minden k.o. mert meg a fitnessz terembe is terdig ält az iszap a tüzoltosäg meg a honvedseg meg most is takaritja a romokat meg a sarat fotokat nem teszek mert letaglalo üdv. Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június12, 2013 Megoszt Elküldve Június12, 2013 nekem szemelyesen nincs kärom. mert az elsö emeleten vagyok . de köszönet Ericknek meg Äginak egy hetet näluk dekkoltam a többi meg sajna igy van az egyesületben ahol lakom ami a földszinten van minden k.o. mert meg a fitnessz terembe is terdig ält az iszap a tüzoltosäg meg a honvedseg meg most is takaritja a romokat meg a sarat fotokat nem teszek mert letaglalo üdv. Tas :unsure: szörnyű , ami történik manapság ezzel az áradással. Mekkora mázli, hogy mi nem vagyunk itt érintettek, de olyan rossz nézni minden nap, hogy máshol milyen a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Na nemán,hogy én írtam utóljára? :blink: Mindenki fészbukozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus6, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Rohadt fész... mindent bezabál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Pedig ott nem tudunk így bandásodni. NEmsokára visszakerül a hengerfejem (nem nem az amit el szoktam hajítani :D ) felújítva, nameg a főtengely is köszörülve. Innen már csak egy bazi nagy lépés és halad a mantaprojekt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus11, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2013 Pedig ott nem tudunk így bandásodni. NEmsokára visszakerül a hengerfejem (nem nem az amit el szoktam hajítani :D ) felújítva, nameg a főtengely is köszörülve. Innen már csak egy bazi nagy lépés és halad a mantaprojekt legaläbb halad a project :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 Na miújság a Manták terén? Nagy itt a csönd! Épülnek, szépülnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus23, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Rohadt fész... mindent bezabál... :unsure: Na, én ugatok itt a totális kontroll ellen, aztán egyből a éra nyomom a dolgot: Na... welcome life...Ma elmaradt a lábedzés, pedig nagyon készültem a guggolásra. Oké, tudom, hogy ez kezd úgy kinézni, mint a "fáj a fejem" meg "uncsizok, írjon mán valaki" posztok, de a lényeg nem is a lábedzés, hanem az a KIBASZOTT TETŰ DISZNÓ FEHÉRFURGONOS KME 309 RENDSZÁMMAL RENDELKEZŐ GYÖKÉR, AKI LEZÚZTA A PARKOLÓBAN A MANTÁM ELEJÉT, MAJD ELHAJTOTT!!!!A vicc,hogy vágom is ki a csóka, és tervezem belének kitaposását, mert nem létezik, hoyg ne vette volna észre, amit csinált.Ugyanakkor köszönet a kedves irodaházban dolgozó srácnak, aki látta az esetet és felírta a rendszámot.A kiérkező rendőrök is tök rendesek voltak - csak ugye vicces a sztori és hosszadalmas.Mély fájdalommal búcsúzom a lápmagyűrűmtől, amit még a németek is komoly összegért akartak találkozókan megvenni tőlem, mert olyan ritkaság RIP a spojleremnek, ami két helyen megrepedt, kiszakadtak a rendszám alatti rögzítő kapupánt csavarok, letört a tartó sín az egyik oldalon. Külön köszönöm ennek a retardált balnak, hogy nekibaszta még az ajtaját is az ajtómnak, és szép fehér csíkot húzott a nagy zúzás közben...Remélem nem ma mondott fel, és fogom még látni,hogy mély szeretettel és isteni megbocsájtással hátba verjem egy szívlapáttal... Szóval tényleg mehetek gyónni Humbákfalvára.... majd kislánynak öltözöm, hogy örüljön a Tibi Atya... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 majd kislánynak öltözöm, hogy örüljön a Tibi Atya... :unsure: Még akkor sem fogsz úgy kinézni, mint egy ministráns fiú! :D Bár elég rövid a hajad! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember12, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2013 Hajni, mi újság a Mantáddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember20, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Fizetett abiztosító 145.575 magyar forintot, ennek töredékéből megcsináltatom a lököst, oszt megy rá vissza. A lámpagyűrűt gyászoljuk :( nincs belőle több :( a maradék 140ezerhez meg még teszek hozzá és lefényeztetem totálba az egészet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 majd kérünk képet az "új " autóról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október25, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2013 HOPPÁ DE MINDENKI ÁLLJON MEG OTT AHOL VAN!!!!! BRÉKING - BRÉKING! :D Tegnap ketten is megállapították az új parkolómnál, ahol szépen világít a lámpa, hogy igenis látják (LÁTJÁK!!!!) LÁTJÁK A KÉK METÁLSZEMCSÉKET!!!!!!!!! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Mi itt többen nem látjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október27, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2013 pedig van benne :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2013 Megoszt Elküldve Október27, 2013 pedig van benne :evilgrin: Én is látom. Mit is kell nézni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október28, 2013 Megoszt Elküldve Október28, 2013 Hajni, a fiúk burkoltan arra céloznak, hogy tegyél fel képet a kocsiról. :) Vagy jöjjenek el az évzáróra és meglátják élőben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts