mantababy Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Megvan?Készvan?Nincs kész?Sok van?Megleszmá? :D Tisztára mint SSanyi mantája anno... :lol: Azért nem akarom évekig nevelgetni a babucit idebenn, mint az elefánt.!!!! :D 9 hónap is sok. Bár ebben a pillanatban még nyugodtan alszik a pocakban a kiscsajszi és nem is törődik azzal, hogy már olyan testhelyzeteket veszek fel, hogy alig fér el. :) De tegnap benn voltam a dokinál, aki olyan okos volt, hogy kijelentette: Jé, maga nemsokára szülni fog!!! :D - mondom, nem mondod vazze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Bazeee...azonnal levágtam, hogy akarod... :lol: Mosta akkor melyikünk a betegebb? ;) :) mi csak túlkvalifikáltak vagyunk :D amúgy ha minden igaz, akkor péntek este Kecsón vagyok... Sok boldog szülinapot. :D :D :) köszi :lol: Jé, maga nemsokára szülni fog!!! :D - mondom, nem mondod vazze! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Jelentem megszületett a várva várt kislány :) Ma reggel 8:17 kor 3900 gramm 50 cm a többit nem tudom ,most megyek be a kórházba . Ja és kb 2 óra alatt túlestek a dolgon így időm se volt beérni szülni :D A neve pedig Jázmin:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Jelentem megszületett a várva várt kislány :) Ma reggel 8:15 körül 3900 gramm a többit nem tudom ,most megyek be a kórházba . Ja és kb 2 óra alatt túlestek a dolgon így időm se volt beérni szülni :D A neve pedig Jázmin:) Üdv a Klubban! :D GRATULA!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Jelentem megszületett a várva várt kislány :) Ma reggel 8:15 körül 3900 gramm a többit nem tudom ,most megyek be a kórházba . Ja és kb 2 óra alatt túlestek a dolgon így időm se volt beérni szülni :D A neve pedig Jázmin:) :lol: ;) :) :) :( :D VÉGRE!!!!!!!!!!!!! Nagyon gratulálok, épp tegnap akartam lecseszni msnen, hogy mégis mi a fenét képzel már ;) Húúú, de nagyon örülök!!! És könnyen is szült!!! Igazán remek ;) Olyan jó napom van ma: Melinda megszült, a húgom ma közölte, hogy jön a harmadik baba :lol: megyek Kecsóra, 400as gyönyörűen épül.... :D szép az élet, na... :D Azért elgondolkodtam, hogy ha bekönnyezek arra, hogy a húgom babát vár, és eufóriát érzek, hogy a kis Jázmin is megérkezett... hát nem tudom, mi történne, ha kiderülne,hogy én várok babát... :D kemény lenne :lol: Mégegyszer gratula, nagyon puszilom a kismamát és a lányodat is! (és ne haragudj, hogy a kiscsaj egyből áthúzta a tejfakasztós buli előkészületeit, és egy héttel arrébb tolta ;) ez csak a kezdet úgyis ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 este meg kapod a csbcs-t , meg a hlcs-t is.... resszkethetccc !!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Jelentem megszületett a várva várt kislány :) Ma reggel 8:17 kor 3900 gramm 50 cm a többit nem tudom ,most megyek be a kórházba . Ja és kb 2 óra alatt túlestek a dolgon így időm se volt beérni szülni :D A neve pedig Jázmin:) ez igen ! :D Gratulálok !!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Gratulálok ! mikor jön a következő ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Én is szeretnék gratulálni!!! Egyben mutatni is valamit, mit szerzett egy Kadettklubos srác. Nemsemmi. http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=...1160983292#8836 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Melinda, Sanyi! Hatalmas gratula a kislányhoz. Szép nevet választottatok neki. Vigyázzatok rá és persze a kisSanyira és magatokra is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Gratulálok én is!! Tegnap nálunk is bővült a család Nagybácsi lettem. :D Az ikertesómnak született hajnalban kislánya: Sára Eszter. :) (persze nem ő szülte hanem a párja) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Gratula a gyerekáldás(ok)hoz!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Na sziasztok! Tegnap épségben hazaértünk a korházból. Anyumék sutyukijával, így a gyerek gyakorlatilag végigüvöltötte az utat. Nem tudom,hogy a márkahűség beszélt belőle, vagy alapból nem kultiválta az autókat. :) Az első éjszaka nehéz volt itthon, de majd összeszokunk a cumpillával! :lol: AMúgy elég gyors volt a dolog. 6.15-kor még csak nem is tudtam,hogy baba lesz ebből. 7.30 körül már gondoltam, ....de 8-kor már majdnem a kocsiban megszületett. Ezt a hüle várost is most kell újjáépíteni. Minden fel van bontva és le van zárva. A kórházig is a szegedi szabadtéri területén kellett átkéreckedni, mert akkor már majdnem megakart születni. 8.02-kor felsétáltam a dokikhoz, kijelentve, hogy márpedig én szülni jöttem. Mire anyám leparkolta a kocsit, már majdnem túl is voltam az egészen. :D És közlöm,hogy SOHA többet nem csinálom ezt mégegyszer végig! 2 gyerek elég! Meg a nagy hasból is elég. Örülök, hogy kinn van. Így sokkal jobban is néz ki, meg végre nem kell összekucorodnia. Amúgy helyesbítek, mert 3950g volt. Köszönöm a gratulációkat. és mostmár le tudok ülni a gép elé, anélkül,hogy szenvednék az előrehajolás miatt. Így már többet is fogok írni. Sanyi is megtartotta a hétvégén a tejfakasztót. Ahogy hallom Füri ismét jól berúgott a gyerekem tiszteletére. Még jó ,hogy van mire fogni! :D De csak nem ment símán az első itthon töltött nap. A mantám megadta magát. Ma bontom le a szelepfedelet, mert olyan csattogása lett tegnapra, hogy szégyen volt vele a tecsóba is elmenni a bevásárlásra. Lehet hidrotőke baja van. De mostmár kárcsú vagyok és bele tudok nézni! kicsit visszaolvastam és ez a csokiszelet tejbevonattal qvajóóóóó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 ... A mantám megadta magát. Ma bontom le a szelepfedelet, mert olyan csattogása lett tegnapra, hogy szégyen volt vele a tecsóba is elmenni a bevásárlásra. Lehet hidrotőke baja van. De mostmár kárcsú vagyok és bele tudok nézni! kicsit visszaolvastam és ez a csokiszelet tejbevonattal qvajóóóóó. :D Gratulálunk mi is ! ;) :D Azért nem irigyellek. -> Szelepfedél le, hidrotőke ki, tisztába tevés, szoptatás, hidrotőke megpucol / kicserél, tisztába tevés, szoptatás ... :) :) :D Gondolom Sanyi azért tud segíteni itt-ott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 De csak nem ment símán az első itthon töltött nap. A mantám megadta magát. Ma bontom le a szelepfedelet, mert olyan csattogása lett tegnapra, hogy szégyen volt vele a tecsóba is elmenni a bevásárlásra. Lehet hidrotőke baja van. De mostmár kárcsú vagyok és bele tudok nézni! Melinda.. te kb. nem vagy normális :D Ahogy olvastam, komolyan azt gondoltam, hogy bepattantál a mantába egyedül, hogy mész szülni, de aztán megnyugodtam, hogy anyukád veled ment :lol: Huh :D jó nagy gyerek lett! A Sanyi nem volt ekkora, ugye? (már a fiad, nem a férjed) Nagyon örülök, hogy jól vagytok, remélem egy képet azért csak feltolsz ide :D Puszi nektek! ;) Penge vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 SAnyimanó kicsit kisebb volt. 3750g, bár ezt a különbséget marhára nem éreztem ott a szobában. :) Na megpróbálok pár képet feltölteni. 8/2 F baba stílusos, mert Sanyika volt a 8/1 F. Ugyanazt a szobát kaptam csak egy ággyal odébb. még ráncosan manócska nagyon érdeklődik hugi iránt első családi fotónk Amúgy hisztis kiscsajként kezdtük a hetet, de egyre szófogadóbb és csendesebb. Szokja a rendszert itthon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 SAnyimanó kicsit kisebb volt. 3750g, bár ezt a különbséget marhára nem éreztem ott a szobában. :) Na megpróbálok pár képet feltölteni. 8/2 F baba stílusos, mert Sanyika volt a 8/1 F. Ugyanazt a szobát kaptam csak egy ággyal odébb. még ráncosan manócska nagyon érdeklődik hugi iránt első családi fotónk Amúgy hisztis kiscsajként kezdtük a hetet, de egyre szófogadóbb és csendesebb. Szokja a rendszert itthon. :D Szép család vagytok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 SAnyimanó kicsit kisebb volt. 3750g, bár ezt a különbséget marhára nem éreztem ott a szobában. :) Na megpróbálok pár képet feltölteni. 8/2 F baba stílusos, mert Sanyika volt a 8/1 F. Ugyanazt a szobát kaptam csak egy ággyal odébb. még ráncosan manócska nagyon érdeklődik hugi iránt első családi fotónk Amúgy hisztis kiscsajként kezdtük a hetet, de egyre szófogadóbb és csendesebb. Szokja a rendszert itthon. :D GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!!!! :lol: Azt látom, hogy az apukának már ruhára sem jut - biztos sikere van, hogy pucéran grasszál :lol: Te Melinda, a kisfiaddal nem tudok betelni.. de komolyan.. ;) ÉS! Szerintem Jázmin nagyon hasonlít már most az apjára, meg a Sanyikára is :D hát, téged aztán nem lehet hűtlenséggel megvádolni :) látni a gyerkőcökön, hogy jókedvetekben csináltátok őket :) az igazi What The Fuck nézés :(:D:D Komolyan mondom, hogy nagyon büszke vagyok rátok :lol: (pedig nem is vagyok az anyátok... vagy mégis? :D Dehogynem! :D örökbe vagy már fogadva!!!! De szép unokák! ;) 8/1 F és 8/2 F ;) mint valami fedőnév, amit már a kórházban kiosztottak a kis ügynököknek :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 még ráncosan Aranyos/ak! :D Mondhatom, hogy a szeme sem áll jól? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Aranyos/ak! :D Mondhatom, hogy a szeme sem áll jól? :) :D NA igen. Kicsit még összenéz magával, de aranyosan csinálja. Már-már hiányozni fog, mikor ő is leszokik erről a ferde nézésről és beállnak a szemei irányba. :D Mostmár elmondhatom ,hogy teljes a család. Tényleg csak egy kutya és egy aranyhal hiányzik az idilli életünkbe. :lol: (sok egyéb mellett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Boldog születésnapot Melinda :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Boldog születésnapot Melinda :D :lol: óóó köszi szépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 óóó köszi szépen :lol: meg sok boldog szülinapot es gratula a szepseghez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 meg sok boldog szülinapot es gratula a szepseghez :lol: Köszönöm szépen. A kicsike meg szépnek , szép, de amilyen szép olyan hangos is. Nincs véletlenül babahangnyomásverseny? benevezném cumpillát. tuti kupaesélyes és nem is füstöl hozzá úgy ,mint a manta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2011 ha az anyjára ütött, akkor .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts