zozor Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 valaki mondja már meg honnan lehet letölteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????? engem is nagyon érdekel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most ráértem...: :D 1 2 3 4 5
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Most ráértem...: :P 1 2 3 4 5 köszi, majd át nézzem! Kiváncsi vagyok,jo filmenek tünik.... :D
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Elküldve Szeptember27, 2011 mondanám, hogy átviszem pendrive-on, de ahhoz egy picit messze vagytok Amúgy aki nem bírta anno az Argo-t, a Ford Fairlane-t, az Üvegtigrist, vagy hasonló, vagy még "suttyób" filmeket, az ne nézze meg. Mellesleg sikerült belenéznem pár részbe a sorozatból is. Hát ezek állatok. :D Bírtam az összes ilyen hülyeséget - sőt csak az ilyeneket szeretem :P (meglepő, mi? :D) A legutóbbi ilyen, amin sírva röhögtem, az a Kecskebüvölők :D Makett képes egy pillantásával halálra nézni nem csak kecskét, de bármilyen állatot - sőt, szerintem embert is... :D Zozort a Duna jegén királlyá koronázom :P
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 Bírtam az összes ilyen hülyeséget - sőt csak az ilyeneket szeretem :P (meglepő, mi? :D) A legutóbbi ilyen, amin sírva röhögtem, az a Kecskebüvölők :D Makett képes egy pillantásával halálra nézni nem csak kecskét, de bármilyen állatot - sőt, szerintem embert is... :D Zozort a Duna jegén királlyá koronázom :P Engem nem lepett meg. És téged meglep az, hogy állandóan azon agyalok, miként tudnék szert tenni egy mantára? Illetve ha sikerülne összeszedni a rávalót, miként miként lenne olyan, amilyennek szeretném? Csak annyi a bajom, hogy ami nem hullik szét, az jelenleg nekem nem elérhető. Szethullosat meg jelenleg nem tudnék osszepofozni. Van elég gond a házzal is jelenleg, illetve idén. Na meg a szerencse se nagyon talál meg manapság, csak a pékek.
manta Elküldve Szeptember27, 2011 Szerző Elküldve Szeptember27, 2011 :D uristen :P a pékek?????????? :P az milyen kemény :D milyen az, amikor megtalálnak a pékek???!!!! :D Amúgy meg nyugi :D MANTA VAN ELADÓ nálunk :)
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2011 Elküldve Szeptember27, 2011 :D uristen :P a pékek?????????? :P az milyen kemény :D milyen az, amikor megtalálnak a pékek???!!!! :D Amúgy meg nyugi :D MANTA VAN ELADÓ nálunk :) Tudod, ezek olyan pékek, akik nem kenyérrel, hanem csekkel dobálóznak. Manta meg hiába van eladó, ha nincs rávaló. :D huhh, ez még rímes is lett, vagy csak rémes.
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Elküldve Szeptember28, 2011 Nálatok a pékek a postások? :D Manta meg hiába van eladó, ha nincs rávaló. :D :P :P :D te egy költő vagy! Egy lírikus! :D
mantababy Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 A filmet láttad már? :P Neeem :D de egyszer megnézném. Nagy marhaság lehet. :P
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Nálatok a pékek a postások? :P :D :D :D te egy költő vagy! Egy lírikus! :) :D öööö... lehet ezt még fokozni Hajni? Ha most "sün"-t mondok, akkor meg a végén az állatkertben kötünk ki? (Vagy már ott is vagyunk? :P )
ukslayer Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Én AKAROM látni ezt a filmet - de hol, mikor, meddig és egyáltalán magyarul? :D Én most töltöm feliratosan,kiváncsi leszek rá........
manta Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Elküldve Szeptember28, 2011 :D öööö... lehet ezt még fokozni Hajni? Ha most "sün"-t mondok, akkor meg a végén az állatkertben kötünk ki? (Vagy már ott is vagyunk? :P ) Ott vagyunk :P elég alacsony kerítés veszi körbe :D sünt mondani nem bűn :D (hát... én nem vagyok költő...)
ukslayer Elküldve Szeptember28, 2011 Elküldve Szeptember28, 2011 Én most töltöm feliratosan,kiváncsi leszek rá........ Hát ez egy igazi állat brigád........ :D Ezt látni kell!!! :P
manta Elküldve Szeptember29, 2011 Szerző Elküldve Szeptember29, 2011 :P MEGNÉZTÜK :P Én sírtam a röhögéstől, annyira jellegzetesen ábrázolják benne a manta tulajdonosokat :) És hoppácska, de volt benne egy matt fekete manta is :D Az elején, mikor elüti a bringást - na, az tök jellemző, hogy meg is dögölhet az ipse, a mantás akkor is a kocsiért aggódik :D (mind az a vicc, hogy mi jut eszébe a mantásnak ütközéskor? Hát a lökhárító..) Meg amikor viszik el a mantáját és zokog :D meg az egész :D nekem nagyon bejött :D és tök jó, hogy nincs kutyánk, mert félnék , hogy a megfelelő táp hiányában lefossa a falat :D A tv stáb meg bicajon érkezik a válság miatt ;)
manta Elküldve Szeptember29, 2011 Szerző Elküldve Szeptember29, 2011 JA! :D És a lényeg, hogyha megjön a munkanélkülisegély, akkor a mantás két dolgot vesz: benzin és sör :P
zozor Elküldve Szeptember29, 2011 Elküldve Szeptember29, 2011 Hát ez egy igazi állat brigád........ :D Ezt látni kell!!! :D :P MEGNÉZTÜK :P Most jön a hálózaton... Ebéd után mozi... :D
mantababy Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 MA meg is nézem mostmár.. VAgyis megnézném, csak nincs hangja. már letöltöttem pár filmet, de most nézem, hogy egyiknek sincs hangja. mit tegyek? :P ja bocs. minden filmemnek elment a hangja, szóval valami gebasz van a gépemen. lehet megint SAnyika nyomkodta el. :D jobban ért a gépekhez ,mint mi. egy élet mire helyrerakom a laptopot egy nyomkodása után. :P
zozor Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 MA meg is nézem mostmár.. VAgyis megnézném, csak nincs hangja. már letöltöttem pár filmet, de most nézem, hogy egyiknek sincs hangja. mit tegyek? :P ja bocs. minden filmemnek elment a hangja, szóval valami gebasz van a gépemen. lehet megint SAnyika nyomkodta el. :D jobban ért a gépekhez ,mint mi. egy élet mire helyrerakom a laptopot egy nyomkodása után. :P Na megnéztem ezt az állat filmet! Teljesen überbaromállatok a köbön!!! :D :D :) Először letöltöttem hogy majd megnézem, de mivel nem volt hangja, így megnéztem online... Van még tőlük ilyen fa...frankó műsor? Vagy hasonló bárkitől? Rákattantam az ilyen barom filmekre... :D ui.: Papírkutyákat és az Üvegtigrisek 1-3ig láttam- Cserépléc-törés hassa!!! :D
ukslayer Elküldve Szeptember30, 2011 Elküldve Szeptember30, 2011 Na megnéztem ezt az állat filmet! Teljesen überbaromállatok a köbön!!! :P :D :D Először letöltöttem hogy majd megnézem, de mivel nem volt hangja, így megnéztem online... Van még tőlük ilyen fa...frankó műsor? Vagy hasonló bárkitől? Rákattantam az ilyen barom filmekre... :D ui.: Papírkutyákat és az Üvegtigrisek 1-3ig láttam- Cserépléc-törés hassa!!! :D Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P
tgabika76 Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P Like! :D Bohus a legnagyobb, a film meg örök klasszikus.
zozor Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Nézdd meg az Örökséget.Csehszlovák film,a rendszerváltás után játszódik.Na ott láthatsz igazi idiótákat............ :P Like! :P Bohus a legnagyobb, a film meg örök klasszikus. Köszi, megvan az ebéd utáni tennivaló! :D Ennek az elejét nemrég láttam vagy 20 percig, az éttermes részig, de akkor még nem tudtam a címét. Különben is többet beszélgettünk ismerőssel a kamionban, mint a filmet néztük... :D
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá!
mackosajt Elküldve Október1, 2011 Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá! Sanyikám! Ha tudunk segíteni bármiben, szólj! :P Épp minap gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, de ennyire "rossz" hírre nem számítottam. :D
MoCSoK Elküldve Október2, 2011 Elküldve Október2, 2011 Sziasztok! Katasztrofális hírem van! Amúgy üdv mindenkinek, remélem, mindenkinek szépen zajlik az élete. Én csak vegetálok, és reménykedem a jobban. Csá! hol lehet meg tekinteni?
Recommended Posts