manta Elküldve Július21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2011 Közelről meg kereshetted a metálszemcséket! ;) hogy ez nektek 6 éve milyen jó témát ad :D :icon4: :icon4: pedig van benne... ;) és akkor csodálkoztok, hogy mattra akartam most fújni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 hogy ez nektek 6 éve milyen jó témát ad :D :icon4: :icon4: pedig van benne... ;) és akkor csodálkoztok, hogy mattra akartam most fújni ;) Mé'? Nem vagy elég matt néha? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 hogy ez nektek 6 éve milyen jó témát ad :D :icon4: :icon4: pedig van benne... ;) és akkor csodálkoztok, hogy mattra akartam most fújni ;) "Jó Napot Kívánok, Matt Imre vagyok." - egyik kollégám szokott néha így köszönni, mivel én a Fény vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 alul maradok... :icon4: nem bánom.... de az sem baj ha én maradok alul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Egyébként azt a színt amilyen Ignissel voltatok Szegeden azt a gyárban is "kolbászzsír metálnak hívjuk" magunk közt. :D Ha érdekel délután megnézem mi a hivatalos megnevezése. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Egyébként azt a színt amilyen Ignissel voltatok Szegeden azt a gyárban is "kolbászzsír metálnak hívjuk" magunk közt. :D Ha érdekel délután megnézem mi a hivatalos megnevezése. :icon4: Apiiii, én tudom: Metál napréz! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Egyébként azt a színt amilyen Ignissel voltatok Szegeden azt a gyárban is "kolbászzsír metálnak hívjuk" magunk közt. :D Neeee Tomi, komolyan? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2011 Azért azt vágjátok, hogy jól elintéztétek a világnézetem :icon4: azóta mindenhol ilyen színű autót látok, nem bírok koncentrálni a vezetésre sem :icon4: mintha megszállták volna a földet a metál napréz (;)) - kolbászzsír metál suzukik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Neeee Tomi, komolyan? :icon4: Szoktam én viccelni? :D De tényleg. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Melindáékról semmi hír? :) Még 2in1 vagy már megszületett a picúr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Melindáékról semmi hír? :) Még 2in1 vagy már megszületett a picúr? Pár napja még nagyon egyben volt :D de már lassan csak kijön az a gyerek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Melindáékról semmi hír? :D Még 2in1 vagy már megszületett a picúr? Hát ezért vagyok még elveszve, mert még 2 in 1 ! :) Nagyon várom már a babát, már porosodik a cucca a polcon, de a multkori korházasdikor annyira rádumálták a dokik a bennmaradásra, hogy már sose akar kijönni. igazából csütörtökön betöltöm a 39. hetet, tavaly ekkor született meg manócska. REmélem hugi is betartja ezt a határidőt. Pláne a tejfakasztó buli időpontja miatt, mert elvileg erre a hétvégére tervezte Sanyi. :D Én meg igyekszek a héten okot is adni rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Hát ezért vagyok még elveszve, mert még 2 in 1 ! :) Nagyon várom már a babát, már porosodik a cucca a polcon, de a multkori korházasdikor annyira rádumálták a dokik a bennmaradásra, hogy már sose akar kijönni. igazából csütörtökön betöltöm a 39. hetet, tavaly ekkor született meg manócska. REmélem hugi is betartja ezt a határidőt. Pláne a tejfakasztó buli időpontja miatt, mert elvileg erre a hétvégére tervezte Sanyi. :D Én meg igyekszek a héten okot is adni rá. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 NA ez a kiscsajszi megmakacsolta magát. Semmi jele a születési szándékának. Én meg már kivagyok , mint a fene. :) Ha már ilyen a hozzáállása, akkor nem lesz egy száguldozós bige. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 NA ez a kiscsajszi megmakacsolta magát. Semmi jele a születési szándékának. Én meg már kivagyok , mint a fene. :) Ha már ilyen a hozzáállása, akkor nem lesz egy száguldozós bige. :D Biztos körbenézett a Blitzen és gondolta hogy ha ilyenek az emberek akkor inkább maradok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Biztos körbenézett a Blitzen és gondolta hogy ha ilyenek az emberek akkor inkább maradok :D HA ez így van akkor jól ráijesztettetek! :) mert még mindig semmi!! A végén még időre se lesz meg, aztán kibújik nekem 6 kilósan 50. hétre. Lassan úgy érzem örökre benn marad. Lehet jobban jár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 :D Még mindig bent van...? :D ezt a leányt... :D de nyugesz van: gyerek még nem maradt bent :lol: Tudod, van az a csajozós mondás, hogy "ilyen nőben én is eltöltenék 9 hónapot" - ez nem tudom, hogy jutott eszembe, de kicsit hülyén hangzik tőlem... :) Mindegy, az a lényeg, hogy jön, amikor úgy állnak a csillagok :) csak ne legyen nehéz szülés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK A LÁNYODDAL ! És még sok sok évet boldogságban egészségben ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 :D köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :) és még nagyon sokat is. Melcsi, SAnyi és a manócska Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Csatlakozom! :D Éjjé sokáig, melled meg ne érjen bokáig! :D Ja és a kedves szavunk mostanában haverok között ilyesmire: rohaggyáááki! :) Mocsok: CSBCS! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :) és még nagyon sokat is. Melcsi, SAnyi és a manócska Megvan?Készvan?Nincs kész?Sok van?Megleszmá? :D Tisztára mint SSanyi mantája anno... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!! :) és még nagyon sokat is. Melcsi, SAnyi és a manócska Köszi ;) A Jázmin manócska még hiányzik a sor végéről :D hogy bírod az utolsó napokat? (már a szülésig, nem 2012re gondolok :)) Csatlakozom! :lol: Éjjé sokáig, melled meg ne érjen bokáig! :D Ja és a kedves szavunk mostanában haverok között ilyesmire: rohaggyáááki! :D Mocsok: CSBCS! :D Köszi neked is :lol: ha a mellem bokáig érne, akkor a topless autómosást egy mellátdobással egy mozdulatból meg tudnám oldani :D Ezt nehéz elmagyaráznom, hogy hogyan is gondolom, de aki elég beteg agyú, az úgyis elképzeli :lol: CSiriBiCSiribá? :) dobjál neki puszikát! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Köszi neked is :) ha a mellem bokáig érne, akkor a topless autómosást egy mellátdobással egy mozdulatból meg tudnám oldani :D Ezt nehéz elmagyaráznom, hogy hogyan is gondolom, de aki elég beteg agyú, az úgyis elképzeli :D CSiriBiCSiribá? :D dobjál neki puszikát! :lol: Bazeee...azonnal levágtam, hogy akarod... ;) Mosta akkor melyikünk a betegebb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 :D köszi :) Sok boldog szülinapot. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts