tgabika76 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Elvonási tüneteim jelentjeztek: Éjjel Mantáról álmodtam. Citromsárga Coupe Mantáról. Nincs is itt a környékben ilyen. :D Ráadásul vonóhorgos volt és utifutit húzott. Kőmüvesek jöttek vele házat építeni. :D Nos, valaki álomszakértő: mit jelent az álmom???? Nem tudom, de egy vaníliasárga gyári állapotút (fekete bőrtetővel) minden nap látok Balatonalmádiban, ha minden igaz 1.6 automata. Már azt hittem arra pályázol mivel eladó, bár a gazdája 1.9M-t (!) kér érte... Úgyszintén almádiban amúgy elég gyakran látok egy aranymetál GTE-t is, gyári spoilerekkel és még a felnik is gyáriak sztem, azt ismeri valaki? Én úgy tudtam egyébként hogy a Calibrát hívják kőművesporschénak, nem a Mantát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 ha már ki kicsodát játszunk: Itt Debrecenben fut egy fekete manta, ha jól emléxem valami narancsos felnikkel. Nem ismeri valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 Boogie! Álmod jelentése a következő: Hamarosan valaki vagyont érő mantával érkezik hozzád, ami eladása lehetővé teszi álmaid otthonának megépítését. A vonóhorog speciális jelentést hordoz ez esetben: itt egy új jövevény érkezését vehetjük biztosra: vagy új áldott állapot, vagy egy kisebbségi gyermek örökbefogadását jelzi. Valószínűleg a manta színéből fakadóan ez az új jövevény egy helyes kis vietkong lesz :D Álmod ezt jelenti vala... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 ha már ki kicsodát játszunk: Itt Debrecenben fut egy fekete manta, ha jól emléxem valami narancsos felnikkel. Nem ismeri valaki? narancsos felni = zőccséges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Boogie! Álmod jelentése a következő: Hamarosan valaki vagyont érő mantával érkezik hozzád, ami eladása lehetővé teszi álmaid otthonának megépítését. A vonóhorog speciális jelentést hordoz ez esetben: itt egy új jövevény érkezését vehetjük biztosra: vagy új áldott állapot, vagy egy kisebbségi gyermek örökbefogadását jelzi. Valószínűleg a manta színéből fakadóan ez az új jövevény egy helyes kis vietkong lesz :D Álmod ezt jelenti vala... :P :D Köszi, hogy én ezekre miért nem jöttem rá???! :D Csak a kisebbségi gyermekkel van gond (nem fogadunk örökbe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 narancsos felni = zőccséges :D Az merci, nem manta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2011 az 'm' az elején stimmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Nem tudom, de egy vaníliasárga gyári állapotút (fekete bőrtetővel) minden nap látok Balatonalmádiban, ha minden igaz 1.6 automata. Már azt hittem arra pályázol mivel eladó, bár a gazdája 1.9M-t (!) kér érte... Úgyszintén almádiban amúgy elég gyakran látok egy aranymetál GTE-t is, gyári spoilerekkel és még a felnik is gyáriak sztem, azt ismeri valaki? Én úgy tudtam egyébként hogy a Calibrát hívják kőművesporschénak, nem a Mantát... Az aranymetál az enyém :D de a felni nem gyári. A sárga bőrtetős meg a Pálffy tulajdona de egy kicsit benézte az árgenerálást. 1.9 M mert eredeti :icon4: de az állapota inkább egy 300 ezres hasonlít. Ja és szerinte egyedi mert bőrtetős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 Az aranymetál az enyém... Na most már ezt is tudom. Hetente kétszer ott biciklizek el előtte. :D (A Pálffy-t ne is említsük, áll ott a kúton egy Astra Coupé is, az is az övé, meg akartam venni róla a felniket, de gyakorlatilag az új áron adta volna, 100e-ért darabját(!)...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2011 Vidéken megtekintettük éjszaka a Tejutat, amit Pesten ugye nem lehet látni. Párbeszéd a kölökkel a következő: - Húúúúúúúúúúúúú... nézd már..... mennyi csillag... ott a Tejút is... ááááóóóóó :D - ahaaaaa :icon4: olyan, mint a planetárium..... :icon4: mire a vidéki versenyzők: - mi az a planetárium???? ;) ;) hát ugye, akinek egész életében egy komplett planetárium van a feje felett éjszaka ... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Vidéken megtekintettük éjszaka a Tejutat, amit Pesten ugye nem lehet látni. Párbeszéd a kölökkel a következő: - Húúúúúúúúúúúúú... nézd már..... mennyi csillag... ott a Tejút is... ááááóóóóó :D - ahaaaaa :icon4: olyan, mint a planetárium..... :icon4: mire a vidéki versenyzők: - mi az a planetárium???? ;) ;) hát ugye, akinek egész életében egy komplett planetárium van a feje felett éjszaka ... :lol: Én ezt sosem értettem: Ugye a mi Naprendszerünk elvileg a TejútrendszerBEN van. Akkor, hogy lehet az, hogy mindenki látja? ;) Azért ez nem olyan, mint a metálszemcséket látni a hátsó ülésről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2011 ez attól függ, hogy éppen hogyan kanyarodik a Föld a Tejút szerpentinjén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ez attól függ, hogy éppen hogyan kanyarodik a Föld a Tejút szerpentinjén :icon4: Ha éppen baxxa neki keresztben, akkor a kilincs irányában látszik mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ha éppen baxxa neki keresztben, akkor a kilincs irányában látszik mi? :D Na, végre megértetted :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Én ezt sosem értettem: Ugye a mi Naprendszerünk elvileg a TejútrendszerBEN van. Akkor, hogy lehet az, hogy mindenki látja? :D Most mér', a vonatból is látni az elejét az utolsó kocsiból ha kihajolsz az ablakon... :icon4: Jó, alagútban mondjuk nem, de egyrészt ott fáj ha kihajolsz, másrészt meg a tejút nem megy alagútban. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Most mér', a vonatból is látni az elejét az utolsó kocsiból ha kihajolsz az ablakon... :icon4: Jó, alagútban mondjuk nem, de egyrészt ott fáj ha kihajolsz, másrészt meg a tejút nem megy alagútban. :D Meg csokiszelet tejbevonattal nem? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Meg csokiszelet tejbevonattal nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2011 Tudom, hogy a kutyát sem érdekli, de ma leveszik a fogszabályzóm... ;) mérhetetlenül szomorú vagyok... ;) hiányozni fog... :icon4: Viszont vasárnap eldől a 400as manta sorsa... úgy ütemeztem be, hogy aznap fogom kitaláni, mit csinálok vele :icon4: (ja. Menedmondák tisztázása végett: a 400as az én mantám, az én nevemen van - annyi hogy anno az ex erre vágyott, így mikor megvettem, kvázi elbirtokolta - de miután elvitte a nászajándék autót is és kipakolta a 10év alatt felhalmozott alkatrészeket, gondoltam, ezt már nem adom oda :D mindezt úgy gondoltam, hogy volt a kezemben egy media marktos szatyor (abiben addig laktam a holdon) az ismert felirattal ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Tudom, hogy a kutyát sem érdekli, de ma leveszik a fogszabályzóm... ;) mérhetetlenül szomorú vagyok... ;) hiányozni fog... :icon4: Viszont vasárnap eldől a 400as manta sorsa... úgy ütemeztem be, hogy aznap fogom kitaláni, mit csinálok vele :icon4: (ja. Menedmondák tisztázása végett: a 400as az én mantám, az én nevemen van - annyi hogy anno az ex erre vágyott, így mikor megvettem, kvázi elbirtokolta - de miután elvitte a nászajándék autót is és kipakolta a 10év alatt felhalmozott alkatrészeket, gondoltam, ezt már nem adom oda :D mindezt úgy gondoltam, hogy volt a kezemben egy media marktos szatyor (abiben addig laktam a holdon) az ismert felirattal ;) ) miért irtad fehérben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2011 mert ez halványsárga :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 mert ez halványsárga :D ehheheheeeeee..... mondod te ezt egy fényezőnek ??? hehe :icon4: kisanyám ,az alap színskála itt indul :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2011 wehehe-he-he :icon4: de viccesek vagyunk... :icon4: kisapám ;) de veled tényleg nem fogok már kötözködni, mert úgyis alul maradok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 de veled tényleg nem fogok már kötözködni, mert úgyis alul maradok... :icon4: Lájk mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Jééé, vannak azon a skálán számomra is ismerős kódok... sacc. 18 éve a mazdánk a gyári metálbarna helyett 8023-as lett. Messziről egész hasonlított :D Közelről meg kereshetted a metálszemcséket! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Kobász zsír metál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts