MoCSoK Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 És ezt magyarul láttad? Vagyis feliratozva? Kellene egy link, szeretném én is látni!!! B) itt van,free: http://www.putlocker.com/file/2D6E00528C934EFB# Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 itt van,free: http://www.putlocker...6E00528C934EFB# Köszöntem! Vadon iszunk rá egyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május2, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2012 Köszöntem! Vadon iszunk rá egyet... :D szerintem tényleg vad lesz az a pénteki nap... :omg: az audisok harc nélkül tudnak majd győzni szombaton paint ball-ban... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Amúgy J0hnny... most jobban belegondolva, ha zuhanyzás közben mellém lépne két ilyen szőrös figura... hát nem tudom... :unsure: biztos mindenkit így hívnak léggitár versenyre? :goofy: Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ha két ilyen szőrős figura ott lenne...na ugye tudod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2012 nem nézném végig, amit művelnek egymással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 nem nézném végig, amit művelnek egymással :D Dehogynem...még fizetnél is érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május4, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 NA eddig tartott az idilli hétvége varázsa. Épphogy kikeveredtünk a Vadkert hatása allól, máris lesokkolt minket a gyerek. Be akart mászni a hugica rácsos ágyába. Amit pár napja engedtem az alsó szintre, mert Jázmin is gyakorolja az ácsorgást. Így SAnyika a gyerekülést hívta segítségül. De nem jött össze. leesett és sírva hívott oda magához.A keze fájt. Pár óra múlva már gyanús volt, hogy baja van. Anyámmal irány a baleseti:A jobb kezén mindkét alkarcsontja eltört!!!! :omg: 2 évesen mire nem képes a gyerek. Sanyi 9 évesen törte össze magát. Dehát tényleg korán érnek a mai gyerekek. Frankó lesz így a hétvégi költözés. EGyik gyerek törött kezű a másik meg amilyen biztosan áll a lábán, nemsokára az lesz. Király! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Hopp, jobbulást a kölöknek! Pálinkát neki, hogy ne érezzen sokat a fájdalomból... :P :D ! Más: megnéztem ezt a New Kids Nitro-t- hát tényleg betegek, nem változtak sokat az első részhez képest. :D Már várom a 3. részt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2012 Na, az a faxa Melinda... :omg: szegényke... de legalább elfelejti felnőtt korára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Ha jövőre nem töri össze magát újra, akkor tuti elfelejti. De sose lennék abban biztos, hogy ez volt az utolsó törése. Én csak megpróbálom ezt megelőzni. Erre a New kids dologra térve. Szerintem vagy ti vagytok elfajzottak, vagy én vagyok nagyon az, de az első résznek kb az első 20 percét voltam képes kínkeservesen megnézni, aztán nem bírtam tovább!!! VAlahogy ezt a szintet nem bírja befogadni az agyam. :omg: Most ki fogtok közösíteni??? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2012 a diploma lesz az oka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2012 Csodálatos álmom volt! :blush: Azt álmodtam, hogy tankoltam, és olyan olcsó volt a benzin, hogy azt hittem elírták a számlát :confused: :icon12: ^_^ aztán felébredtem... :doze: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május24, 2012 Megoszt Elküldve Május24, 2012 Csodálatos álmom volt! :blush: Azt álmodtam, hogy tankoltam, és olyan olcsó volt a benzin, hogy azt hittem elírták a számlát :confused: :icon12: ^_^ aztán felébredtem... :doze: De azért remélem teletankoltál mielőtt felébredtél! Nehogy kárba vesszen a következő éjszakára! :D ... Erre a New kids dologra térve. Szerintem vagy ti vagytok elfajzottak, vagy én vagyok nagyon az, de az első résznek kb az első 20 percét voltam képes kínkeservesen megnézni, aztán nem bírtam tovább!!! VAlahogy ezt a szintet nem bírja befogadni az agyam. :omg: Most ki fogtok közösíteni??? :icon11: ÓMÓ! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 na ezzel mi lett ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Öö... elromlott? Jól tippeltem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2012 Öö... elromlott? Jól tippeltem? :D kicsit elromlott ja :goofy: de hogy tud így félbeszakadni...? Bár ma én is annyira farok voltam, hogy dumáltam a nővéremmel nagyban, aztán valahogy átmentem a szembe-sávba, mert benéztem egy lehajtót :o még az volt a szerencse, hogy forgalomtól elzárt terület volt, és csak bóják választották el a rendes sávomtól, és vissza tudtam menni :omg: Bakker... utána mondtam is, hogy innentől ha nem is kussolunk, de lehajtóknál, tábláknál mute van :pinch: ez van bakker, ha nem iszom, és félreteszem a káros szenvedélyeket... :goofy: valami károsabb is jöhet utána :goofy: Viszont ennek a 400asnak még tök használható az eleje... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Baszki Hajni...az ütő megállt bennem...azt hittem Toncsi vasa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2012 Baszki Hajni...az ütő megállt bennem...azt hittem Toncsi vasa... :D jaj te kis aggódós :D nem az, hála istennek - ő azt hiszem, most megint mókol rajta valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 HELP! = Hozz Egy Liter Pálinkát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2012 ez most hogy jött össze Stefan így péntek kora délután? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Biztos szomjas szegény... valaki adjon neki páleszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Kb. így állok agyilag a péntekhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ne nagyképüsködjél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2012 úgy olvastam, hogy anyagilag :D kicsit sok volt a másik topikban a pénzes téma biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts