manta Elküldve Szeptember5, 2011 Szerző Elküldve Szeptember5, 2011 :lol: komoly csoda történt :lol: ötször átszámoltam, de nagyon úgy néz ki, hogy kétséget kizáróan 6,7 literre jött ki a manta fogyasztása... :D de ha nagyon durván kerekítem, még akkor is 8 alatt van bőven :D ez nekem most olyan, mintha ufót láttam volna úgy, hogy a UHK (UfóHívőkKlubja)-ban már tíz éves tagságot lenyomtam, de még csak sztorikat hallottam az égi jelenségekről és akkor végre én is látok egyet... ;)
Tiv. Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 :lol: komoly csoda történt :lol: ötször átszámoltam, de nagyon úgy néz ki, hogy kétséget kizáróan 6,7 literre jött ki a manta fogyasztása... :D de ha nagyon durván kerekítem, még akkor is 8 alatt van bőven :D ez nekem most olyan, mintha ufót láttam volna úgy, hogy a UHK (UfóHívőkKlubja)-ban már tíz éves tagságot lenyomtam, de még csak sztorikat hallottam az égi jelenségekről és akkor végre én is látok egyet... ;) Nyugi Hajni. Mi 100 km-re szoktuk számolni, nem 50-re mint te. :P :D
MoCSoK Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Nyugi Hajni. Mi 100 km-re szoktuk számolni, nem 50-re mint te. :lol: :D gallonban számol.......... :lol:
Tiv. Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 gallonban számol.......... :lol: Az más. :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 gallonban számol.......... :lol: Te meg ballonban... :lol:
MoCSoK Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Te meg ballonban... :lol: áhh ,én hordóban számolok :lol:
manta Elküldve Szeptember6, 2011 Szerző Elküldve Szeptember6, 2011 Nyugi Hajni. Mi 100 km-re szoktuk számolni, nem 50-re mint te. :D ;) :P nem is te lennél, ha nem szólsz be egy ilyet :D 20:12' post=830693] gallonban számol.......... :lol: hékás :lol: :D 02:38' post=830804] áhh ,én hordóban számolok :D jól rápihentél, mire megtaláltad a mértékegységed :D
Lanti Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 valaki tud nekem segíteni, hogy ez hogyan lehet? ebay sper "Verkaufe Opel Differentialsperre aus Omega a 3000 24v passt fur Kadett C Manta Ascona GT Senator Commodore Rekord." az omega meg commo, seni sper nagyobb nem?
MoCSoK Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 valaki tud nekem segíteni, hogy ez hogyan lehet? ebay sper "Verkaufe Opel Differentialsperre aus Omega a 3000 24v passt fur Kadett C Manta Ascona GT Senator Commodore Rekord." az omega meg commo, seni sper nagyobb nem? ezt nem a senator monza commodore topicba szántad? Amugy szerintem Tas meg tudja mondani..
Lanti Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 ezt nem a senator monza commodore topicba szántad? Amugy szerintem Tas meg tudja mondani.. igazából manta spereket nézegettem ezért ide tettem
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 igazából manta spereket nézegettem ezért ide tettem 2.2 rekord hátsó hídban is szokott lenni a bontóban.
Lanti Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 2.2 rekord hátsó hídban is szokott lenni a bontóban. igen tudom, köszi...
mantababy Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Nyugi Hajni. Mi 100 km-re szoktuk számolni, nem 50-re mint te. :lol: :D Nekem is volt csudakicsi fogyasztásom a mocifelújítás után pár hónapig. :lol: Úgyhogy akár még igazat is mondhat a Hajni.
manta Elküldve Szeptember7, 2011 Szerző Elküldve Szeptember7, 2011 Tuti igazat mondok :lol: de nekem a 8 liter is álomfogyasztás :lol: (nem borból :D)
tascona Elküldve Szeptember10, 2011 Elküldve Szeptember10, 2011 valaki tud nekem segíteni, hogy ez hogyan lehet? ebay sper "Verkaufe Opel Differentialsperre aus Omega a 3000 24v passt fur Kadett C Manta Ascona GT Senator Commodore Rekord." az omega meg commo, seni sper nagyobb nem? tudtommal nem passzol ez csak duma :lol: meg az a senator sem nem a b vagy az omega :lol: meg a 2.2 rekord difit is ätkell gepmühelyben alakitani :D :D de azt bär lehet ;)
mantababy Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 NA mi ez a kihaltság kérem? Nálam nemigen van új hír. Ma kormányműcsere volt a Monán. Nagyon nem volt frankó már a régi. Múlt héten kormányösszekötő csuklókat cserélt drágám. Még van mit finomítani a dolgon, mert eléggé balra húz. de már alakul. :lol: Rozika is akklimatizálódik már az itteni élethez. Egyhónapig durva volt, de már barátibb a hisztije. 5kg és bazi nagy a hangja. De a durva ,hogy használja is. :lol:
manta Elküldve Szeptember16, 2011 Szerző Elküldve Szeptember16, 2011 Rozika??? :lol: hát hogy lett abból a kis Jázminból Rozika? :D Szépen fejlődik, öt kiló... bakker... :lol: mit adtok neki enni? :D pwer racinget? ;) Nyugi, nem lesz majd kihaltság a hideg téli estéken, amikor már minden autó kész, nyugalom van, és már ráuntunk a 'kavicsot a hógolyóba és dobd szemen a párod' játékra :P
mantababy Elküldve Szeptember25, 2011 Elküldve Szeptember25, 2011 Hát ma ezen pörögtem. :D Ekkora marhákat, de a kocsi szép.
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2011 Elküldve Szeptember25, 2011 Hát ma ezen pörögtem. :D Ekkora marhákat, de a kocsi szép. A filmet láttad már? :P
manta Elküldve Szeptember26, 2011 Szerző Elküldve Szeptember26, 2011 Én AKAROM látni ezt a filmet - de hol, mikor, meddig és egyáltalán magyarul? :D
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Én AKAROM látni ezt a filmet - de hol, mikor, meddig és egyáltalán magyarul? :P Magyar nyelven nincsen, momentán egyedül holland, belga, német és francia nyelveken elérhető. De talán ez nem is baj, mert az eredeti szinkront állítólag annyira eltalálták, hogy ezt a filmet csak eredeti nyelven (hollandul) és magyar felirattal (ez viszont van hozzá hálistennek) szabad nézni. Amúgy állítólag egész jó film, ilyen kritikát találtam róla: "...ez a film az igazi katasztrófafilm! Olyannyira katasztrofális, rossz és szörnyű és borzasztó, hogy egészen elképesztő módon jó és szórakozató. Hogy mi? Ellentmondás? Ja bazmeg, homó! Amúgy meg semmi köze a NKOTB-hoz, ne legyé' má mongoloid! A New Kids című tv-sorozat alapján készült és bizton állíthatom, hogy új mérföldkő a tahófilmek között. A gagyi amerikai tahóságok, de akár a Torrente, Kapa és Pepe vagy az Üvegtigris is macskajancsik ehhez a filmhez képest. Itt olyan szintű kisvárosi trógerparaszt suttyók köcsögösködnek végig, akiket az EU legszívesebben azonnal agyonlőne és még a nyomaikat is felégetné. A bunkóság magasiskolája ez a film, egy poént sem lőnék le belőle. Tökéletes mű, király színészek, perfekt soundtrack: egyszerűen KÖTELEZŐ!" Egyébként a madarak azt csiripelik hogy decemberben jön a második része, a New Kids Nitro... :D
manta Elküldve Szeptember26, 2011 Szerző Elküldve Szeptember26, 2011 Oké - de honnan szerezzem meg? :P (jah :D múltkor valaki lemaradizott, hogy néha veszek ki dvd-t a tékából a torrent világában :D ) 2 perc 08 másodperc :D Hajnika Ákos esküvőjén sem tudott ilyen szépen korrigálni :) és hogy bepörgött a taknyolástól :D (Mocsok azt mondta, olyan vagyok néha, mint egy élő burleszk :P )
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Oké - de honnan szerezzem meg? :P (jah :D múltkor valaki lemaradizott, hogy néha veszek ki dvd-t a tékából a torrent világában :D ) 2 perc 08 másodperc :D Hajnika Ákos esküvőjén sem tudott ilyen szépen korrigálni :) és hogy bepörgött a taknyolástól :D (Mocsok azt mondta, olyan vagyok néha, mint egy élő burleszk :P ) mondanám, hogy átviszem pendrive-on, de ahhoz egy picit messze vagytok Amúgy aki nem bírta anno az Argo-t, a Ford Fairlane-t, az Üvegtigrist, vagy hasonló, vagy még "suttyób" filmeket, az ne nézze meg. Mellesleg sikerült belenéznem pár részbe a sorozatból is. Hát ezek állatok. :D
Boogie Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Oké - de honnan szerezzem meg? :D Nekünk meg van magyar felirattal, de még csak az elejét láttam. Iszonyat :P Tomi asszem már végignézte. Az elejéből ítélve besza...behu.... :P
MoCSoK Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 valaki mondja már meg honnan lehet letölteni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????? engem is nagyon érdekel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts