manta Elküldve Március22, 2013 Szerző Elküldve Március22, 2013 mit süt ki a nap akkor???? :blink: :evilgrin:
Xray Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Úgylátom a tavasz várat magára! GSI-n 30 cm hó legalább , mondom letakarítom de a kulcsom bent maradtt azzerőőműbe! Akkor a f...om.. marad így majd holnap! :D
J0hnny Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Úgylátom a tavasz várat magára! GSI-n 30 cm hó legalább , mondom letakarítom de a kulcsom bent maradtt azzerőőműbe! Akkor a f...om.. marad így majd holnap! :D Meg kell öntözni nehéz vizzel! :D
Xray Elküldve Március26, 2013 Elküldve Március26, 2013 Meg kell öntözni nehéz vizzel! :D Letakarítottam, mert pót távirányítóm volt csak elindítani nem tudttam, majd 40 cm hó volt rajta bakker! Csóri autó, sebaj ha jólmegy jövő télen már garázsban lesz!
straega Elküldve Március30, 2013 Elküldve Március30, 2013 Kollégám "Sanyi" sietett! azt hiszem 45E a vége 60as táblánál
mantababy Elküldve Április1, 2013 Elküldve Április1, 2013 óóóóóó és siker! 4 nap után végre sikerült törölnöm azt a cache izét. Bár még mindig nem tudom mi az, de kit érdekel !
Xray Elküldve Április2, 2013 Elküldve Április2, 2013 óóóóóó és siker! 4 nap után végre sikerült törölnöm azt a cache izét. Bár még mindig nem tudom mi az, de kit érdekel ! A böngésződ , ment le a gyorsítótárba = chace-be aoz oldalból, hogy a megnyitáskor ne kelljen pl grafikát logót és egyéb dolgokat ami nem változik , újból letöltenie , ezzel növeli az oldal betöltési sebességét. Aztán néha néha semmit sem frissít ezért kell törölni a chach-et :)
mantababy Elküldve Április2, 2013 Elküldve Április2, 2013 A böngésződ , ment le a gyorsítótárba = chace-be aoz oldalból, hogy a megnyitáskor ne kelljen pl grafikát logót és egyéb dolgokat ami nem változik , újból letöltenie , ezzel növeli az oldal betöltési sebességét. Aztán néha néha semmit sem frissít ezért kell törölni a chach-et :)hát ismersz, marha dinka vagyok ezekhez a számítógépes izékhez. ez az elmúlt években sem változott. nem fogadja be az agyam! bár most meg hangulatjelek nem jelennek meg , sőt az egész böngészőtár használhatatlan. de legalább hozzá tudok szólni.Mostmár csak egy kis jóidő kellene és végre kiáshatnám a mantát a tavalyi fűből.
Xray Elküldve Április2, 2013 Elküldve Április2, 2013 hát ismersz, marha dinka vagyok ezekhez a számítógépes izékhez. ez az elmúlt években sem változott. nem fogadja be az agyam! bár most meg hangulatjelek nem jelennek meg , sőt az egész böngészőtár használhatatlan. de legalább hozzá tudok szólni. Mostmár csak egy kis jóidő kellene és végre kiáshatnám a mantát a tavalyi fűből. :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :) 1
tascona Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :) Gratula :) En csak lesek itt a hätterbe :sneaky: 1
manta Elküldve Április3, 2013 Szerző Elküldve Április3, 2013 Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. WTF???????????????? :blink: Bakker Xray, kibebaszottul de kurvájul kongratulálok!!!!! :icon13: :icon13: :icon13: :icon12: :icon13: :icon13: :icon13: 1
Xray Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 Gratula :) En csak lesek itt a hätterbe :sneaky: Köszönöm!!!! :)
Xray Elküldve Április3, 2013 Elküldve Április3, 2013 WTF???????????????? :blink: Bakker Xray, kibebaszottul de kurvájul kongratulálok!!!!! :icon13: :icon13: :icon13: :icon12: :icon13: :icon13: :icon13: Hát most így állunk , kell az útód... :D Azt mondta Gyöngyi ebből a fajtából kell neki 1 példány! :D
tascona Elküldve Április4, 2013 Elküldve Április4, 2013 Hát most így állunk , kell az útód... :D Azt mondta Gyöngyi ebből a fajtából kell neki 1 példány! :D nagyon helyes :) jo az hidd el nem is tudtam mi maradt ki eddig az eletemböl :blush:
manta Elküldve Április4, 2013 Szerző Elküldve Április4, 2013 :) hát igen :) inkább mi szaporodjunk, mint a hülyék :D 2
monza Elküldve Április4, 2013 Elküldve Április4, 2013 Sziasztok!felhívnám a figyelmeteket a MVOK nyári Találkozójára.. Infót itt találtok..http://www.veteranopel.hu/index.php
mantababy Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 :D Az jó dolog,,, mi is költözünk Június első felében , vettünk egy családiházat. Ugyan pakstól 12 km re Németkéren , de kell a változás , ott majd lesz garázsom nagy udvar nagy szobák nagy konyha stb... :) Ott én is tudok majd foglalkozni az autóval. Bár eleinta csak babázni fogunk mert októberben jön a legkisebb családtag. :)óóóóóóóó nagyon gratulálunk. Csak most olvastam bele a fórumba egy hét kihagyás után és ilyen j hírt olvasok. Ház , meg baba is.ÍGy kell ezt csinálni!!! 1
mantababy Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Amúgy van valami hír végre a vadkerti taliról vagy csak én nem találom? :blink:
Tiu Elküldve Április8, 2013 Elküldve Április8, 2013 Ennyi volt róla: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1055&page=297#entry933469
mantababy Elküldve Május15, 2013 Elküldve Május15, 2013 Na megtörtént az első várva-várt lépés. Múlt héten erre jártak Rolandék szerbiából és hobbyból kivették a motort Monából!!! sec-perc vagy mi. :D Most a garázsban ott áll a fehér motorja kompletten, mellette a Mona motorja egyben. A kocsi fél méterrel megemelkedett az udvaron :blink: , motor nélkül az ültetés mit sem ér. Mostmár a másik mocit kell széthúzni és kissé felújítani, aztán mehet a menet!
tascona Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 hja az elet legyen erdekes kiöntött a duna egyenlöre terdig er a viz a kertbe :(
tgabika76 Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Dobjál pár matracot a vízre és szedj belépőt. :D Neked saját strandod van, a panelben meg sárgulnak az irigységtől...
Recommended Posts