J0hnny Elküldve Április16, 2012 Elküldve Április16, 2012 vadkertre olyan pálinkát hozok hogy a sárban fekve fogunk röfögni és az anyaföldbe fogunk kapaszkodni !!!!!!!!!!! Nem ismerlek, ne is gyere a közelembe! :D
J0hnny Elküldve Április16, 2012 Elküldve Április16, 2012 Amúgy ma láttam Melindáékat kecsón! :blink: Fél 4 körül a külső szegedin, a régi kurvasoron jöttek velem szemben...aszem...mert más tengerkík mantát nem ismerek! :D
MoCSoK Elküldve Április16, 2012 Elküldve Április16, 2012 a régi kurvasoron jöttek velem szemben... látom a szokás rabja vagy ,de ott már hiába keresed a lányokat... :evilgrin:
MoCSoK Elküldve Április16, 2012 Elküldve Április16, 2012 Nem ismerlek, ne is gyere a közelembe! :D nyugi ,utólag semmire nem fox emlékezni ,max kellemetlen lesz leülni :sneaky:
manta Elküldve Április17, 2012 Szerző Elküldve Április17, 2012 Amúgy ma láttam Melindáékat kecsón! :blink: Fél 4 körül a külső szegedin, a régi kurvasoron jöttek velem szemben...aszem...mert más tengerkík mantát nem ismerek! :D Ilyen sor minden település közelében van... egyszer a Makett rossz buszra szállt, és a helyi kurvasoron szedtem össze :goofy: azóta ezen röhögünk, és a lelkére kötöttük, hogy ha eltéved, akkor öleljen meg egy fát és ne mozduljon - és ha kérdezem telón, hogy mégis mit látsz magad körül, akkor az nem jó válasz, hogy "autókat, kerítést és utat", mert az nagy valószínüséggel bárhol lehet - hanem kell valami olyat találni a környezetben, ami máshol nem jellemző annyira. Vagy mondjuk egy benzinkutat, mert ugye akkor már le tudod szűkíteni a kört - de hogy autók, meg gyalogosok, meg kóbormacska.... :pinch: látom a szokás rabja vagy ,de ott már hiába keresed a lányokat... :evilgrin: nocsak... nocsak... :doze: te is bolyongtál arrafelé hasztalan utadon, keresett célod nem lelve...? :doze: nyugi ,utólag semmire nem fox emlékezni ,max kellemetlen lesz leülni :sneaky: :confused: egyre rosszabb.... szintén tapasztalat...? :hehe: - apa! apa! végre elvesztettem a szüzességem! - no, fiam, akkor erre leülünk, oszt iszunk valamit! - hát... az ülés még nem megy....
zozor Elküldve Április17, 2012 Elküldve Április17, 2012 - apa! apa! végre elvesztettem a szüzességem! - no, fiam, akkor erre leülünk, oszt iszunk valamit! - hát... az ülés még nem megy.... Váze, pont ezt akartam írni- mééér vetted el a napi viccemet? :P :D :D
zozor Elküldve Április17, 2012 Elküldve Április17, 2012 Váze, pont ezt akartam írni- mééér vetted el a napi viccemet? :P :D :D
manta Elküldve Április17, 2012 Szerző Elküldve Április17, 2012 Váze, pont ezt akartam írni- mééér vetted el a napi viccemet? :P :D :D :evilgrin: írj másikat :evilgrin: Ti most jöttök Vadkertre vadulni?
mantababy Elküldve Április17, 2012 Elküldve Április17, 2012 Amúgy ma láttam Melindáékat kecsón! :blink: Fél 4 körül a külső szegedin, a régi kurvasoron jöttek velem szemben...aszem...mert más tengerkík mantát nem ismerek! :D szia. Na tuti nem mi voltunk, mert a kocsim október 14.-óta itt Szegeden áll az udvarban. De úgy néz ki,hogy menthető és vadkertre azzal megyünk. De hozzá kell tegyem, hogy Múlt hét pénteken voltunk PEsten, vagyis Kecskeméten is keresztülmentünk (spóroltunk a matricával) és lestünk téged, hogy előbukkansz-e. CÉges verdával inkognítóban jelentünk meg.
zozor Elküldve Április17, 2012 Elküldve Április17, 2012 :evilgrin: írj másikat :evilgrin: Ti most jöttök Vadkertre vadulni? Asszony pár napja engedélyezte a kirándulást, így a válasz: IGEN!!! :D :D :D Kocsiban alvásos buli lesz. :) De csak szombat reggelig, utána go home; a suliban családi nap lesz, az osztályok külön főznek, majd ebéd után irány Szarvas: az esküvőre. Addig is nagyon jól kell otthon teljes... akarom mondani viselkednem... :P B)
manta Elküldve Április17, 2012 Szerző Elküldve Április17, 2012 huh bakker... az húzós hétvége lesz :blink: (nem úgy értem, hogy asszonyhúzós... :) az ddig lesz :D) De örülök, hogy jössz - megjegyzem biztos vagyok benne, hogy te fogod összeszedni a péntek esti maradékot és azzal villantasz a családi napon :evilgrin: vagy a lagziba :evilgrin:
zozor Elküldve Április17, 2012 Elküldve Április17, 2012 huh bakker... az húzós hétvége lesz :blink: (nem úgy értem, hogy asszonyhúzós... :) az ddig lesz :D) De örülök, hogy jössz - megjegyzem biztos vagyok benne, hogy te fogod összeszedni a péntek esti maradékot és azzal villantasz a családi napon :evilgrin: vagy a lagziba :evilgrin: ééssss egyből rájöt...uff... :rolleyes: :whistle: Hajni előtt nyitott könyv vagyok... :D Second hand... :D
manta Elküldve Április19, 2012 Szerző Elküldve Április19, 2012 :devlish: ez nagyon jó :devlish: ha csak vizet iszol, akkor is összehugyozod magad a végére :hehe: Hiába, trollkodni jó, és a trollkodás fiatalít :D http://www.youtube.com/watch?v=p6ANfJskbmY
MoCSoK Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 eladó manta kicsi pénzé: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=317
manta Elküldve Április23, 2012 Szerző Elküldve Április23, 2012 eladó manta kicsi pénzé: http://www.opelforum...tem&item_id=317 real deal :D
Tiv. Elküldve Április23, 2012 Elküldve Április23, 2012 real deal :D Hé csapos, kérek egy sört. Menteset? Mé? Játékpénzt elfogadsz? :icon10:
NeedForSpeed Elküldve Április24, 2012 Elküldve Április24, 2012 -Kérek egy sört! - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénz jó lesz? Tán így ütősebb.
NeedForSpeed Elküldve Április28, 2012 Elküldve Április28, 2012 Jee, Maaskantje! Capri vs Manta vs Zombik NEW KIDS NITRO
J0hnny Elküldve Április28, 2012 Elküldve Április28, 2012 Hanni! Te ezt a versenyt megnyerted volna: http://youtu.be/UgV7hnjoyt0
manta Elküldve Május1, 2012 Szerző Elküldve Május1, 2012 Jee, Maaskantje! Capri vs Manta vs Zombik NEW KIDS NITRO Épp a napokban néztük meg, sokkal betegebb, mint az első :D gyakorlatilag minden van benne, amit nem akarnál egy filmben látni, ha nem lennél beteg állat :D "b*sszál k*rvát, ne dolgozzá'!" :D Hanni! Te ezt a versenyt megnyerted volna: :) thank you :) bár már nincs hajam, mióta punk korszakom van, így a fejrázás nem tud látványos vizuális elemet vinni a produkcióba :D
zozor Elküldve Május1, 2012 Elküldve Május1, 2012 Épp a napokban néztük meg, sokkal betegebb, mint az első :D gyakorlatilag minden van benne, amit nem akarnál egy filmben látni, ha nem lennél beteg állat :D "b*sszál k*rvát, ne dolgozzá'!" :D :) thank you :) bár már nincs hajam, mióta punk korszakom van, így a fejrázás nem tud látványos vizuális elemet vinni a produkcióba :D És ezt magyarul láttad? Vagyis feliratozva? Kellene egy link, szeretném én is látni!!! B)
manta Elküldve Május2, 2012 Szerző Elküldve Május2, 2012 És ezt magyarul láttad? Vagyis feliratozva? Kellene egy link, szeretném én is látni!!! B) Felirattal - de nem tudom honnan lőtte a Mocsok... majd szólok neki, hogy linkelje be ide :) Épp azt beszéltük, hogy ezt a filmet tuti olyan csinálta, akinek vagy van mantája, vagy ismer mantást, vagy járt már találkozón - vagy mindez együtt :D Amúgy J0hnny... most jobban belegondolva, ha zuhanyzás közben mellém lépne két ilyen szőrös figura... hát nem tudom... :unsure: biztos mindenkit így hívnak léggitár versenyre? :goofy:
Recommended Posts