mantababy Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Minden mantásnak és nem mantásnak is, nagyon boldog karácsonyt és olcsó benzináras újévet kívánunk! Mantababyék
manta Elküldve December24, 2011 Szerző Elküldve December24, 2011 Mi is mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk :D J0hnny! Kösz a videót, mindenki meghal a végére - nem érdekes :devlish: A lányaim sütöttek mézeskalácsból pedomacit. Szeretettel ajánlják neked az én buzdításomra a facsebukon :devlish: Na, felveszem a télanyó rucimat, oszt belevágunk a merikrisztmiszbe... Szeptember óta hallgatok karácsonyi dalokat, mert a Makett már akkor karácsonyi hangulatban volt. Ma felkelt, mert ő sütötte a pulykát (tök jó lett :lol: ) és a Doors-tól kezdve Pink Floyd-ig minden volt, csak karácsonyi dal nem :icon13: na de majd most :icon13:
J0hnny Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Mi is mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk :devlish: J0hnny! Kösz a videót, mindenki meghal a végére - nem érdekes :devlish: A lányaim sütöttek mézeskalácsból pedomacit. Szeretettel ajánlják neked az én buzdításomra a facsebukon :icon13: Na, felveszem a télanyó rucimat, oszt belevágunk a merikrisztmiszbe... Szeptember óta hallgatok karácsonyi dalokat, mert a Makett már akkor karácsonyi hangulatban volt. Ma felkelt, mert ő sütötte a pulykát (tök jó lett :D ) és a Doors-tól kezdve Pink Floyd-ig minden volt, csak karácsonyi dal nem :icon13: na de majd most :D Csókolom a lányaid! :lol:
Gelko Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Azért van karácsonyi dala Alice Coopernek, a Guns n Roses-nak vagy a Twisted Sistersnek is :lol:
pocak Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Azért van karácsonyi dala Alice Coopernek, a Guns n Roses-nak vagy a Twisted Sistersnek is :D A pálmát a Prosectura karácsonyi dala viszi.. :lol:
Gelko Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 A pálmát a Prosectura karácsonyi dala viszi.. :lol: Nana akkor már Egészséges Fejbőr fehér karácsonya :D
pocak Elküldve December24, 2011 Elküldve December24, 2011 Nana akkor már Egészséges Fejbőr fehér karácsonya :lol: És tényleg... Ön nyert! :D
NeedForSpeed Elküldve December25, 2011 Elküldve December25, 2011 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Aki meg ezt még nem látta, annak kötelező!
Stefan Elküldve December27, 2011 Elküldve December27, 2011 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Aki meg ezt még nem látta, annak kötelező! Van olyan ember, aki ezt még nem látta? :lol:
Tiu Elküldve December30, 2011 Elküldve December30, 2011 :lol: :D :devlish: Megnézném a Hajnit ilyen robot stílusban. :icon13: :devlish:
manta Elküldve December31, 2011 Szerző Elküldve December31, 2011 weh.... másfél perc alatt segítség nélkül lenyomom :D Boldogabb újévet kívánok mindenkinek! :lol:
manta Elküldve Január3, 2012 Szerző Elküldve Január3, 2012 :lol: nemá :D és mibe, hogy van, aki megvenné :devlish: (pl. én :devlish: - bárén faragtam magamnak aszteroida mezőt :icon13:)
manta Elküldve Január4, 2012 Szerző Elküldve Január4, 2012 Nekem kicsit gyanús ez a baleset.... :lol: J0hnny! hol voltál te ebben az időszakban? :D mert ugye azt tudjuk, hogy te lovakat versz reggelente agyon... :devlish: elképzelhetőnek tartom, hogy agyonvertél hat lovat és kidobáltad őket az útra... :devlish: ez nem volt szép dolog! :icon13: :icon13:
MoCSoK Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Nekem kicsit gyanús ez a baleset.... :lol: J0hnny! hol voltál te ebben az időszakban? :D mert ugye azt tudjuk, hogy te lovakat versz reggelente agyon... :devlish: elképzelhetőnek tartom, hogy agyonvertél hat lovat és kidobáltad őket az útra... :devlish: ez nem volt szép dolog! :icon13: :icon13: Tuti h a J0hnny volt az , be is ismerte hogy reggelente lovakat ver agyon a dorongal..
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2012 Elküldve Január4, 2012 Ez a legtöbb lovas audi. Ezek a storyk tök olyanok mintha Hajni írta volna őket. :lol:
manta Elküldve Január5, 2012 Szerző Elküldve Január5, 2012 jah.. mostanában egyre többet jut eszembe ez....
manta Elküldve Január10, 2012 Szerző Elküldve Január10, 2012 Na mi van? :devlish: ez a libánk megdöglött, vagy mi? :icon13: Halódnak a mantások? :icon13: Írhatnék jó sztorikat -pl. valamelyik nap az egyik nagyáruház autós osztályán kialkudtunk egy mantára meg ilyesmik - vagy hogy pisil a vízpumpám - vagy hogy megint jól felkúrják az amúgy sem olcsó benzint (mondjuk ez pont elég szar sztori) - de magamban nem nagyon szeretek beszélgetni... :lol: bár a tévében is az a jó, hogy nem pofázik vissza :D Gondolom mindenkinek jó sok más dolga van... :D Viszont kötelességem figyelmeztetni mindenkit, hogy Makett hamarosan elvégzi a kreszt, úgy számolom, hogy olyan 5 bukáson belül le is vizsgázik, és aztán lehet rettegni az utakon :D bárhol feltűnhet majd :D de tényleg! BÁRHOL! :devlish: A nagyokosok persze beijesztették, hogy a manta sok egy nőnek (nem baj, nekem is ezt a vakert nyomták, aztán "még mindig ugyanúgy állok a színpadon" - hogy egy stílusos tankcsapda idézettel éljek :D) - de én akkor is azt mondom, hogy nagy autó - nagy köbcenti - hátsókerék - és akkor leszek biztos abban, hogy a lányom tényleg biztonságosan megtanult közlekedni, és nem a gép elektronikájára hagyatkozva lavíroz majd az utakon B) Múltkor azon vihogtam, hogy milyen szürreális kép már, hogy valamikor a jövőben (de akár már most is) beviszed a mantát a nagyon jó hozzáértéssel rendelkező szakszervizbe, és a szaki laptoppal a kezében keresi a csatit, hogy hogyan olvassa ki a hibakódot :D a fa*szkalapok :D
Gelko Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Tiédet fogja nyúzni vagy lesz neki saját ? Mocsok te meg miért nem vagy klubtag ?
J0hnny Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Mocsok te meg miért nem vagy klubtag ? Oldalborda! :lol:
Gelko Elküldve Január10, 2012 Elküldve Január10, 2012 Oldalborda! :D Most húztál ki 5 ezer Ft-ot a mote zsebéből...nem lesz így frontera ülésrenoválás :lol:
Recommended Posts