manta Elküldve Április14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2011 Autósklubbnak mé' elnöke van? Miért nem komány-zoo-ja. :) Legyen királya! :( amit gondolok az ez: BKV B) wehhh :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 B) :D :) :( J0hnny, J0hnny... lesz még VADkert :) :) :) (jelzem, nem másoltam a neved, hanem bepötyögtem kétszer :D de harmadszorra is meg tudom csinálni: J0hnny :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Na lehet gratulálni!!! Sanyi mégiscsak egy nagy tudású művész!!! 99% hogy lejányzó lesz a második babóca. Szóval csak ért a dolgához a drágám. Így lehet a gyerek neve Jázmin!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 (jelzem, nem másoltam a neved, hanem bepötyögtem kétszer B) de harmadszorra is meg tudom csinálni: J0hnny :D ) Leborulok előtted! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Na lehet gratulálni!!! Sanyi mégiscsak egy nagy tudású művész!!! 99% hogy lejányzó lesz a második babóca. Szóval csak ért a dolgához a drágám. Így lehet a gyerek neve Jázmin!! B) Hiába na, a nagy munkát ő végezte el!Ennyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2011 Na lehet gratulálni!!! Sanyi mégiscsak egy nagy tudású művész!!! 99% hogy lejányzó lesz a második babóca. Szóval csak ért a dolgához a drágám. Így lehet a gyerek neve Jázmin!! :( B) wtf? :D nem úgy volt, hogy fiú lesz a második is? :) Nem mintha baj lenne, de vadkertre akkor vinnék nektek igazi díjnyertes jázminteát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Na lehet gratulálni!!! Sanyi mégiscsak egy nagy tudású művész!!! 99% hogy lejányzó lesz a második babóca. Szóval csak ért a dolgához a drágám. Így lehet a gyerek neve Jázmin!! :D Gratulálunk mi is. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 B) wtf? :D nem úgy volt, hogy fiú lesz a második is? :) Nem mintha baj lenne, de vadkertre akkor vinnék nektek igazi díjnyertes jázminteát :( De úgy volt, csak a 20 hét körül egy plexus cysta nevű dolgot találtak a babucinál, ami nem nagy gond, de újra behívtak UH-ra. Ekkor nézettem meg a dokival tüzetesen. Eléggé a szoknyája alá néztünk a gyerkőcnek, és egyértelműen leányzó. Persze a fütyivel együtt a cysta is eltünt! Szóval inkább legyen egészséges kislány , ha ezen múlik a cysta eltűnése, Vigye azt a fütyköst is. :) Valószínű , hogy a köldökzsinór lógott a lába közé a 16 hetesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2011 B) na, akkor viszem a Jázmin teát :D gratula! Sanyib aztán ügyel a kényes egyensúlyra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Tiszta babazsúr lesz ez!Kacseroék is hozzák a legkisebbet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jah :D és valakinek le is kéne gyártani a helyszínen egyet, mert nehogy már itten negatív diszkrimináció legyen B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jah :D és valakinek le is kéne gyártani a helyszínen egyet, mert nehogy már itten negatív diszkrimináció legyen B) :) Gepáááááááááááááááááárdd! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jah :) és valakinek le is kéne gyártani a helyszínen egyet, mert nehogy már itten negatív diszkrimináció legyen B) :( Éés Te lennél az egyik fél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2011 Azért mert én vetettem fel a problémát, még nem nekem kell végrehajtanom a megoldást :D Viszont nagy itt a csend. :D Ha minden jól megy, akkor Vadkertre tudok menni a mantával :D micsoda öröm és boldogság, mi? :D tulajdonképpen semmi nem történt vele, és a lakatolás fele van csak kész, de legalább jól kisikáltam a szőnyeget, ami utána mondjuk még kétszer elázott... :D jah, meg a szétrohadt recaro sín ki lett cserélve... de ennyi idő alatt már fel lehet építeni egy másikat :) mondjuk azt nem, de akokr is... VISZONT Ismét adományokat várok :D kéne egy jó kupac szerszám :D de nem olyan, mint amire a hülye kiéhezett kollegám gondolt, amikor felsóhajtottam, hogy 'valami jó szerszámra lenne szükségem' és ő felajánlotta az övét :D hanem olyanra, amit ládában lehet tartani. És nem az igazi másolatára gondoltam, hanem olyanra amit ilyen helyen tartanak és nem betegagyú... áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... mindegy hogy magyarázom, úgyis kiforgatjátok B) szóval lehet adakozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2011 :) B) :D :D ez kurvájul jó volt :D :D :D akarom látni ezt a filmet :D :D hájper-hájper :D :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 :) B) :D ez kurvájul jó volt :D :D :D akarom látni ezt a filmet :D :D hájper-hájper :D :D :D nagyon beteg...most nézem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 :) B) :D ez kurvájul jó volt :D :D :D akarom látni ezt a filmet :D :D hájper-hájper :D :D :D én nem tudtam végignézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2011 kiverte a biztosítékot, meg elment a net? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 kiverte a biztosítékot, meg elment a net? :D fos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 fos. ebben minden benne van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Megpróbáltam folytatni, de inkább mégsem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2011 fos. ebben minden benne van :D Nektek nincs mantátok, ugye? :D mert akinek van, annak minden jó, amiben manta van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nektek nincs mantátok, ugye? :D mert akinek van, annak minden jó, amiben manta van :D Amikor megláttam a klippet csak a manta miatt szedtem le a filmet :) de nem is a kocsiról szól B) és a manta miatt néztem meg félig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts