zozor Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 valaki mondja már meg honnan lehet letölteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????? engem is nagyon érdekel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most ráértem...: :D 1 2 3 4 5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Most ráértem...: :P 1 2 3 4 5 köszi, majd át nézzem! Kiváncsi vagyok,jo filmenek tünik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 mondanám, hogy átviszem pendrive-on, de ahhoz egy picit messze vagytok Amúgy aki nem bírta anno az Argo-t, a Ford Fairlane-t, az Üvegtigrist, vagy hasonló, vagy még "suttyób" filmeket, az ne nézze meg. Mellesleg sikerült belenéznem pár részbe a sorozatból is. Hát ezek állatok. :D Bírtam az összes ilyen hülyeséget - sőt csak az ilyeneket szeretem :P (meglepő, mi? :D) A legutóbbi ilyen, amin sírva röhögtem, az a Kecskebüvölők :D Makett képes egy pillantásával halálra nézni nem csak kecskét, de bármilyen állatot - sőt, szerintem embert is... :D Zozort a Duna jegén királlyá koronázom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Bírtam az összes ilyen hülyeséget - sőt csak az ilyeneket szeretem :P (meglepő, mi? :D) A legutóbbi ilyen, amin sírva röhögtem, az a Kecskebüvölők :D Makett képes egy pillantásával halálra nézni nem csak kecskét, de bármilyen állatot - sőt, szerintem embert is... :D Zozort a Duna jegén királlyá koronázom :P Engem nem lepett meg. És téged meglep az, hogy állandóan azon agyalok, miként tudnék szert tenni egy mantára? Illetve ha sikerülne összeszedni a rávalót, miként miként lenne olyan, amilyennek szeretném? Csak annyi a bajom, hogy ami nem hullik szét, az jelenleg nekem nem elérhető. Szethullosat meg jelenleg nem tudnék osszepofozni. Van elég gond a házzal is jelenleg, illetve idén. Na meg a szerencse se nagyon talál meg manapság, csak a pékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 :D uristen :P a pékek?????????? :P az milyen kemény :D milyen az, amikor megtalálnak a pékek???!!!! :D Amúgy meg nyugi :D MANTA VAN ELADÓ nálunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 :D uristen :P a pékek?????????? :P az milyen kemény :D milyen az, amikor megtalálnak a pékek???!!!! :D Amúgy meg nyugi :D MANTA VAN ELADÓ nálunk :) Tudod, ezek olyan pékek, akik nem kenyérrel, hanem csekkel dobálóznak. Manta meg hiába van eladó, ha nincs rávaló. :D huhh, ez még rímes is lett, vagy csak rémes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nálatok a pékek a postások? :D Manta meg hiába van eladó, ha nincs rávaló. :D :P :P :D te egy költő vagy! Egy lírikus! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 A filmet láttad már? :P Neeem :D de egyszer megnézném. Nagy marhaság lehet. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Mi ma megnézzük szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Nálatok a pékek a postások? :P :D :D :D te egy költő vagy! Egy lírikus! :) :D öööö... lehet ezt még fokozni Hajni? Ha most "sün"-t mondok, akkor meg a végén az állatkertben kötünk ki? (Vagy már ott is vagyunk? :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Én AKAROM látni ezt a filmet - de hol, mikor, meddig és egyáltalán magyarul? :D Én most töltöm feliratosan,kiváncsi leszek rá........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 :D öööö... lehet ezt még fokozni Hajni? Ha most "sün"-t mondok, akkor meg a végén az állatkertben kötünk ki? (Vagy már ott is vagyunk? :P ) Ott vagyunk :P elég alacsony kerítés veszi körbe :D sünt mondani nem bűn :D (hát... én nem vagyok költő...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Én most töltöm feliratosan,kiváncsi leszek rá........ Hát ez egy igazi állat brigád........ :D Ezt látni kell!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 :P MEGNÉZTÜK :P Én sírtam a röhögéstől, annyira jellegzetesen ábrázolják benne a manta tulajdonosokat :) És hoppácska, de volt benne egy matt fekete manta is :D Az elején, mikor elüti a bringást - na, az tök jellemző, hogy meg is dögölhet az ipse, a mantás akkor is a kocsiért aggódik :D (mind az a vicc, hogy mi jut eszébe a mantásnak ütközéskor? Hát a lökhárító..) Meg amikor viszik el a mantáját és zokog :D meg az egész :D nekem nagyon bejött :D és tök jó, hogy nincs kutyánk, mert félnék , hogy a megfelelő táp hiányában lefossa a falat :D A tv stáb meg bicajon érkezik a válság miatt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 JA! :D És a lényeg, hogyha megjön a munkanélkülisegély, akkor a mantás két dolgot vesz: benzin és sör :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember29, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2011 Hát ez egy igazi állat brigád........ :D Ezt látni kell!!! :D :P MEGNÉZTÜK :P Most jön a hálózaton... Ebéd után mozi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 MA meg is nézem mostmár.. VAgyis megnézném, csak nincs hangja. már letöltöttem pár filmet, de most nézem, hogy egyiknek sincs hangja. mit tegyek? :P ja bocs. minden filmemnek elment a hangja, szóval valami gebasz van a gépemen. lehet megint SAnyika nyomkodta el. :D jobban ért a gépekhez ,mint mi. egy élet mire helyrerakom a laptopot egy nyomkodása után. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 MA meg is nézem mostmár.. VAgyis megnézném, csak nincs hangja. már letöltöttem pár filmet, de most nézem, hogy egyiknek sincs hangja. mit tegyek? :P ja bocs. minden filmemnek elment a hangja, szóval valami gebasz van a gépemen. lehet megint SAnyika nyomkodta el. :D jobban ért a gépekhez ,mint mi. egy élet mire helyrerakom a laptopot egy nyomkodása után. :P Na megnéztem ezt az állat filmet! Teljesen überbaromállatok a köbön!!! :D :D :) Először letöltöttem hogy majd megnézem, de mivel nem volt hangja, így megnéztem online... Van még tőlük ilyen fa...frankó műsor? Vagy hasonló bárkitől? Rákattantam az ilyen barom filmekre... :D ui.: Papírkutyákat és az Üvegtigrisek 1-3ig láttam- Cserépléc-törés hassa!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Na megnéztem ezt az állat filmet! Teljesen überbaromállatok a köbön!!! :P :D :D Először letöltöttem hogy majd megnézem, de mivel nem volt hangja, így megnéztem online... Van még tőlük ilyen fa...frankó műsor? Vagy hasonló bárkitől? Rákattantam az ilyen barom filmekre... :D ui.: Papírkutyákat és az Üvegtigrisek 1-3ig láttam- Cserépléc-törés hassa!!! :D Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P Like! :D Bohus a legnagyobb, a film meg örök klasszikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P Like! :P Bohus a legnagyobb, a film meg örök klasszikus. Köszi, megvan az ebéd utáni tennivaló! :D Ennek az elejét nemrég láttam vagy 20 percig, az éttermes részig, de akkor még nem tudtam a címét. Különben is többet beszélgettünk ismerőssel a kamionban, mint a filmet néztük... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá! Sanyikám! Ha tudunk segíteni bármiben, szólj! :P Épp minap gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, de ennyire "rossz" hírre nem számítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sanyi, hiányzol ám nekünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá! hol lehet meg tekinteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts