manta Elküldve Március22, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2013 mit süt ki a nap akkor???? :blink: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Úgylátom a tavasz várat magára! GSI-n 30 cm hó legalább , mondom letakarítom de a kulcsom bent maradtt azzerőőműbe! Akkor a f...om.. marad így majd holnap! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Úgylátom a tavasz várat magára! GSI-n 30 cm hó legalább , mondom letakarítom de a kulcsom bent maradtt azzerőőműbe! Akkor a f...om.. marad így majd holnap! :D Meg kell öntözni nehéz vizzel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március26, 2013 Megoszt Elküldve Március26, 2013 Meg kell öntözni nehéz vizzel! :D Letakarítottam, mert pót távirányítóm volt csak elindítani nem tudttam, majd 40 cm hó volt rajta bakker! Csóri autó, sebaj ha jólmegy jövő télen már garázsban lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március30, 2013 Megoszt Elküldve Március30, 2013 Kollégám "Sanyi" sietett! azt hiszem 45E a vége 60as táblánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 NA hozzá tudok szólni?? próba 1-2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2013 Megoszt Elküldve Április1, 2013 óóóóóó és siker! 4 nap után végre sikerült törölnöm azt a cache izét. Bár még mindig nem tudom mi az, de kit érdekel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 óóóóóó és siker! 4 nap után végre sikerült törölnöm azt a cache izét. Bár még mindig nem tudom mi az, de kit érdekel ! A böngésződ , ment le a gyorsítótárba = chace-be aoz oldalból, hogy a megnyitáskor ne kelljen pl grafikát logót és egyéb dolgokat ami nem változik , újból letöltenie , ezzel növeli az oldal betöltési sebességét. Aztán néha néha semmit sem frissít ezért kell törölni a chach-et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 A böngésződ , ment le a gyorsítótárba = chace-be aoz oldalból, hogy a megnyitáskor ne kelljen pl grafikát logót és egyéb dolgokat ami nem változik , újból letöltenie , ezzel növeli az oldal betöltési sebességét. Aztán néha néha semmit sem frissít ezért kell törölni a chach-et :)hát ismersz, marha dinka vagyok ezekhez a számítógépes izékhez. ez az elmúlt években sem változott. nem fogadja be az agyam! bár most meg hangulatjelek nem jelennek meg , sőt az egész böngészőtár használhatatlan. de legalább hozzá tudok szólni.Mostmár csak egy kis jóidő kellene és végre kiáshatnám a mantát a tavalyi fűből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 hát ismersz, marha dinka vagyok ezekhez a számítógépes izékhez. ez az elmúlt években sem változott. nem fogadja be az agyam! bár most meg hangulatjelek nem jelennek meg , sőt az egész böngészőtár használhatatlan. de legalább hozzá tudok szólni. Mostmár csak egy kis jóidő kellene és végre kiáshatnám a mantát a tavalyi fűből. :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :) Gratula :) En csak lesek itt a hätterbe :sneaky: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április3, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2013 Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. WTF???????????????? :blink: Bakker Xray, kibebaszottul de kurvájul kongratulálok!!!!! :icon13: :icon13: :icon13: :icon12: :icon13: :icon13: :icon13: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 Gratula :) En csak lesek itt a hätterbe :sneaky: Köszönöm!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április3, 2013 Megoszt Elküldve Április3, 2013 WTF???????????????? :blink: Bakker Xray, kibebaszottul de kurvájul kongratulálok!!!!! :icon13: :icon13: :icon13: :icon12: :icon13: :icon13: :icon13: Hát most így állunk , kell az útód... :D Azt mondta Gyöngyi ebből a fajtából kell neki 1 példány! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Hát most így állunk , kell az útód... :D Azt mondta Gyöngyi ebből a fajtából kell neki 1 példány! :D nagyon helyes :) jo az hidd el nem is tudtam mi maradt ki eddig az eletemböl :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április4, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2013 :) hát igen :) inkább mi szaporodjunk, mint a hülyék :D 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Lájk.És én is gratulálok!!! :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Gratula! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Sziasztok!felhívnám a figyelmeteket a MVOK nyári Találkozójára.. Infót itt találtok..http://www.veteranopel.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :)óóóóóóóó nagyon gratulálunk. Csak most olvastam bele a fórumba egy hét kihagyás után és ilyen j hírt olvasok. Ház , meg baba is.ÍGy kell ezt csinálni!!! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Amúgy van valami hír végre a vadkerti taliról vagy csak én nem találom? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Ennyi volt róla: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1055&page=297#entry933469 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május15, 2013 Megoszt Elküldve Május15, 2013 Na megtörtént az első várva-várt lépés. Múlt héten erre jártak Rolandék szerbiából és hobbyból kivették a motort Monából!!! sec-perc vagy mi. :D Most a garázsban ott áll a fehér motorja kompletten, mellette a Mona motorja egyben. A kocsi fél méterrel megemelkedett az udvaron :blink: , motor nélkül az ültetés mit sem ér. Mostmár a másik mocit kell széthúzni és kissé felújítani, aztán mehet a menet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 hja az elet legyen erdekes kiöntött a duna egyenlöre terdig er a viz a kertbe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június2, 2013 Megoszt Elküldve Június2, 2013 Dobjál pár matracot a vízre és szedj belépőt. :D Neked saját strandod van, a panelben meg sárgulnak az irigységtől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts