mantababy Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 úgy látszik az omega is olvasta a fészbúkos beírásomat és megijedt amikor öngyújtóval a kezemben közelítettem felé 15 óra körül. pedig csak rágyujtani mentem ki! :blink: De úgy beindult,hogy Kecskemétig meg sem állt. végigsüvítettem és kicsit késve de megérkeztem. hazafelé 45 perc alatt értem , Mórahalomra! Ja és elvesztettem az autópályaszüzességemet is. :w00t: Tegnap mentem először életemben egyedül pályán. Meg is látszott, mert rossz lehajtón megtem be a városba és persze rajzolt térképem volt, ami csak a főútvonalakat tartalmazta. Persze az meg az első lejáróhoz volt megrajzolva. 20 percig keringőztem a belvárosban. még díszkövön is autóztam. Remélem jövő héten sem hagy cserben a böhömverda. Amúgy lovastúravezető okj-ra járok a KKK épületébe a Szolnoki útra. Ja egy kérdés. miért van az ,hogy majdnem minden nap elfelejti a rendszer, hogy témakövetésre állítom az x topicot? Csak a másik kettő követésemet jegyzi meg, ezt meg mindig újra kell keresnem a főoldalon? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Mindenki okítja magát?! Én meg hamarosan ápoló tanfolyamra megyek, és ha nagy leszek nővérke leszek. De nem itthon. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2013 Megoszt Elküldve Február23, 2013 Mindenki okítja magát?! Én meg hamarosan ápoló tanfolyamra megyek, és ha nagy leszek nővérke leszek. De nem itthon. :evilgrin: Akkor korházban ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Voltam én is tanfolyáson tavaly és idén is megyek. És a nemzetközi angol nyelvű vizsga is sikeres lett. Ez idén is lesz. Ilyen az IT-s élet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Ezeréves ülőke meg a fénykard pumpa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 :D :D fénysebességgel elvégezhető a kis - és nagydolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február24, 2013 Megoszt Elküldve Február24, 2013 Ezeréves ülőke meg a fénykard pumpa :D Na ne baxx! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Akkor korházban ? :D Igen kórházban! :omg: De nem így értettem hehe. :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Otthon? :) Mármint idősek otthona englius honban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Hajni itt van ket kep nezd meg hehe :) http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Hajni itt van ket kep nezd meg hehe :) http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa Bármit is fog vezetni az biztos, hogy keresztbe fogja rakni! Szóval csak óvatosan a pedálossal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2013 Ez a kép egy portfolióból van , itt csak 80 kg voltam 16 hét alatt 12 kg diétáztam le azért hogy ne photoshoppoljon a fotós! A kaján nagyon sok minden múlik , mondhatni hogy hiába edzel , ha nem úgy kajálsz! Na majd következő talin kivesézzük a kaját... majdnem 5 éve csinálom valami már kell látszódjon itt egy kép honann is indultam (nem ér röhögni a 2008 as képen XD) https://fbcdn-sphoto...288129618_n.jpg Hát Vadkertet tessék előjegyezni már most, akármikor is lesz :D a jövő meg ködbe burkolódzik... Ez a kaja kérdés tényleg sarkalatos, ilyen szar junk food-ok egy pillanat alatt agyonbsszák a befektetett edzést... és az sem igaz, hogy porokkal meg étrenkiegészítőkkel korrigálhatod, mert azok mellé is tisztán kell enni. Na, ez az, amire nekem még nincs időm.... mert hiába figyelek 5 napig a kajára, ha hétvégén a suli közben csak pékséget találok nyitva... :goofy: amúgy küldhetnél pü-ben egy mintaétrendet vagy valamit, mert most jönne az, hoyg a tömegnövellésen túl vagyunk nagyjából, csak le kéne szálkázni... az meg csak diéta ugye... :goofy: Ja, megbuktam a modulzárón bakker :huh: szóval lehet piszkálni, hogy körömreszelésből húztak meg :evilgrin: vicc az egész, olyanok mentek át, akik lukat reszelnek a körömbe, meg ilyenek.... én csak kb 8éve csinálom, de meg is rántottak... és amikor mondtam a csajnak, hogy ez kicsit vicecs, mert értem én, hogy ráta meg minden, de azért nem most kezdtem. Erre, hogy miért nem mondtam előbb? :blink: mondom, akkor átmegyek, vagy mi??? :blink: na, ennyire komoly ez... <_< és még a végén meg is utálom az egészet.... Hajni itt van ket kep nezd meg hehe http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa ez a gyerek valami szédületesen szép :wub: a punk séró már megvan :whistle: Komolyan skacok, láttam gyerekkori képet (!!!!) a Tasról, és egy az egyben így nézett ki, mint a Hunor .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2013 Amúgy: sosem bírnék ilyen sloziba kakilni :goofy: ez ahhoz túl szép... csak állnék előtte és összeszarnámmagam... :hehe: Boogie meg nővérke lesz, de nem itthon - ergo - húga születik, de külföldön :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Otthon? :) Mármint idősek otthona englius honban? Boogie meg nővérke lesz, de nem itthon - ergo - húga születik, de külföldön :hehe: Na azt megnézném, hogy húgom születik! :DAnyám vagy Apám részéről?? :huh: Angolország kilőve, német nyelvterület a bejövős nálam! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Bármit is fog vezetni az biztos, hogy keresztbe fogja rakni! Szóval csak óvatosan a pedálossal! :D Köszi majd apa felti a kulcsait :) Hajni majd lehet gyakorolni a manta szerelön szereles utän :) uiii ne aggodj megy az neked nem minden a papir :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2013 nem minden a papir :) kivéve, ha a slozin ülsz és elfogyott :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 kivéve, ha a slozin ülsz és elfogyott :evilgrin: hehe de a muszlim feltalälta a coläs üveget vizzel :):) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 hehe de a muszlim feltalälta a coläs üveget vizzel :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 :D hja vicces lenne mentosszal Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február28, 2013 Megoszt Elküldve Február28, 2013 NA akkor mindenki okosítja magát? akkor sok Dr. lesz a talikon. Tudós driftesek :D NYáron nekem vége is lesz ennek a tanfolyamnak., de végre merészeltem jelentkezni egyetemre is! Évek óta halogatom. Most rászántam magam, hátha államira felvesznek. Akkor viszont mehetek kéthetente Gödőllőre. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március1, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2013 :icon13: és megtetted! :icon13: jól tetted :icon13: remélem felvesznek államira - Makett is most nyomja ezt a kört, nagyon szépen megkértem, hoyg igyekezzen, mert rohadtul nem tudom, hoyg oldanám meg a két kilós tandíjjat félévente.... :icon9: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 körmeszakadtából :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március1, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2013 Haggyámá :evilgrin: Inkebb ezen rettegj: http://borsonline.hu/20130228_rejtelyes_invazio_ijeszto_szornyek_leptek_el_a_partot__videoval Ijesztő szörnyek = ördögrája :omg: "Mindenesetre ilyen mértékű pusztulást ebben a populációban még nem nagyon láttam” :sowwy: mint az opeleseknél :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2013 Megoszt Elküldve Március1, 2013 ... "Mindenesetre ilyen mértékű pusztulást ebben a populációban még nem nagyon láttam” :sowwy: mint az opeleseknél :sowwy: Bontó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Március3, 2013 Megoszt Elküldve Március3, 2013 NA akkor mindenki okosítja magát? ... Ja én is csak 7vgn vagyok itthon. Hétfőtől péntekig Szentendre. F...yeah. Vadkert május 17-19 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts