Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha valaki hajlandó lett volna fiút csinálni nekem, az tuti Hunor lett volna :D nekem az nagyon tetszik :D De a Táltos is nagyon jó, nem is tudtam, hogy ilyen is lehet :D Hunor Táltos... az megel :)

Táltos Hajnal--- hmm... :D

Ha Márk nem lesz, akkor lehet még Máté, Lukács és János is az evangéliumok után :P

A Flávió az béndzsó... Lakatos Flávió... úgy elmegy...

Tóth Banderasz

Tóth Herkules

Tóth Rómeo

Tóth Szandokán

;)

A Dominik meg a Patrik név is elég gyakori manapság. Meg a Botond... na, ezt nem is értem... B)

Ákos akarta a fiát Dominiknak hívni, de kurvájul lánya lesz (:D), mondták, legyen Dominika... de úgy elkeseredett, hogy lánya lesz, hogy azt mondta, akkor már inkább Domina :D Jó, már nem bánja, csak azt hitte,hogy akkora kan, hogy belőle csak fiú jöhet ki :D

Sanyib-nek, hogy örüljön :D

spanyol nevek

indiai

román :D

itt meg van még egy csomó

Na de nekem egy nevet sem adtok? :lol:

A János fel sem merül bennetek...pedig bibliai név! :D

Csekkold Hajnal! :D

Elküldve
Még nem késő.. tuti van jelentkező :lol: :D

Az exem sráca Zétény... Beceneve Zéti manó - most míg 4 éves :D... Aztán nagyobb korába.. háát nem tom a Zéti eléggé a Gréti-re hajaz, szal... én kihagyom... Richárd, Rudolf, - Mondjuk az én nevemmel még jó is :D... Meg a Réka, Rebeka :D

És a Tábla? B)

Gyk: Rajz Tábla

Elküldve

A Leventén nem gondolkodtam, a János pedig a mindennapisága miatt kilőve. Ha a vezetékneve Rézhuzalblankoló lenne akkor oké. De TÓTH , ami eléggé gyakori, ehhez egy eléggé ritka keresztnév kell, nehogy az osztályában a suliban 3-4 TÓth János legyen. :D

A Zétény nekem is a listámon van. a Márk helyett pedig a Márkó.

Ha lány lenne akkor nincs baj, mert mindenképp Jázmin lenne a neve. Már gyerekkoromban eldöntöttem. Dehát Sanyi csak fiút tud csinálni, (nem gyakorolt eleget? :lol: )

Hajninak meg lehetne földrajzi neveket is válogatni. Pl: Dunai Hajnal, vagy Pesti , Kerületi, ....

Esetleg ha a vörös hajnal nem jó, akkor a Szőke Hajnal is megfelelő. VAgy Benzingőzös HAjnal.

Teli vagyok ötletekkel. B)

Elküldve
...

A Zétény nekem is a listámon van. a Márk helyett pedig a Márkó.

Ha lány lenne akkor nincs baj, mert mindenképp Jázmin lenne a neve. Már gyerekkoromban eldöntöttem. Dehát Sanyi csak fiút tud csinálni, (nem gyakorolt eleget? :D )

...

A Márk jó, de a Márkót szerintem már leginkább egy másik népcsoport használja, én biztos nem adnám ezt a nevet.

Lehet, hogy Sanyi olyan fiút tud csinálni, akik lányt tudnak majd csinálni :lol:

Elküldve
A Márk jó, de a Márkót szerintem már leginkább egy másik népcsoport használja, én biztos nem adnám ezt a nevet.

Lehet, hogy Sanyi olyan fiút tud csinálni, akik lányt tudnak majd csinálni :lol:

A Márkóval igazad van. :D Belegondoltam. Az se kell. BAjban vagyok. Utánanéztem a Magyar utóneveknek. Van egy pár ami tetszik. Sajnos Sanyi nem ennyire felszabadult gondolkodású, de legalább tényleg nem csinálok ökörséget a névadáskor. B)

Itt a listám.:

Táltos, Vitéz, Zétény, Zombor, Demjén, Lóránd, Nándor és Nimród. Eléggé fura nevek. De csak ezek nem voltak túl viccesek vagy egyéb kifogásokat előhozók.

A tegnapi utónévgyüjtemény csillagai a következők voltak:

Tóth- Hamilton, Hubertus, Jutalom, Január. :D

Ja és örömmel jelentem a TURUL is elfogadott keresztnév. Így Hajninak nem kell tovább gondolkodnia. Lehet

Turul Hajnal, vagy Turul Madaras HAjnal, vagy Turul exMadaras HAjnal. :D

Elküldve

Emma, emmeg hónap :D (bocs :lol: )

J0hnny! Én igenis mondtam a János! :D

Gabonak Rajz a vezetékneve? :D

A Csekkold Hajnal tényleg szar név :D

A Jázmin viszont szép, de ehhez Melinda drága kéne szülni még egy lányt is majd :D A Zombor meg a Zombori Zombor verzióban ütne :D

Egyébként Turul Madaras Hajnal néven nyomultam - és csak az fáj a névcserében, hogy ezen a néven ismernek újságírói körkben, tehát nem túl szerencsés változtatni, de akkor sem fogom ezen a néven nyomni a fánkit, mert annyira mélyen megbántott, hogy még a nevét sem akarom viselni tovább :) az első férjem nem ütött ekkorát, pedig ott gyerek is volt. (még meg van. Már a gyerek :D hála sitennek :D uncsi lenne nélküle az élet :D)

Ez egy Hobo szám egyébként :D és jéé, ott a Hobo is :D

Felszedem magamnak ezt a Lukácsot B) kicsit olyan ebben a klippben, mint egy szobafestő, nem? :D

Nagyon várom már a jövő heti HBB búcsúkoncertet... :P barátokkal elhatároztuk, hogy történelmet írunk: egy korty alkohol nélkül zúzzuk végig a koncertet :D

ebben a cikkemben az utolsó mondaton többször elsírtam magam, mert ennyire frappánsan egyberakni három album címét józanul... hát... ;) az tényleg rock&roll :D

Elküldve

A Hajnal, Csak Hajnal

(az A betű nem tudom, vezetéknévnek számít e :D)

(Nem tudok megbarátkozni a Putyora Hajnal névvel J0hnny :lol: ne haragudj B))

Elküldve
...

(Nem tudok megbarátkozni a Putyora Hajnal névvel J0hnny :lol: ne haragudj :D)

Akkor marad a Hajnal János kombináció :D

Majdnem úgy hangzik, mint a Szivárvány Szilveszter (Sylvester Rambó (Rainbow)) B)

Vagy még mindig ott van a "vadházasság" lehetősége, akkor nem kell okmánybélyeg sem :D

Elküldve
...a Márkót szerintem már leginkább egy másik népcsoport használja, én biztos nem adnám ezt a nevet.

Ti miről beszéltek?

Márkó az egy falu neve itt a szomszédban... akármilyen is a csengése, azért az milyen hogy már születésekor egy komplett falu viseli a nevét? Más híres emberek egész életükben küzdenek hogy aztán egy koszos utcát elnevezzenek róluk... :lol:

Elküldve
... Más híres emberek egész életükben küzdenek hogy aztán egy koszos utcát elnevezzenek róluk... :D

Most akkor legyen szegény gyerek Majakovszky Osztyopenkó? :lol:

Elküldve
Ez jobban fájt, mint hogy Hajni nem tudja leírni a nevem! :D :D

Hajnalkának meg a nóta a déli kivánságműsorba! :D

JAJJJ ne haragudj te drága ember! :lol: Dehát pl a Gábor, Tamás, Krisztián, Sándor, János eléggé sűrűn használt nevek. Pl az osztályomban általános iskolában Csak ilyen nevű srácok voltak. Sőt egyszerre több is volt mindből . :D Ezért is mondom ezt. Persze ez nem sértés, csak társadalmi tény. B)

Elküldve
Legyen inkább Petőfi Sándor, könnyebb kimondani és már most egy csomó szobra van. B)

NA azért ne ez legyen a mérvadó. Nem akarom Lenin-nek hívni!!! :D Amúgy a MAgyar utónévjegyzékben elég sok városnév benne van.Minek vacakolnék pár szobron meg utcanéven, ha pl egy megyét is elneveztek volna a gyerekről. Mint pl: Tóth Somogy!! :D

Bár ha nekem lenne Hajnal a nevem, eléggé hangzatos elnevezéseket tudnék kitalálni. Régen is hallottam érdekes neveket. Bár nekik a vezetéknevük adottságaihoz lehetett jó utónevet találni. Pl: Fényes Napsugár, KErti Ibolya meg ilyenek. Érdekes ,hogy ilyen cuki, de mégis hangzatos neveket csak lányoknak találtak ki. :lol:

Elküldve

Pont a Surda haverjaidnál divat a Márkó... :D

Elküldve
Ti miről beszéltek?

Márkó az egy falu neve itt a szomszédban... akármilyen is a csengése, azért az milyen hogy már születésekor egy komplett falu viseli a nevét? Más híres emberek egész életükben küzdenek hogy aztán egy koszos utcát elnevezzenek róluk... :D

:lol: :D B)

Most akkor legyen szegény gyerek Majakovszky Osztyopenkó? :D

:D :D :)

NA azért ne ez legyen a mérvadó. Nem akarom Lenin-nek hívni!!! :D Amúgy a MAgyar utónévjegyzékben elég sok városnév benne van.Minek vacakolnék pár szobron meg utcanéven, ha pl egy megyét is elneveztek volna a gyerekről. Mint pl: Tóth Somogy!! :D

:P ;) :D :D :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.