Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hajni, rájöttem!

Legyen a neved Milyen Hajnal. :D Lehet akármilyen. :) Visszakérdeznek, milyen? Milyen! ;)

:D lökött :lol:

Elküldve
:D

:D nem tudom, talán azóta hanyatlok, amióta majdnem nullára csökkent a cigaretta és bor adagom :)

Áh nem... csak a cigit hanyagolom :lol: a bor maradt ;) csak olyan részeg vagyok mindig, hogy nem bírok már írni sem :D

velem nagyon kell majd vigyázni a következő talin, mert mióta látom a rock&roll másik oldalát, azóta nincs időm nyomni az eddig ismertet - így könnyen előfordulhat, hogy jó erkölcsömet megrontja a rossz társaság, és gyakorlatilag fél üveg bortól részegen fetrengek majd egy bokorban, ahol senki nem fog észrevenni, mert a két szál cigitől, amit majd elszívok alkoholos mámorban úgy el fog menni a hangom, hogy még segítséget sem tudok majd hívni :D

Elküldve
:lol: nem tudom, talán azóta hanyatlok, amióta majdnem nullára csökkent a cigaretta és bor adagom :D

Áh nem... csak a cigit hanyagolom :D a bor maradt :) csak olyan részeg vagyok mindig, hogy nem bírok már írni sem ;)

velem nagyon kell majd vigyázni a következő talin, mert mióta látom a rock&roll másik oldalát, azóta nincs időm nyomni az eddig ismertet - így könnyen előfordulhat, hogy jó erkölcsömet megrontja a rossz társaság, és gyakorlatilag fél üveg bortól részegen fetrengek majd egy bokorban, ahol senki nem fog észrevenni, mert a két szál cigitől, amit majd elszívok alkoholos mámorban úgy el fog menni a hangom, hogy még segítséget sem tudok majd hívni :D

Ha esetleg Dzsoni rád talál, betakar majd egy zászlóval... :D vagy befekszik melléd és utána takarózik.. ;)

Elküldve
Ha esetleg Dzsoni rád talál, betakar majd egy zászlóval... :D vagy befekszik melléd és utána takarózik.. :)

Vagy először leapírtom a bokrot róla a zászlóval és aztán intejút csinálok vele, mint a BW-n a rendőrökkel. :D

No aztán ha már a rendőrök levertek, majd mellé fektetnek! :lol:

Elküldve
Vagy először leapírtom a bokrot róla a zászlóval és aztán intejút csinálok vele, mint a BW-n a rendőrökkel. ;)

No aztán ha már a rendőrök levertek, majd mellé fektetnek! :D

Kiflire hajtanak baszki és akkor lesz kis kifli-nagy kifli :D

Nem tudom miért (talán mert ránéztem a betört körmömre, amit akkor szereztem, mikor ma a kocsim alatt fetrengtem a cég parkolójában, mert otthonról utánam szóltak, hogy valami csöpögött a kocsimból - ami szerintem sima víz a kipuffból, ami nem jó hír, mert akkor az y-nál lehet egy lyuk, de mindegy is, mert vasárnap úgyis aknára kell állnom, hogy kicseréljük a váltótartóbakot), szóval eszembe jutott, hogy egyszer a kisujjamról letört a műköröm, csak az volt a baj, hogy épp a fülemet vakartam és a füllyukamba tört bele ahonnan szemöldök csipesszel kellett kiszedni a körmöt... :D (itt szerintem egy nagyon komoly asszociációs folyamat érhető tetten: köröm - kipuff lyuk - füljárat stb... figyelem magam egy ideje, és olyannyira kitágult már a tudatom, hogy látszólag össze nem tartozó dolgokat olyan játszi könnyedséggel kapcsolok össze, hogy lefordulok magamtól a székről... :lol: az ilyenek vezetnek a nagy feltalálásokhoz, mint az alma meg a fa, amiből kijött a Newton törvény :D még sokra viszem egyszer, figyeljétek meg :) )

Elküldve
Kiflire hajtanak baszki és akkor lesz kis kifli-nagy kifli :)

...

zsömlére vernek :lol:

...még sokra viszem egyszer, figyeljétek meg :D )

A hangok is megmondták mi? :D

kapus.jpg

Elküldve

Mé nem vagy te 10-el fiatalabb... :D

Úgy bezabáltam a gerébiben torkos csüti miatt, hogy guruolok.

:lol:

Comptonban ott volt az igazi EAZY,

én +mondtam, haver a legjobb dolog, hízni.

Mert egésznap csak kúrni, zabálni akarok,

a többi nem érdekel, én mindent leszarok.

:D

...és most lefexem és somlói galuska delériumban fetrengve álomra hajtom a fejem! :)

Elküldve

Lenyomtuk a Star Wars maratont... megnéztük mind a hat részt egy nap alatt, most csak az Erőt érzem, tudom, ki a sith és ki állt át a sötét oldalra, amiben már sokan csalódtak.

A sithek egyébként fura figruák, aljasok és gerinctelenek - mondhatni free style.ban nyomják... :D

A legdurvább szöveg Mószájszliban, ami a gyűjtőhelye az univerzum leghitványabb söpredékének: "engem 12 naprendszerben ítéltek halálra a távollétemben" :)

Újra szerelmes lettem :D eddig is vonzódtam Yodához, de már biztosan szerelem ez, megrágcsálnám a cuki kis fülét, hagynám hogy ő, a legnagyobb jedi oktasson mindenféle fontos dologra és alkalmazza rajtam az erőlökést ;) össze akarok házasodni vele és a Dagoba rendszerben akarom emelgetni kifele a mocsárból az űrhajókat :lol:

Elküldve
Lenyomtuk a Star Wars maratont... megnéztük mind a hat részt egy nap alatt, most csak az Erőt érzem, tudom, ki a sith és ki állt át a sötét oldalra, amiben már sokan csalódtak.

A sithek egyébként fura figruák, aljasok és gerinctelenek - mondhatni free style.ban nyomják... :D

A legdurvább szöveg Mószájszliban, ami a gyűjtőhelye az univerzum leghitványabb söpredékének: "engem 12 naprendszerben ítéltek halálra a távollétemben" :)

Újra szerelmes lettem :D eddig is vonzódtam Yodához, de már biztosan szerelem ez, megrágcsálnám a cuki kis fülét, hagynám hogy ő, a legnagyobb jedi oktasson mindenféle fontos dologra és alkalmazza rajtam az erőlökést ;) össze akarok házasodni vele és a Dagoba rendszerben akarom emelgetni kifele a mocsárból az űrhajókat :lol:

Emelgetéshiányod van, vagy csak a mocsárból kiemelkedő cucc cuppogását hiányolod? :D

Elküldve

A legdurvább szöveg Mószájszliban, ami a gyűjtőhelye az univerzum leghitványabb söpredékének: "engem 12 naprendszerben ítéltek halálra a távollétemben" ;)

Újra szerelmes lettem :) eddig is vonzódtam Yodához, de már biztosan szerelem ez, megrágcsálnám a cuki kis fülét, hagynám hogy ő, a legnagyobb jedi oktasson mindenféle fontos dologra és alkalmazza rajtam az erőlökést :D össze akarok házasodni vele és a Dagoba rendszerben akarom emelgetni kifele a mocsárból az űrhajókat :lol:

Ez a beteg... :D

Elküldve

Kikerekedett a történet! Mondhatnám,hogy megoldódott az idei év egyik nagy rejtélye, de mint tegnap kiderült nem így van! :D Hogy tiszta legyen a dolog:

8.-án kedden délelőtt 10 körül autózgatok nyugodtan a bajai úton aholis a rend őrei üldözték a gonoszt. Persze ,hogy megállítottak és a méretes szerv kérlelte a kormány és a kipuff műbizonylatait az okmányaim után. Na én hablatyoltam,hogy 35cm felett nem kell, meg ,hogy benne van az E betűs kód és így nem kell ..... de neki ez nem volt elég magyarázat. Mondtam.,hogy 5 éve így hajtom a kocsit és nem ő az első rendőr aki megállít, de ő az első aki ezt kérte, úgy látszik ez hatott és el akart engedni, azzal a figyelmeztetéssel , hogy ha a kpm kap el akkor elveszik a forgalmit. ;) Már el is indultam volna, mikor a másik rendőr, aki néni volt, szólt,hogy nem ég az egyik tompítottam, majd jó kívánságokkal távoztam.

Ezzel nem is lenne baj, elmentem barátnőmhöz ,hogy a fél méteres zselés körmeimet emberi méretre csökkentse, mert már gépelni sem tudtam, (gondolom ez látszott is , mert csendben voltam) de ő bemondta az unalmast. Akkor vissza akartam csajszival menni Szegedre, de akkor a rendőrök mellett kellett volna megint mennem. Gondoltam legalább a lámpát megcsinálom, nehogy amiatt kapjanak le a szembenlevő zsernyákok. De mire ez a gondolatmenet kiteljesedett bennem, már beindítottam a mocit és a lámpát is felkapcsoltam. az egyik reflektornak használt lámpámból akartam a jó izzót a rossz tompítottba tenni. Ki is vettem , de a bazi nagy körmök miatt, -meg hogy annyira szőke vagyok,hogy Annácska fürtjei ébenfekete tincseknek látszódnak mellettem, - összeszikráztattam a két saruját az izzónak!!! :D Motor le is állt!!!

Biztosítékok rendben.....bla bla bla. Barátnőm szomszédja egy autószerelő mester, át is ugrottam érte, ő eljött ránézett a kocsira, megkérdezte,hogy indul és BEINDÍTOTTA! A kuuuva annyát , pöccre. Ki is akadtam, na mindegy elindultunk , de nem Szegedre, mert már késésben voltunk, hanem indultunk Mórahalomra. Ahogy a bajai útra értünk , fel akartam kapcsolni a világítást, de a kocsi leállt. Akkor döbbentem rá, hogy valami zárlat még mindig lappang a világítás körül, így lámpa nélkül mentünk a vásárlandó házunkig. Azt akartam csajnak megmutatni. Utána újra pöccre induló verdával Mórahalomra mentünk ahol megálltunk kv-ni. Utána megint pöccre indult és elmentem lovazni, ahol 2 óra meló után a kocsi, sehova!!! VAgy a trafó vagy a compi???? Valamit kinyírtam én állat, de Sanyi a cégesverdával egyből hozta a trafót, de akkor se indult. Otthagytam a mantát a lovak között!

Tegnap mentünk érte, vittük a Bogi compiját. Mire megsímogattam a pacikat a motor már járt, kérdeztem mi volt a baj? Érdekes, hogy Sanyi semmit nem cserélt ki, csak kinyitotta az ajtót és beindította. ÉS BEINDULT a gép. Hát kicsit kiakadtam. Nagyon finnyás lett a mantám. Érzékeny a kicsike, pedig manapság nem is bántottam meg semmivel. KLimax? :lol:

A vicc az egészben, hogy Sanyi egy napra az enyém lerohadása után majdnem megjátszotta ezt a zárlat dolgot. Hazaértünk a fekete mantával és egy idegen vizsla volt az udvarban. Sanyi mert állat, a kocsikulcsot vágta a kutyushoz, persze a kulcsból csak egy van, rajta az egyetlen riasztótávirányítóval. A kulcs elkerülve a kutyát a földbe fúródott , ahol benyomódott a riasztó gombja, majd azzal a lendülettel tönkre is ment a távirányító!!! :) Ajtó kinyit , majd a riasztó ontotta a szép hangokat. Pár perc visítás után drágám a mocitetőt felnyitotta és elvágta a sziréna drótjait. Letudva a dolgot. Másnap Algyőről hazafele menet közben leállt a kocsi, és ezt 500 m-en keresztül megtette párszor, mire rájöttünk ,hogy az elvágott kábelek nem lettek leszigetelve.

Akkor nyugodtam ,meg ,hogy nem csak én vagyok szőke!!!

Elküldve
Akkor nyugodtam ,meg ,hogy nem csak én vagyok szőke!!!

Azt hiszem elektromos továbbképzést kell majd tartanom a mantásoknak a köv vadkerti talin! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.