mantababy Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Miért nem kéred meg a Sanyit? Férfiembernél mindig van egy szál. <_< És nem is annyira káros az egészségre. LEgalábbis eddig azt hittem, dehát jön a 2. gyerek, így már a férfiember cigijében se lehet bízni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2011 :lol: minden remény odaveszett... :lol: mert az oké, hogy a kínai cipőbe nájlonlankasztóval berohad a lábam, és olyan, mint valami ótvaros olcsó sajtos csipsz, de bakker még az is, hogy állítólag horkolok.... <_< áh.... :D tízes skálán négyes... így értékeltek a Makették... :D és akkor még pasizzak, mi... :) még nyomok egy vonalkódot a tangámra és igazán kapós leszek... :D horkolás... faxom... :D át kell értékelnem az eddigi hódolóim véleményét... már majdnem elhittem pedig... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 vizuális típus vagyok... ez a vonalkód dolog egy picit illúzióromboló volt :D Viszont eszembe jutott egy előadás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 :lol: minden remény odaveszett... :lol: mert az oké, hogy a kínai cipőbe nájlonlankasztóval berohad a lábam, és olyan, mint valami ótvaros olcsó sajtos csipsz, de bakker még az is, hogy állítólag horkolok.... <_< áh.... :D tízes skálán négyes... így értékeltek a Makették... :D és akkor még pasizzak, mi... :) még nyomok egy vonalkódot a tangámra és igazán kapós leszek... :D horkolás... faxom... :D át kell értékelnem az eddigi hódolóim véleményét... már majdnem elhittem pedig... :D Ne aggódj , állítólag én is horkolok. :D néha és keveset ,de néha visszahallom, mikor Sanyit piszkálom a horkolása miatt. Amúgy otthon vagy jövő szombaton? Nem a horkolásodat akarjuk hallgatni, de úgy néz ki felugrunk Pestre pár vaterás cuccért és beugranánk meglátogatni. :lol: Ha nem zavarunk. Legutóbb is terhesen mentem, most is. Remélem a harmadik látogatásunkkor végre nem lesz bébi a hasamban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 :lol: minden remény odaveszett... :lol: mert az oké, hogy a kínai cipőbe nájlonlankasztóval berohad a lábam, és olyan, mint valami ótvaros olcsó sajtos csipsz, de bakker még az is, hogy állítólag horkolok.... <_< áh.... :D tízes skálán négyes... így értékeltek a Makették... :D és akkor még pasizzak, mi... :) még nyomok egy vonalkódot a tangámra és igazán kapós leszek... :D horkolás... faxom... :D át kell értékelnem az eddigi hódolóim véleményét... már majdnem elhittem pedig... :D A helyedben én nem a Makett-ék értékelését venném alapul :) , vagy Őket akarod elcsábítani? :D Horkolásról csak annyit, általában a hapsik jobban horkolnak. :lol: Ja, és ha alszunk, akkor alszunk, nem hallgatózunk. (el)hinni márpedig kell. B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 át kell értékelnem az eddigi hódolóim véleményét... már majdnem elhittem pedig... <_< Na ezt vesézd má ki kicsikét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2011 Ne aggódj , állítólag én is horkolok. :D néha és keveset ,de néha visszahallom, mikor Sanyit piszkálom a horkolása miatt. Amúgy otthon vagy jövő szombaton? Nem a horkolásodat akarjuk hallgatni, de úgy néz ki felugrunk Pestre pár vaterás cuccért és beugranánk meglátogatni. :) Ha nem zavarunk. Legutóbb is terhesen mentem, most is. Remélem a harmadik látogatásunkkor végre nem lesz bébi a hasamban. :D Ha erre jártok, akkor itthon leszek és kész! :D de gyereket hozzatok ám! És nem csak hasban :lol: Na ezt vesézd má ki kicsikét! :lol: J0hnny... én azt hittem, hogy a lábszagnál, a horkolásnál és a beszarásnál fogsz fennakadni, erre meg holmi hódolóknál vagy megakadva :D <_< ők nem tudják ám, hogy mit írtam ide :D azt hiszik, merő eleganciából nem veszem le a csizmám :lol: az alvási szokásaimról még nem tud egyik sem, de akkor is majd azt hiszik, hogy azért nem alszom, mert az ördög soha nem alszik :) Van egy ismerősöm, aki 18 évesen tudta meg, hogy a nők is szarnak. Addig ő a nőket valami tündéri teremtményként kezelte, aki beragyogják isteni lényüknél fogva a férfi ember mindennapját - de miután szembesítették a zord valósággal, két napig maga elé bámulva ült totális depresszióban :) Készülő könyvemben (igen, lassan véget ér az alkotói válság és levarrom a fennmaradt 10%ot is :D ) egy rövid snittet szentelek arra, hogy lerántsam a leplet azokról a nőkről, akikre általában áll a pasik répája: ha másért nem, hát azért, hogy tudják, hogyan érik el az áhított szívdöglesztő testalkatot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 J0hnny... én azt hittem, hogy a lábszagnál, a horkolásnál és a beszarásnál fogsz fennakadni, erre meg holmi hódolóknál vagy megakadva :D <_< ők nem tudják ám, hogy mit írtam ide :D azt hiszik, merő eleganciából nem veszem le a csizmám :D az alvási szokásaimról még nem tud egyik sem, de akkor is majd azt hiszik, hogy azért nem alszom, mert az ördög soha nem alszik :D Van egy ismerősöm, aki 18 évesen tudta meg, hogy a nők is szarnak. Addig ő a nőket valami tündéri teremtményként kezelte, aki beragyogják isteni lényüknél fogva a férfi ember mindennapját - de miután szembesítették a zord valósággal, két napig maga elé bámulva ült totális depresszióban :lol: Készülő könyvemben (igen, lassan véget ér az alkotói válság és levarrom a fennmaradt 10%ot is :) ) egy rövid snittet szentelek arra, hogy lerántsam a leplet azokról a nőkről, akikre általában áll a pasik répája: ha másért nem, hát azért, hogy tudják, hogyan érik el az áhított szívdöglesztő testalkatot :lol: ...én már semmitől nem undorodom: szeretem a nőket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ha erre jártok, akkor itthon leszek és kész! :D de gyereket hozzatok ám! És nem csak hasban :D J0hnny... én azt hittem, hogy a lábszagnál, a horkolásnál és a beszarásnál fogsz fennakadni, erre meg holmi hódolóknál vagy megakadva :D <_< ők nem tudják ám, hogy mit írtam ide :D azt hiszik, merő eleganciából nem veszem le a csizmám :lol: az alvási szokásaimról még nem tud egyik sem, de akkor is majd azt hiszik, hogy azért nem alszom, mert az ördög soha nem alszik :lol: Van egy ismerősöm, aki 18 évesen tudta meg, hogy a nők is szarnak. Addig ő a nőket valami tündéri teremtményként kezelte, aki beragyogják isteni lényüknél fogva a férfi ember mindennapját - de miután szembesítették a zord valósággal, két napig maga elé bámulva ült totális depresszióban :D Készülő könyvemben (igen, lassan véget ér az alkotói válság és levarrom a fennmaradt 10%ot is :D ) egy rövid snittet szentelek arra, hogy lerántsam a leplet azokról a nőkről, akikre általában áll a pasik répája: ha másért nem, hát azért, hogy tudják, hogyan érik el az áhított szívdöglesztő testalkatot :lol: Hát a babát nem visszük. Nem lenne kényelmes neki egész nap a cégesautóban zötykölődni. De vadkerten látni fogod, oda visszük. ÉS légyszi ne terjeszd , hogy a nők is pukiznak és egyéb dolgokat csinálnak. Tudod mennyi év munkája van nekem abban,hogy Sanyival elhitessem, hogy a nők soha...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 ÉS légyszi ne terjeszd , hogy a nők is pukiznak és egyéb dolgokat csinálnak. Tudod mennyi év munkája van nekem abban,hogy Sanyival elhitessem, hogy a nők soha...... :D <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 <_< :D :D :) Akkor szólok,hogy 99%, hogy megyünk szombaton. Nem tom mikor. Fel kell pakolnunk egy sarokkádat a IV .kerben, egy sütőt a XVII kerben és egy üvegmosdót Fehérvárcsurgón . De már kora reggel indulunk, HA pénteken megjön a fizu!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2011 Akkor szólok,hogy 99%, hogy megyünk szombaton. Nem tom mikor. Fel kell pakolnunk egy sarokkádat a IV .kerben, egy sütőt a XVII kerben és egy üvegmosdót Fehérvárcsurgón . De már kora reggel indulunk, HA pénteken megjön a fizu!! :D A IV. ker itt van mellettem és rajtam kell átmenni a XVIIbe (mondjuk ez nem igaz, nem is tudom miért mondom...) <_< Na mindegy! Gyertek, ha csak 10 percre is! :) Olyan szép kismama voltál elsőre is, biztos most iz az vagy :D és erről meg karok győződni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 http://www.legoaruhaz.hu/manta-harcos-8073-1019.html/hun/ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2011 http://www.legoaruhaz.hu/manta-harcos-8073-1019.html/hun/ <_< tiszta olyan, mint én, amikor pipa vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 tiszta olyan, mint én, amikor pipa vagyok :D A harcost azt értem, de mi az a zöld valami még ott? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 A Google szerint az egy tengeri növény (mondjuk azt nem tudtam hogy ez minden Mantának tartozéka...), a hasonlóság azonban korlátozott, Legóból nem lehet ennél élethűbb hínárt csinálni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 -Cleveland: Nem érezem a lábam! -Joe(hátttérből): Üdv a klubban haver! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2011 Melinda ne mán! :lol: Szombat délelőtt nem leszek otthon! :D Most hasított belém a felismerés.... 10re a Keletinél kell lennem egy megbeszélésen, és délnél hamarabb nem jutok haza... :D Nekem a számom még a régi (azt nem vitte magával a Laci ;)), szóval majd egyezkedjünk már, hogy mi hogy lesz - gondolom nektek nehezebb azért összeegyeztetni az útvonalat... Amúgy meg: korrekt világmegváltásra készülünk :) ahogy Viktor barátom mondta: "Hajni, mi már lefogtuk a világ csuklóján a pulzust, tudjuk a diagnózist - már csak oda kellene baszni" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2011 ne mán - yesssssss :D ez egy teszt volt :lol: ha azt írod: b*sszus, azt írja ki, hogy ne mán :D de akkor mi van, ha valaki basszusgitározik? Nemángitár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nem baj, ha nem leszel otthon délelőtt. Kora reggel elindulunk és Fehérváron kezdjük a cuccok gyüjtését. Későb megyünk Pestre és ha mindent összeszedtünk akkor megebédelünk és utána megyünk téged zavarni. Így nem kell sietnünk,a cuccok miatt. És nyugodtan leülhetünk kicsit nálad. Majd egyeztetünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nem baj, ha nem leszel otthon délelőtt. Kora reggel elindulunk és Fehérváron kezdjük a cuccok gyüjtését. Későb megyünk Pestre és ha mindent összeszedtünk akkor megebédelünk és utána megyünk téged zavarni. Így nem kell sietnünk,a cuccok miatt. És nyugodtan leülhetünk kicsit nálad. Majd egyeztetünk :) oke :D délre otthon leszek, és anyukámat is hazaengedik látogatóba :lol: királyság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Megvolt a Pesti kiruccanás is, bár a céges furgon ülése sajna nem dönthető hátra mint a mantáé, ezért mire hazaértünk úgy ültem , mint aki karót nyelt. :D Hajniékat is jó volt újra látni és remélem azóta is minden rendben van a családdal !!! A házikolbász remélhetőleg fincsi volt, garantáltan HÁZI és nemrégen még röfögött, szóval nem Lengyel hús. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2011 Megvolt a Pesti kiruccanás is, bár a céges furgon ülése sajna nem dönthető hátra mint a mantáé, ezért mire hazaértünk úgy ültem , mint aki karót nyelt. :lol: Hajniékat is jó volt újra látni és remélem azóta is minden rendben van a családdal !!! A házikolbász remélhetőleg fincsi volt, garantáltan HÁZI és nemrégen még röfögött, szóval nem Lengyel hús. :D Melinda! :D A kolbászotok olyan finom, hogy az már külön gasztronómiai fogalom! :D Annak, aki jól viselkedett, engedélyeztem egy sziput a zacsiból :D nagyon fincsi tényleg, tiszta husi, jó száraz és a füstölése is kiváló. :D El kell mondanom, hogy Melinda másodszorra is kifejezetten csinos kismama - el is gondolkodtam, hogy Rubint Réka lehet nagyra a seggével, de azért van más kismama is, aki büszke lehet hátsó fertájára :D röviden: Melindának jó a segge :D De! Nem buzultam be vagy ilyesmi ;) Örülök, hogy bejöttetek :) jót dumcsiztunk ;) és "ne káráljá má' :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 ...A kolbászotok olyan finom, hogy az már külön gasztronómiai fogalom! :) ... Na de Hajni! Ez a 18+-ba való ám... :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Hajni, rájöttem! Legyen a neved Milyen Hajnal. :D Lehet akármilyen. :lol: Visszakérdeznek, milyen? Milyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts