mantababy Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Minden mantásnak és nem mantásnak is, nagyon boldog karácsonyt és olcsó benzináras újévet kívánunk! Mantababyék Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2011 Mi is mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk :D J0hnny! Kösz a videót, mindenki meghal a végére - nem érdekes :devlish: A lányaim sütöttek mézeskalácsból pedomacit. Szeretettel ajánlják neked az én buzdításomra a facsebukon :devlish: Na, felveszem a télanyó rucimat, oszt belevágunk a merikrisztmiszbe... Szeptember óta hallgatok karácsonyi dalokat, mert a Makett már akkor karácsonyi hangulatban volt. Ma felkelt, mert ő sütötte a pulykát (tök jó lett :lol: ) és a Doors-tól kezdve Pink Floyd-ig minden volt, csak karácsonyi dal nem :icon13: na de majd most :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mi is mindenkinek áldott ünnepeket kívánunk :devlish: J0hnny! Kösz a videót, mindenki meghal a végére - nem érdekes :devlish: A lányaim sütöttek mézeskalácsból pedomacit. Szeretettel ajánlják neked az én buzdításomra a facsebukon :icon13: Na, felveszem a télanyó rucimat, oszt belevágunk a merikrisztmiszbe... Szeptember óta hallgatok karácsonyi dalokat, mert a Makett már akkor karácsonyi hangulatban volt. Ma felkelt, mert ő sütötte a pulykát (tök jó lett :D ) és a Doors-tól kezdve Pink Floyd-ig minden volt, csak karácsonyi dal nem :icon13: na de majd most :D Csókolom a lányaid! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Azért van karácsonyi dala Alice Coopernek, a Guns n Roses-nak vagy a Twisted Sistersnek is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Azért van karácsonyi dala Alice Coopernek, a Guns n Roses-nak vagy a Twisted Sistersnek is :D A pálmát a Prosectura karácsonyi dala viszi.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 A pálmát a Prosectura karácsonyi dala viszi.. :lol: Nana akkor már Egészséges Fejbőr fehér karácsonya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nana akkor már Egészséges Fejbőr fehér karácsonya :lol: És tényleg... Ön nyert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Aki meg ezt még nem látta, annak kötelező! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Aki meg ezt még nem látta, annak kötelező! Van olyan ember, aki ezt még nem látta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 :lol: :D :devlish: Megnézném a Hajnit ilyen robot stílusban. :icon13: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2011 weh.... másfél perc alatt segítség nélkül lenyomom :D Boldogabb újévet kívánok mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Ha már úgyis olyan enyhe a tél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 gyááááá!!! :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2012 :lol: nemá :D és mibe, hogy van, aki megvenné :devlish: (pl. én :devlish: - bárén faragtam magamnak aszteroida mezőt :icon13:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január4, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nekem kicsit gyanús ez a baleset.... :lol: J0hnny! hol voltál te ebben az időszakban? :D mert ugye azt tudjuk, hogy te lovakat versz reggelente agyon... :devlish: elképzelhetőnek tartom, hogy agyonvertél hat lovat és kidobáltad őket az útra... :devlish: ez nem volt szép dolog! :icon13: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Nekem kicsit gyanús ez a baleset.... :lol: J0hnny! hol voltál te ebben az időszakban? :D mert ugye azt tudjuk, hogy te lovakat versz reggelente agyon... :devlish: elképzelhetőnek tartom, hogy agyonvertél hat lovat és kidobáltad őket az útra... :devlish: ez nem volt szép dolog! :icon13: :icon13: Tuti h a J0hnny volt az , be is ismerte hogy reggelente lovakat ver agyon a dorongal.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 A pitsába...lebuktam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ez a legtöbb lovas audi. Ezek a storyk tök olyanok mintha Hajni írta volna őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2012 jah.. mostanában egyre többet jut eszembe ez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2012 Na mi van? :devlish: ez a libánk megdöglött, vagy mi? :icon13: Halódnak a mantások? :icon13: Írhatnék jó sztorikat -pl. valamelyik nap az egyik nagyáruház autós osztályán kialkudtunk egy mantára meg ilyesmik - vagy hogy pisil a vízpumpám - vagy hogy megint jól felkúrják az amúgy sem olcsó benzint (mondjuk ez pont elég szar sztori) - de magamban nem nagyon szeretek beszélgetni... :lol: bár a tévében is az a jó, hogy nem pofázik vissza :D Gondolom mindenkinek jó sok más dolga van... :D Viszont kötelességem figyelmeztetni mindenkit, hogy Makett hamarosan elvégzi a kreszt, úgy számolom, hogy olyan 5 bukáson belül le is vizsgázik, és aztán lehet rettegni az utakon :D bárhol feltűnhet majd :D de tényleg! BÁRHOL! :devlish: A nagyokosok persze beijesztették, hogy a manta sok egy nőnek (nem baj, nekem is ezt a vakert nyomták, aztán "még mindig ugyanúgy állok a színpadon" - hogy egy stílusos tankcsapda idézettel éljek :D) - de én akkor is azt mondom, hogy nagy autó - nagy köbcenti - hátsókerék - és akkor leszek biztos abban, hogy a lányom tényleg biztonságosan megtanult közlekedni, és nem a gép elektronikájára hagyatkozva lavíroz majd az utakon B) Múltkor azon vihogtam, hogy milyen szürreális kép már, hogy valamikor a jövőben (de akár már most is) beviszed a mantát a nagyon jó hozzáértéssel rendelkező szakszervizbe, és a szaki laptoppal a kezében keresi a csatit, hogy hogyan olvassa ki a hibakódot :D a fa*szkalapok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Tiédet fogja nyúzni vagy lesz neki saját ? Mocsok te meg miért nem vagy klubtag ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Mocsok te meg miért nem vagy klubtag ? Oldalborda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Oldalborda! :D Most húztál ki 5 ezer Ft-ot a mote zsebéből...nem lesz így frontera ülésrenoválás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts