J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Adok én neked nevet, csak akkor hozzám kell gyere! :D B) :D de várjá backi...az is illeték köteles... :lol: :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Nagy kaland...én meg 17kerben hagytam egyszer at anksapkám egész napra,mert reggel a tankolásnál leesett a tetőről,mikor indultam. :lol: Este már nagyon büdös volt a kocsi körül,szal vissza mentem érte...megvolt még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Van nekem elég gondom így is, nem kell még fokozni! :D Pedig látszik rajtad, hogy igényled a stresszt :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2011 Adok én neked nevet, csak akkor hozzám kell gyere! :D de várjá backi...az is illeték köteles. Rábactál: házasságkor nem illetékköteles :D Most eszembe jutott az a felejthetetlen sztori, amikor már nem tudom ,milyen apropóból, de a Mekett barátnője vadul röhögött a neveden, hogy K: -wehehehe milyen név már ez a Putyora??? Szegény, milyen szar lehet neki wehehe B) H: - Te dumálsz baszki... :lol: téged meg Kukujáknak hívnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 oké elegem van, pályázatot írok ki :D Adjatok nekem nevet!!!! Ha rövid és fülbemászó kell én javaslom a MA HAJNALt. ELőnye,hogy könnyen megjegyezhető, a nyelvben értelme is van a néven kívül. Hátránya,hogy eléggé hasonlít a mostani nevedhez. Második javaslatom KÁRPÁTIA vagy a TCS HAJNAL. Zenei stílusodból és ilyenekből kifolyólag. B) Lehetsz még: HIRTELEN HAJNAL, vagy lányodhoz való kötődésed erősítéseként : PETRÁS HAJNAL. Sztrájkolásodnak egyik legjobb variációja lehet: pl: EXMADARAS vagy MADÁRTALAN HAJNAL! :D Ha pedig a régi nevedhez hasonlót szeretnél ,akkor Nekem nagyon tetszik amit írtál az ISteni Hajnal. DE összeépítve egy másik választható névvel inkább ezt javaslom: ISTENEM!!! BAKKER! HAJNAL :D Ha nagyon egyedit akarsz akkor a legjobb választás : ESTI HAJNAL. :lol: Tuti ütős lenne bemutatkozáskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Tanulság: soha, de soha ebben a büdös krva életben ne hagy mantádat magára két hétnél tovább használaton kivül!!!! SOHA!!! Mert megbosszul vazze... B) 2 hét? Nekünk minden nap mennek a kocsik és akkor is bosszulkodás van. :lol: Mona 2 hét alatt két új gumit eresztett le, persze mind a 2 -t reggel, mikor drágám ment volna melózni. Missy pedig tegnapelőtt adta meg magát a légtömegmérőn keresztül. Csak fogta magát és nem hajlandó elindulni. Még jó,hogy mindjárt hétvége. AMúgy mi ilyenkor nem a saját életünkön gondolkodunk el, hanem a manták eljövendő sorsát elemezgetjük!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Rábactál: házasságkor nem illetékköteles :D Most eszembe jutott az a felejthetetlen sztori, amikor már nem tudom ,milyen apropóból, de a Mekett barátnője vadul röhögött a neveden, hogy K: -wehehehe milyen név már ez a Putyora??? Szegény, milyen szar lehet neki wehehe :D H: - Te dumálsz baszki... :lol: téged meg Kukujáknak hívnak :D :D B) Azonnal az üvegtigris vége jutott eszembe. Az a bemutatkozós rész!!! Bemutatkozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Léggitáros Majnal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 kicsit hosszú de egy egész ország énekelte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ha rövid és fülbemászó kell én javaslom a MA HAJNALt. ELőnye,hogy könnyen megjegyezhető, a nyelvben értelme is van a néven kívül. Hátránya,hogy eléggé hasonlít a mostani nevedhez. Második javaslatom KÁRPÁTIA vagy a TCS HAJNAL. Zenei stílusodból és ilyenekből kifolyólag. :D Lehetsz még: HIRTELEN HAJNAL, vagy lányodhoz való kötődésed erősítéseként : PETRÁS HAJNAL. Sztrájkolásodnak egyik legjobb variációja lehet: pl: EXMADARAS vagy MADÁRTALAN HAJNAL! :D Ha pedig a régi nevedhez hasonlót szeretnél ,akkor Nekem nagyon tetszik amit írtál az ISteni Hajnal. DE összeépítve egy másik választható névvel inkább ezt javaslom: ISTENEM!!! BAKKER! HAJNAL :D Ha nagyon egyedit akarsz akkor a legjobb választás : ESTI HAJNAL. :lol: Tuti ütős lenne bemutatkozáskor. Melinda, eddig te vagy a nyerő :D látni, hogy mostanában két nevet is ki kellett osztanotok :P ár az első egyértelmű volt, a második meg még hátra van - de biztos foglalkoztat sokat ;) Ez az Esti Hajnal egészen elgondolkoztat :D lehet, hogy te leszel a keresztanyám? :D 2 hét? Nekünk minden nap mennek a kocsik és akkor is bosszulkodás van. :D Mona 2 hét alatt két új gumit eresztett le, persze mind a 2 -t reggel, mikor drágám ment volna melózni. Missy pedig tegnapelőtt adta meg magát a légtömegmérőn keresztül. Csak fogta magát és nem hajlandó elindulni. Még jó,hogy mindjárt hétvége. AMúgy mi ilyenkor nem a saját életünkön gondolkodunk el, hanem a manták eljövendő sorsát elemezgetjük!!! :) Bontás vagy sem :D Amúgy ezt a számot csak bírom elviselni, az eredetitől kivert a víz örökké B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ornitológus Hajnal :lol: oszt mindenki bekaphatja :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Van nekem elég gondom így is, nem kell még fokozni! ;) Hm, szal se Makett, se Manta... háát Te tudod :D :D Adok én neked nevet, csak akkor hozzám kell gyere! B) :D :D de várjá backi...az is illeték köteles... :D :D :) :D Ha most összerakod.. érteni fogod? :P :lol: Vagy kell segítség? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 tiszta olyan, miint a Kristine nevű autó :lol: csak ez jó indulatú :D Még... még jóindulatú.. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Rábactál: házasságkor nem illetékköteles :D Most eszembe jutott az a felejthetetlen sztori, amikor már nem tudom ,milyen apropóból, de a Mekett barátnője vadul röhögött a neveden, hogy K: -wehehehe milyen név már ez a Putyora??? Szegény, milyen szar lehet neki wehehe B) H: - Te dumálsz baszki... :lol: téged meg Kukujáknak hívnak :) :D :D Megint hamar járt pofám el! :D Üzenem a Kittinek,hogy őt is a nevemre veszem,ha ez a perverziója! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ha most összerakod.. érteni fogod? :D :lol: Vagy kell segítség? :D :) :D Nem és nem...nem leszel meghívva!!! :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Melinda, eddig te vagy a nyerő :D látni, hogy mostanában két nevet is ki kellett osztanotok :D ár az első egyértelmű volt, a második meg még hátra van - de biztos foglalkoztat sokat :D Ez az Esti Hajnal egészen elgondolkoztat :lol: lehet, hogy te leszel a keresztanyám? :D KEresztanya még úgyse vagyok. DE a második gyerkőc nevére azért lehet mondani jó ötleteket. Ugye az első az apja nevét kapta (és ezt persze nem azért mondom ,mert szerencsére a gyerek apja is Sanyi, nemcsak a férjem! B) , hanem tényleg SAnyi az apja) A második gyerkőcöt én nevezhetem el. Viszont a keresztnevek nem annyira tudnak olyan extrák lenni egy TÓTH vezetéknévvel. MErt ugye ez eléggé mindennapi vezetéknév. Én MÁRK-nak terveztem. Szerintem elég jó kis név. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Est Hajnal, ha bele lehet szólni. Azt az i-t lehagynám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Est Hajnal, ha bele lehet szólni. Azt az i-t lehagynám. Tudtam,hogy akarok valamit azzal az esti szóval. Itt motoszkált az agyamban, de nem jutott eszembe,hogy mit akartam. NA ezt akartam én is kifejezni :lol: . Köszi Macisajt, most helyettem fejezted be a gondolatmenetemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2011 KEresztanya még úgyse vagyok. DE a második gyerkőc nevére azért lehet mondani jó ötleteket. Ugye az első az apja nevét kapta (és ezt persze nem azért mondom ,mert szerencsére a gyerek apja is Sanyi, nemcsak a férjem! :D , hanem tényleg SAnyi az apja) A második gyerkőcöt én nevezhetem el. Viszont a keresztnevek nem annyira tudnak olyan extrák lenni egy TÓTH vezetéknévvel. MErt ugye ez eléggé mindennapi vezetéknév. Én MÁRK-nak terveztem. Szerintem elég jó kis név. Figy. A másodikat is az apjáról nevezd el. Vagy annak is a Sanyi az apja? :lol: (bocs B)) (Egyre jobb névötletek érkeznek :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ornitológus Hajnal :lol: oszt mindenki bekaphatja :D B) Nem rossz, csak szokjál hozzá hogy akkor minimum háromszor kell majd bemutatkoznod, mert az első kettőt senki se fogja érteni. Vagy vegyél egy papagájt, ültesd a válladra, aztán tanítsd be neki az új nevedet, az majd mondogatja ha kell, ha nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Mindenki névadós lázban van. Én is, mert utánaolvastam a Márk névnek, és a lakosság 0.25%-ának az a neve, tavaly meg elég sok gyerkőc kapta ezt az elnevezést. Akkor én NEM!!! :D De Sanyi eléggé ellene van a magyaros neveknek. Pedig találtam nagyon jókat: Táltos és Zétény. De az Adrián a Flávió és a Patrik is tetszik, de azt is megvétózta. Most milyen nevet adjak neki? :lol: Így tényleg Sándor lesz a második is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ha valaki hajlandó lett volna fiút csinálni nekem, az tuti Hunor lett volna :D nekem az nagyon tetszik :D De a Táltos is nagyon jó, nem is tudtam, hogy ilyen is lehet :D Hunor Táltos... az megel :) Táltos Hajnal--- hmm... :D Ha Márk nem lesz, akkor lehet még Máté, Lukács és János is az evangéliumok után :D A Flávió az béndzsó... Lakatos Flávió... úgy elmegy... Tóth Banderasz Tóth Herkules Tóth Rómeo Tóth Szandokán :P A Dominik meg a Patrik név is elég gyakori manapság. Meg a Botond... na, ezt nem is értem... B) Ákos akarta a fiát Dominiknak hívni, de kurvájul lánya lesz (;)), mondták, legyen Dominika... de úgy elkeseredett, hogy lánya lesz, hogy azt mondta, akkor már inkább Domina :D Jó, már nem bánja, csak azt hitte,hogy akkora kan, hogy belőle csak fiú jöhet ki :D Sanyib-nek, hogy örüljön :D spanyol nevek indiai román :D itt meg van még egy csomó Na de nekem egy nevet sem adtok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Ha valaki hajlandó lett volna fiút csinálni nekem, az tuti Hunor lett volna :D nekem az nagyon tetszik :D De a Táltos is nagyon jó, nem is tudtam, hogy ilyen is lehet B) Hunor Táltos... az megel :D Még nem késő.. tuti van jelentkező :lol: :D Az exem sráca Zétény... Beceneve Zéti manó - most míg 4 éves :D... Aztán nagyobb korába.. háát nem tom a Zéti eléggé a Gréti-re hajaz, szal... én kihagyom... Richárd, Rudolf, - Mondjuk az én nevemmel még jó is :P... Meg a Réka, Rebeka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 KEresztanya még úgyse vagyok. DE a második gyerkőc nevére azért lehet mondani jó ötleteket. Ugye az első az apja nevét kapta (és ezt persze nem azért mondom ,mert szerencsére a gyerek apja is Sanyi, nemcsak a férjem! :lol: , hanem tényleg SAnyi az apja) A második gyerkőcöt én nevezhetem el. Viszont a keresztnevek nem annyira tudnak olyan extrák lenni egy TÓTH vezetéknévvel. MErt ugye ez eléggé mindennapi vezetéknév. Én MÁRK-nak terveztem. Szerintem elég jó kis név. Levente? Amúgy a Márk név volt a második a listámon. :D Lyányom Meg Emma lett- bár annyira szerettem volna már elhasználni ezt a nevet, hogy már úgy voltam mindegy milyen nemű lesz, de neki már Emma lesz a neve... Nagy szerencsém volt...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február3, 2011 Megoszt Elküldve Február3, 2011 Levente? Amúgy a Márk név volt a második a listámon. :lol: Lyányom Meg Emma lett- bár annyira szerettem volna már elhasználni ezt a nevet, hogy már úgy voltam mindegy milyen nemű lesz, de neki már Emma lesz a neve... Nagy szerencsém volt...:D a Dél-afrikai opelclub gautengi vezetőjének a neve: Nick- Cole Niven... sztem lányt vártak Nicole-lal.. de nem jött be B) Persze nem cikizzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts