tgabika76 Elküldve Október9, 2012 Megoszt Elküldve Október9, 2012 Itt is van egyedi rendszám, ha nem tetszik a muff akkor bármelyik még ki nem adott 3betű+3szám kombinációt választhatod, potom 112e Ft-ért. Ha teljesen egyedit akarsz (amúgy melyik nem az, mindegyikből csak egy pár van :D ), akkor az gyenge 400e lenne, ezeknél akármennyi betű és szám is lehet, a lényeg hogy mindkét féle karakterből legyen belőle legalább egy, tehát csak betű vagy csak szám nem játszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 Itt is van egyedi rendszám, ha nem tetszik a muff akkor bármelyik még ki nem adott 3betű+3szám kombinációt választhatod, potom 112e Ft-ért. Ha teljesen egyedit akarsz (amúgy melyik nem az, mindegyikből csak egy pár van :D ), akkor az gyenge 400e lenne, ezeknél akármennyi betű és szám is lehet, a lényeg hogy mindkét féle karakterből legyen belőle legalább egy, tehát csak betű vagy csak szám nem játszik. Itt a 3 betű 3 szám bármely variációja - az ismerősök infoja alapján "ingyenes" tehát pont ugyanannyi, mint a "normál. (Logikusan a számítógépben nem mindegy mit ad ki? Mivel elvileg a sorozat összes darabja le lesz gyártva, nincs igazából plusz költség. csak Mo-n... (- Anno a vámrendszámért vagy 18-25 ajrót fizettem, és a nő ott előttem rakta össze a betűszám kombinációt, amit az okmányirodai papírról olvasott le.) A kb 30e Ft-s ár az EGYEDI ! rendszám ára... név stb... ezt viszont már én kérdeztem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Október10, 2012 Megoszt Elküldve Október10, 2012 hát igen.. itt mindn olyan érdekes :) Hja és a vicces az volt, hogy kis falucska, ebédidőben, csak 1 ablak a 2ből, egyéb más illetők a "nyűgös dolgaikkal" és mindennel együtt kb 1,5 óra alatt a nevemre írva, friss rendszámmal a kezemben oldalogtam ki... Mennyi is lenne ez Mo-n?? Még az "elején" amikor az irodista a kezembe nyomta a papírt a vámrendszámról, csak néztem rá... mondom ezzel mit csináljak, mondja menjek ki az ajtón... ott a gyártó... A kereskedő majdnem hangosan röhögött rajtam, kérdezte honnan szalajtottak. Mondtam, a világ bürokratikus végéből... A rendszámgyártó kisiparos hölgynek a kezébe adtam a papírost, kérdeztem, hogy mennyi idő alatt lesz kész, mert ha órák, akkor elmennék ebédelni - szintén csak nézett rám, mint hülyére, mondja, ennyire sürgős, hogy nem tudok várni vagy 5-10 percet? Asszem tudtam... az okmányirodás hölgy meg maga jött ki az autóhoz ellenőrizni az alvázszámot - milyen eredetiségvizsgálat és egyéb baromságok... Felnyitom a géptetőt, mondom nézze meg a motorszámot, erre ő "- Miért érdekelne egy alkatrész száma?" besétált és kitöltötte a maradék papírokat, rányomta a még érvényes matrinyát, oszt csókolom... Hja és Gratulált, hogy egy szeméttel kevesebb lesz Némethonban :P... ez 2006 ban volt... Azóta gondolom csak rosszabb :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2012 :) hát... ez remek sztori :) az embert elgondolkodtatja, hogy oké, hogy beteg a világ, de itt van a gócpont, vagy mi? :goofy: Régen volt olyan munkakör, hogy bonyolító. Ma ezt ügyintézőnek hívjuk, de ugyanúgy bonyolít :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október18, 2012 Megoszt Elküldve Október18, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2012 elmorzsoltam egy könnycseppet a gyönyörűségtől ... -_- :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 gyönyörü heh jolenne egy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október19, 2012 Megoszt Elküldve Október19, 2012 Tas: http://www.ebay.de/itm/STAR-WARS-Flaschenoffner-MILLENIUM-FALCON-NEU-OVP-Magnetisch-/271078726362?pt=DE_Filme_DVD_s_TV_Fanartikel&hash=item3f1d8d1ada :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2012 Én a kép hatására majdnem életmódot váltottam: borról sörre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október27, 2012 Megoszt Elküldve Október27, 2012 A mantát figyeld, csak a MANTÁT, ÁÁáá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Október28, 2012 Megoszt Elküldve Október28, 2012 Én meg ezt találtam ma Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október30, 2012 Megoszt Elküldve Október30, 2012 http://www.hilmersson-racing.com/ Ja, ez már nem mai gyerek. Volt már linkelve a honlap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október31, 2012 Megoszt Elküldve Október31, 2012 Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami fának szaladt, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön. Megáll és odamegy a barátjához: - Haver, veled meg mi történt? Az rámutat a roncsra: - Nézd! - Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz! - Nem, nézz a kocsiba! - Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőke csajt! A barát egyre jobban sír: - Nézz a szájába! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2012 Need...Need... :) Tudod, hogy hívják a csajt, aki nem jól szopik? :) Sehogy... nem hívják... :D Rendszámomat illetően új és egyben megnyugtató megfejtések érkeztek: MFU - Mi a F*szt Ugatsz? vagy MFU - Manta Fanatic Unlimited :) ebben a tudatban egyébként már jobban érzem magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Need...Need... :) Tudod, hogy hívják a csajt, aki nem jól szopik? :) Sehogy... nem hívják... :D Rendszámomat illetően új és egyben megnyugtató megfejtések érkeztek: MFU - Mi a F*szt Ugatsz? vagy MFU - Manta Fanatic Unlimited :) ebben a tudatban egyébként már jobban érzem magam :) Figyu Hajni jók ezek is de a legjobb mindig az első: a MUFF és ezt legalább te gondoltad!!! - "ezmárígymarad" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Na jó legyen az utolsó, de akkor kell egy ilyen matrinya is rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Rendszámomat illetően új és egyben megnyugtató megfejtések érkeztek: MFU - Mi a F*szt Ugatsz? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2012 bakker :D ez nagyon komoly :D lyen kéne nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 Áááá, ne éld bele magad, Stefan csak a gyík miatt rakta be a képet ami a pótkeréktartó rácson kapaszkodik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2012 azt észre sem vettem :goofy: :D ez olyan, mint az ilyen tesztek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November12, 2012 Megoszt Elküldve November12, 2012 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 olyan mantátlannak érzem magam. Már 2 hónapja itt áll az udvarban a verda és még annyi idő nem volt rá, hogy az ablaktörlő lapátokat levegyem róla!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Miért kéne levenni? Remény sincs esőre arrafelé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2012 valamit mindig alakítani kell a mantán :D szülés után a hengerfejet vette le :D Hogy álltok Melinda? :) Fürdő kész már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts